• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

Zilan80 & Sld teşekkürler güzel dilekleriniz ve cesaret verici sözleriniz için.
Burası güzel oldu.
Herşeyden vazgeçsem de buradakiler arada yoklar korkusuyla yaramazlık yapmayacağım.sempatiksalakcinni
Hepimize kolay gelsin.

benim başaramamdaki en büyük etken işyerinde herkesin içiyor olması ve sigarayı bırakıcam dediğimde sigara içen arkadaşlarımın yanıma uğramaması. eşimde sigara içmeye devam ediyor. ama ben pes etmedim eninde sonunda bırakıcam bu lanet şeyi. belki benimde ilk günüm olur yarın. şu anda bilmem kaçıncı kere allen i okuyorum.

içiyorum son sigaramı. bu sefer yenilmicem tek sigaraya. kendim için değilse bile çocuğum için bırakıcam. hemen yarın gidip ne zamandır istediğim perdeleri alıyorum. sigara parasını oraya vericem. bu sefer başarıcam. sizden utandığım için de bir süre yazmayacağım....

Zilan80 & Sld teşekkürler güzel dilekleriniz ve cesaret verici sözleriniz için.
Burası güzel oldu.
Herşeyden vazgeçsem de buradakiler arada yoklar korkusuyla yaramazlık yapmayacağım.sempatiksalakcinni
Hepimize kolay gelsin.

önemli değil cnm neden burdayız birbirimize destek olmak için çünkü hepimiz
aynı dertten müzdaribiz hem ne demişler atalarımız birlikten kuvvet doğar:))
her zaman arkandayım cnm sakın kararından vazgeçme bak benim
4.günüm inanki hem evde sigara var hemde ben içmemek için direniyorum
bu şekilde dahada zor gözümün önünde çünkü ama kafanda bitirmişsen
başarıyorsun zorda olsa
herşeyin başı sağlık astım hastası biri olarak bırakmalıyım gün ve gün
fenalaşıyordum şuanda çok iyiyim darısı sana tatlım eminim başarırsın

günaydın canım..8.günün keyfiyle daha enerjik bir şekilde uyandım bugün..Allah ıma şükürler olsun..artık sigarayı canım istemiyor desm yalan olmaz arada yoklamalar dışında.eşim sürekli içiyor evde sigara hep var ama ben elimi bile sürmüyorum.hem diyetimide bozmadım yavaş yavaş kiloda veriyorum çok mutluyum daha nediyim..sen nasılsın canım?olumunekankayizsmile

sağol cnm bende bugün daha iyiyim gün geçtikçe daha kolay nefes alabiliyorum
bende diyetteydim ama onu dün gece bıraktım çünkü benim diyetim acımasızdı
maalesef bugün yeni bir diyet proğramı hazırlıycam kendime eskiden nasıl verdiysem
o 32 kiloyu şimdide verebilirim yavaş yavaş 10 kiloyu şok diyet yapmadan

bak canım sana bie diyet önereceğim.ben zayıflamak isteyenlerin paylaşım alnı diye bir topikteyim.sende gel oraya istersen birlikte yapalım ne dersin..boshayallersmile

olur gelirimde dediğin yeri bulamadım tam anlamıyla anlatırmısın nereye tıklıycam
yardımcı olursan sevinirim cnm

Life cığım,canım benim bugün 23. günüm bitti sositososito
Senin 2 ay oldu diye yazdığın zamanı hatırlıyorum da; ah bende görsem o günleri demiştim,nasıl imrenmiştim sana.Ama bak sonunda başardım.2 ayımı doldurdum bende...Ve artık aklıma gelmiyor,çok hafifledim.Üstümden kocaman bir yük kalkmış gibi hissediyorum kendimi.Artık sigara uzattıklarında iç geçirmeden reddedebiliyorum.

:lepi: Şeniz çok sevindim başarmış olmana tatlım nasıl çok güzel bi duygu değilmi opuyorumnanaktan

ben defalarca kere denedim. her seferinde tek sigaraya yenildim. sen sakın yenilme. tek sigara diye birşey yok. ya hep ya hiç. kolaylıklar diliyorum.

asla ve asla tek sigarayı bırakın tek fırt bile içmeyin :olmaz: tecrubeyle sabittir sempatiksalakcinni

Life cığım,canım benim bugün 23. günüm bitti sositososito
Senin 2 ay oldu diye yazdığın zamanı hatırlıyorum da; ah bende görsem o günleri demiştim,nasıl imrenmiştim sana.Ama bak sonunda başardım.2 ayımı doldurdum bende...Ve artık aklıma gelmiyor,çok hafifledim.Üstümden kocaman bir yük kalkmış gibi hissediyorum kendimi.Artık sigara uzattıklarında iç geçirmeden reddedebiliyorum.

Kızlar şimdi okuyunca farkettim de yanlış yazmışım ben, 23 değil 63. günüm bitti diyecektim.

sempatiksalakcinniahhhhhhhhh ahh...:delphin:ıhmmmmmmmmkötükedihüsokötükedihüso

aaaaaaaaaaaaaa :olmaz: at bakayımelinden onu :olmaz: sakııınnnn burada o elinde tuttuğun şeyi kullanmıyoruz aygüncüm.. bi de benden sana tavsiye aklına geldikçe pencereye çık ve bol bol temiz hava çek içine iyi geliyo

Arkadaşlar ben 12 senedir sigara içiyorum ve bugün bırakmaya karar verdim ve açıkçası çok kararlıyım :umursamaz: ayrıca sigaraya vericeğim parayıda biriktiricem.Sonra biriken para ile kendimize çeşitli hediyeler alabiliriz. Sizde katılın bana inanınki k.k nın bize bu konuda çok katkısı olacaktır ne demişler birlikten kuvvet doğar.. sigara içme eğilimi duyduğumuzda buraya içimizi dökelim rahatlayalım birbirmize destek olalım diyet gruplarındaki gibi.. Listemiz olsun diyorum bu listeye baktıkca motive oluruz..Liste yapmayı beceremem ama yine de deniyim bakalım Eveeeet listeme başlıyorum katılmak isteyen olursa aşağıdaki gibi bana yazarlarsa listeye eklerim. hadiyin bakalım kim katılıyor bu kervana.. sırnaşık şey

Kolay Değil Biz Zoru Başaracağız

bu yazıyı yazmamın üzerinden 1 sene geçmiş.. şimdi ciğerlerim acıyarak ve ağzım acı acı uyanmıyorum güne opuyorumnanaktan misss gibi kokuyorum opuyorumnanaktan

bende bırakma ıstıyorum sıgarayıı ama bı turlu olmuoooo pufff :(

istiyorum diyorsun ama gerçekten istemiyorsun isteseydin bu meretin önünde dimdik duvar gibi dururdun.. ne demek yaaa ne demekk vucuduna senin istemediğin bi maddenin hükmetmesi ne demek !!!!!! ????? sen istemesen nasıl olacak bu?? demekki istiyorsun beyninden atmıyorsun.. şöyle düşün " ben istemiyorum ve içmiyorum istesem çok rahat içerim ve kimse de bana engel olamaz ama ben istemiyorum içmicem"
ben hep bu şekilde düşündüm. evdede son sigara paketimi atmadım hep elimin altındaydı yoksa yasaklar hep çekicidirya gidip alırdım bakkaldan ve almışkende içerdim o sebeple paketi bitirmedim ve atmadım. Aklıma geldikçede " ben istemiyorum ve içmiyorum istesem çok rahat içerim ve kimse de bana engel olamaz ama ben istemiyorum içmicem" dedim. ve sonuç :hooray: aklıma bile gelmiyor artık evdeki meretleride gelene gidene sigarasız kaldıklarında tuttum bitti :)

Back