bu yazıyı yazmamın üzerinden 1 sene geçmiş.. şimdi ciğerlerim acıyarak ve ağzım acı acı uyanmıyorum güne opuyorumnanaktan misss gibi kokuyorum opuyorumnanaktan
peki hiç arada içtiğin olmadımı bir sene içinde?acaba diyorum ben arada arkadaş toplantılarında birer tane içersem eğer neolur?sempatiksalakcinni
çık balkona bol bol temiz hava çek içine ve kendinle gurur duy.. sonrada 1 kahve yap yanında o meret olmadan da içiliyormuş de.. inadına korkularının üzerine yürü..kötükedihüsopis şeytan dürtüyo yine beni.tabikide olmaaz.içmiyorum içmiycem.alkisalkisalkis
hiçç içmedim içseydim devamı gelirdi.. yani şöyle olurdu " 1 tane içtim nasılsa geçenlerde balkonda kahve içerken 1 tane daha içsem ne olur geçen balkonda içmiştim sizinlede içsem ne olur" diye diyee bakmışsın başladığın noktadasın. bu meret ya hep ya hiç benim için.içersen devamı gelir.. bence çabanın boşuna gitmesini istemiyorsan sakın içme.. bırak zihnin bedenin unutsun onu hatırlatma.. bırak gözden ırak olan gönüldende ırak olsun.. terket onu ki dönüp dolaşıp kendini hatırlatıp üzmesin seni zaman zaman.. yoksa gelip gidip hatırlatacak kendini bu sana eziyet değilmi?
haklısın da unutmak iyide benim eşim hep içiyor.nasıl unuturum bilmiyorum.mafoldumben
nadirem naber canım? aşağıda görüyorum seni :) yap bi kahvede içelim karşılıklı.. yok yok aygün yapsın da içelim bugün aygünden olsun kayfeler..
eşine söylediğim kitabı alsan nasıl olur? okurmu? bende eşimden 1 ay önce kurtuldum bu illetten eşim fena kokuyodu :) ıyy ıyy diye diye kitabı aldım ona şöyle göz ucuyla inanmayarak başladı okumaya ama 2 günde bitirdi ve bıraktı.. sen alsan okurmu?
Light life cidden bitti artık kurtuldum diyebilirim artık değilmi?Yolda falan önümde sigara içen bir adam yürüdüğünde hemen burnumu kapatmak zorunda kalıyorum artık,kızıyorum ona.Elinde sigarayla birini gördüğümde acıyorum ona.Sanki 12 yıl içen ben değilmişim gibi hissediyorum.Ama ne zaman kk ya girsem aklıma geliyor.Burada bıraktım ya...
Annnnaaaaa aygün nerdesin kıııızz... kahve yapmayamı gittin :)
gayfeyi yaptım geldimtüh siz gitmişsiniz.e soğamasın dedim.eşimle ben içtik.o ben-tatlicadiarzu-seyerderk.sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?