Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

bu yazıyı yazmamın üzerinden 1 sene geçmiş.. şimdi ciğerlerim acıyarak ve ağzım acı acı uyanmıyorum güne opuyorumnanaktan misss gibi kokuyorum opuyorumnanaktan

peki hiç arada içtiğin olmadımı bir sene içinde?acaba diyorum ben arada arkadaş toplantılarında birer tane içersem eğer neolur?sempatiksalakcinni

kızlar bide bu meretin içildiği ortamlarda bulunmayın ve yanınızda içilmesine de müsaade etmeyin. Ayrıca ben değil ama eşim Allen Carr'ın sigarayı bırakmanın kolay yolu isimli kitabını okuyarak tık diye anında bıraktı bence alın bi okuyun ve deneyin ne kaybedersinizki? tavsiye ettiğim birçok kişi bu kitap sayesinde bıraktı.. ilginç ama gerçek benimde inancım yoktu bırakacaklarına ama nasıl olduysa bıraktılar :) darısı sizlere :)

kötükedihüsopis şeytan dürtüyo yine beni.tabikide olmaaz.içmiyorum içmiycem.alkisalkisalkis

peki hiç arada içtiğin olmadımı bir sene içinde?acaba diyorum ben arada arkadaş toplantılarında birer tane içersem eğer neolur?sempatiksalakcinni

hiçç içmedim içseydim devamı gelirdi.. yani şöyle olurdu " 1 tane içtim nasılsa geçenlerde balkonda kahve içerken 1 tane daha içsem ne olur geçen balkonda içmiştim sizinlede içsem ne olur" diye diyee bakmışsın başladığın noktadasın. bu meret ya hep ya hiç benim için.içersen devamı gelir.. bence çabanın boşuna gitmesini istemiyorsan sakın içme.. bırak zihnin bedenin unutsun onu hatırlatma.. bırak gözden ırak olan gönüldende ırak olsun.. terket onu ki dönüp dolaşıp kendini hatırlatıp üzmesin seni zaman zaman.. yoksa gelip gidip hatırlatacak kendini bu sana eziyet değilmi?

buarada zilan nerelerdesin kız bugün sesin soluğun çıkmadı hiç. içmedin demii?kaydirigubbakcemile3benim 9.günümsempatiksalakcinni

kötükedihüsopis şeytan dürtüyo yine beni.tabikide olmaaz.içmiyorum içmiycem.alkisalkisalkis
çık balkona bol bol temiz hava çek içine ve kendinle gurur duy.. sonrada 1 kahve yap yanında o meret olmadan da içiliyormuş de.. inadına korkularının üzerine yürü..

haklısın da unutmak iyide benim eşim hep içiyor.nasıl unuturum bilmiyorum.mafoldumben

nadirem naber canım? aşağıda görüyorum seni :) yap bi kahvede içelim karşılıklı.. yok yok aygün yapsın da içelim bugün aygünden olsun kayfeler..

haklısın da unutmak iyide benim eşim hep içiyor.nasıl unuturum bilmiyorum.mafoldumben

eşine söylediğim kitabı alsan nasıl olur? okurmu? bende eşimden 1 ay önce kurtuldum bu illetten eşim fena kokuyodu :) ıyy ıyy diye diye kitabı aldım ona şöyle göz ucuyla inanmayarak başladı okumaya ama 2 günde bitirdi ve bıraktı.. sen alsan okurmu?

aygün eşin bırakmıyosa evde içmesin ozaman balkonda içsin :) böylece oda azaltmış olur kış da geliyo tır tır titreye titreye içmek zor gelir :jeyyar:

evet canım düşünüyorum almayı heralde okur ya inşallah bırakır.evde içirmiyorumda bazen içiyor ama ben pek etkilenmiyorum aslında.sadece ben bıraktım oda bıraksın istiyorum.olumunekankayizsmile

Aygün cüğüm sana yazdıklarımızı yabana atma canım çünkü hepsi tecrübeyle sabittir yani.
Hepimiz aynı yollardan geçtik,defalarca denedik,sonunda başardık.:lepi:
Önemli olan tek şey bence kararlılık,gerçekten artık içmiyorum diyebilmek

Light life cidden bitti artık kurtuldum diyebilirim artık değilmi?Yolda falan önümde sigara içen bir adam yürüdüğünde hemen burnumu kapatmak zorunda kalıyorum artık,kızıyorum ona.Elinde sigarayla birini gördüğümde acıyorum ona.Sanki 12 yıl içen ben değilmişim gibi hissediyorum.Ama ne zaman kk ya girsem aklıma geliyor.Burada bıraktım ya...

okursa al ozaman kitabı.. şiddetle öneririrm ben inanmadığım için irademle bıraktım ama baktım eşim bırakmıyo bende aldım kitabı verdim eline okudu ve bıraktı.. ohhhh dedim rahatızz.. :)))

benimde bu topice gelince geliyo aklıma bide sigarasız yaptığım ilk davranışta geliyo.. mesela bu yaz meretsiz ilk tatilimize gittik ilk 2 gün aklımıza geldi o da nasıl oldu bakıyosun millet püfür püfür içiyo bende keyiften içmek vardı şimdi diyorum :) yani canımın istediğinden değil keyif için :) ama sonra diyorumki keyiften kendini mi zehirliceksin bu nasıl bir keyif???? dünyanın neresinde var keyiflenince kendini öldürmeye çalışmak zehirlemek? birbirine tezat şeyler.. ve aklımdan attım bu düşünceyi ve aklıma gelmedi bi daha.. seninde o şekilde olur herhalde yani bu 2 ay boyunca diyelimki pikniğe gitmedin hiç ve bu ay ilk defa gideceksin oraya gidince ohh şu temiz havaya karşı çeyim diyeceksin ve bunun saçma olduğunu düşünüp aklından attığın an bi dahaki sefere pikniğe gidince aklına gelmeyecek..
yani işin özü aslında sen tehlikeyi atlattın ama arada ayağın taşa takılsada zendelersin düşersen yine kendi isteğinle olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…