Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

kızım o konu sahibi bir yılı geçmiş bırakalı.şimdi geçmiş karşımıza içesim var diyo.e bende yakayım bariiiihadi lıkzlar anca beraber kanca beraber

:) sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün emi :))) içmedim.. 1 paket içsem yeridir.. neyse kızlar siz bana bakmayın.. böyle diyorum ama icraat yok sakın aldanmayın böyle bunalımlara..
:gitme: içince hiçbirşey değişmicek biliyorum farkındayım.. doyasıya ağlamak istiyorum.. offffff.....

kızım o konu sahibi bir yılı geçmiş bırakalı.şimdi geçmiş karşımıza içesim var diyo.e bende yakayım bariiiihadi lıkzlar anca beraber kanca beraber

1 yıl sonra öyle oluyorsa acaba boşa mı uğraşıyoruz. benim kriz aynen devam etmekte. ne yapacağımı şaşırdım. eşimin sigarasıyla bakışıyoruz birbirimize...

ya life senin ne kadar olmuştu...bugün benim 9. gün deliricem az kaldı.

benim 1 sene oldu kelebekçim.. neler yaşadım nasıl davrandım hepsini buraya yazdım zamanında.. burasını günlük gibi kullandım sende öyle yapabilirsin.. sıkıldıkça anlatmak konuşmak istedikçe buraya yaz.. senden öncekiler nelerle karşılaşmışlar geçmişe git oku..
sana tavsiyem çok daralırsan balkona çık derin derin nefes al.. bana iyi geliyodu umarım sana da iyi gelir.. yada türk kahvesi iç bana iyi geliyodu..

1 yıl sonra öyle oluyorsa acaba boşa mı uğraşıyoruz. benim kriz aynen devam etmekte. ne yapacağımı şaşırdım. eşimin sigarasıyla bakışıyoruz birbirimize...

yok canım 1 yıl sonra içmezsiniz çünkü kriz falan kalmıyo şuan kriz falan yok bende sadece moralim çok bozuk olduğu için geçmişten kalan alışkanlık aklıma geldi ve gitti..

benim kulağımın dibindeki şeytan gitmiyor bir türlü. bak 9 gün oldu. hadi yak bir tane diyor. 9 gün içinde yaşadığım en kuvvetli kriz bu. ama yakmıcam. söylensin dursun. vakit biraz daha geçsin uykuya vereceğim kendimi.

10. gün bitmek üzere. artık sadece akşam yemeğinden sonra canım sigara içmek istiyor. o da hemen gelip geçiyor. dilimde ve ağzımın içinde beyaz yaralar çıktı. umuyorum hep böyle devam eder. esiri olmam o kara dumanın bir daha.

kızlar bende sigarayı bırakmak istiyom.2yıl önce 4 ay bıraktım.sonra çok üzgün olduğum bi an tekrar başladım.bırakmadan önce bi paket 3-4 gün gidiyodu.sonra başladıktan sonra günde 1 paket içmeye başladım.halada öyle devam.bu aralar bırakmak istiyorum ama eskisi gibi iradeli değilim.daha bi tiryaki oldum.dün gün boyu 6 tane içtim.bu gün gene arttırdım.bi anda kesemiyom

bu forumu o kadar etkin kullanıyor ki kızlar müthiş bir motivasyon yakalarsın bence burada. Zorlanırsan da google videolarından Allen Carr diye arat 60 dakikalık bir video var onu mutlaka izle. Hatta 250 sayfalık güzel bir kitabımız da var. D&R mağazalarında çok da uygun fiyata al bir oku. çok destek olur sana.

Hepinizi tebrik ediyorum, bırakmak istemek bu illetten kurtulmak demektir...

bende bıraktım 2 hafta oldu daha öncedende 2 kere bırakmıştım biri 9ay biri 7 ay sürdü.şimdi yine bıraktım daha yeniyiz 2 haftalıkk bırakma sürecindeyim.ama busefer hemen bırakamadım.çokk zorlandım canım çektiği zaman çok aşırı krizlere giriyorum allahtan ilk zamanlardaki gibi geçmesi uzun sürmüyo krizin offfffff ama başarıcam başarıcam kesinlikle başlamıcam hadi hayırlısı bana ve bütün bırakanlara...

tebrik ederim cimcime inanki bu illetin sonu yok.. insanı hem maddi hemde sağlık açısından sömürüyor.. insanoğlu kendi kendine nasıl zarar verir nasıl zehirler inanılır gibi değil ama aetrafta gördüğümüz şekiller ve gizli reklamlardan etkileniyoruz ister istemez mesela filmlerde bile canı sıkılan yada eğlenmeye giden biri o illeti yakıyor bizim beyinlerimizde ister istemez etkileniyor ama bunu yanlış olduğunu beynimize kabullendirirsek işimiz daha da kolay olur.. mesela şöyle düşünebiliriz o illeti içtiğimde ne sevincim artacak nede problemim çözülecek sadece ciğerlerimi biraz daha çürütücem ve sağlığımdan olucam.. herkez bunu bu şekilde bilmeli kabullenmeli bizden sonraki yeni nesil daha bilincli çok şükür bizim zamanımızda herkez aynı odada pofur pofur içerdi biz çocuklar çok etkilenirdikte odada çocuklar var deyip dışarıda içmezlerdi..

teşekkür ederim lightlife.bende seni tebrik ediyorum bu kadar bilinçli bu kadar net bukadar kendinden emin açıklamaların için.inşallah her zaman bööyle düşünürsün.aslında herzaman böyle düşünüyoruzda içerken bile ne kadar zararlı ne kadar illet bişey olduğunu biliyoruz ama işte içiyoruz malesefff.bazen çok zorlanıyorum ama unutmaya çalışıyorum.atlatıcam biliyorum.birazda irade meselesi.bu aralar çok kafama bişeyler taktım çok kurdum belkide ondan bu kadar zorlandım.biliyorum geçicek sabır diyorum sabırrrrrr.bu yazıları okuyan arkadaşlarada diyorum ki sigara seni delirtse sizi kıvrandırsa sizi saçlarınızı söktürürcesine bile kafanızı tırmalattırsa bile sakın ama sakın kanmayın 1 kerecik kanarsanız kölesi oluırsunuz.dediğin gibi lightlife ''ne sevincim artacak nede problemim çözülecek sadece ciğerlerimi biraz daha çürütücem ve sağlığımdan olucam'' çok haklısın...

bundan 4 yıl önce bende sigarayı bırakmıştım ve ilk bıraktığımda sigara paramı biriktirdim bir ayın sonunda çok güzel bir para birikmişti günde 1,5 paket içiyordum çünkü. yeniden başlamak istediğimde hep o parayı düşündüm ve vazgeçtim ama 1 yıl önce malesef tekrar başladım. Eğer yeniden bırakmaya cesaret edersem yeniden sigara paramı biriktireceğim çok işe yariyor...

merhaba lightlife sobe!
1 ay once gordugum bir manzara beni boyle yapti.
misafilerimiz vardi onlari ayasofyaya goturduk ve etrafta okul cocuklari baslarinda ogretmenleri ile gelmisler. ikili sira halinde 15 20 cocuk ve baslarinda ogretmen ve ogretmenin elinde sigara
aman Allahim bir ogretmen ogrencilerine bunum ogretmeli.
cok yazik.

harikasin cimcime sen birakmissin bile
simdiki zorlanman psikolojik ben 3 gun diye biliyorum insan sigarayi 3 gun icmediyse birakmistir.

harikasin cimcime sen birakmissin bile
simdiki zorlanman psikolojik ben 3 gun diye biliyorum insan sigarayi 3 gun icmediyse birakmistir.

ewet turab bıraktım.ewet tamamen psikolojik . kaç senedir içiyorum ben bu illeti ama ilk 3 gün başlama olasılığı çok çok çok fazla her an alıp yakabilir bu süre içinde insan.ama önemli olan irade her şey beynimizde bitiyor.yenilmemek gerekk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…