• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

cnmmm tebrik ederimm seni ): tmm tekrar denemeye değer ama işte sürekli başa dönünce insanın şevki kırılıyor ben daha önce bi kere başardım çokta etkisini gördümm ama maalesef tek bi tane dedim ve devamı geldi

nasıl ya bıraktın tekrarmı başladın?peki ne kadar süre bırakmıştın?ay bende bundan korkuyorum ilerde tekrar başlarsın diyolarrr.eyvahedigeldismile

istemezsen başlamazsın aygüncüm. bende bıraktım ve 2009 aralıktan beri içmiyorum.. geçen hfta ablamlardaydım içmedikleri sigara paketi varmış al bunu dedi biz içmiyoruz dedim bizde içmiyoruz evine gelen olursa ikram edersin dedi aldım koydum evde bi kenara :) aklıma bile gelmiyo artık.. tekrar başlarsın diyenlere kulak asmayın.

istemezsen başlamazsın aygüncüm. bende bıraktım ve 2009 aralıktan beri içmiyorum.. geçen hfta ablamlardaydım içmedikleri sigara paketi varmış al bunu dedi biz içmiyoruz dedim bizde içmiyoruz evine gelen olursa ikram edersin dedi aldım koydum evde bi kenara :) aklıma bile gelmiyo artık.. tekrar başlarsın diyenlere kulak asmayın.

peki daha nekadar sürecek bu sigara isteği?püfür püfür:delphin:gözümün önünden gitmiyokiiisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

peki daha nekadar sürecek bu sigara isteği?püfür püfür:delphin:gözümün önünden gitmiyokiiisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

eskiden sigara ile yaptığın ve şimdi sigarasız yaptığın ilk davranışta aklına gelecek meret :) ama ısrarcı olursan ve geldiği gibi gider bu düşünce.. sana diyeceğim umursama.. sonu güzel olacak..

ben kafayı yiycem ama sigarasızlıktan :bbo: hiç aklımdan çıkmıyor hanımlar dünden beri içmiyorum :delphin:eskiden olsa 2 saat onsuz olamazdım sizce kaç gün daha içmesem bu kirizler geçer acaba :uhm:

Aygün2008
canımm ben 20 gün kadar içmedim başladım ama sen bana bakma nasıl olsa bıraktım diyerek 1 tane içtim vee devamı geldi yani asıl önemli olan tek bi taneden bişey olmaz demiyceksin inanki bi nefes bile yeter sen ne güzel kararını vermişsin lütfenn bi daha sakın ama sakın eline alma bu çabalarını getir aklına şuan kriz yaşamının tek sebebi vücudun nikotini atıyor küçük canavar can çekişiyor bence sevinmelisin en azından temizleniyorsunn :)

ben kafayı yiycem ama sigarasızlıktan :bbo: hiç aklımdan çıkmıyor hanımlar dünden beri içmiyorum :delphin:eskiden olsa 2 saat onsuz olamazdım sizce kaç gün daha içmesem bu kirizler geçer acaba :uhm:

cnmm gün saymaa ne zaman biticek diye düşünmeee çünkü bu meret ummadığın anda bi bakmışsın elinde oluveriyor o yüzdenn bitti artıkkk yaa bitti bak bende bugün bırakmak için uğraşıyorumm veee kararlıyımmm hadi artıkk bitti sigara diye birşey yokk olmamalı biz bir zamanlar içiyorduk ama artık içmek istemiyoruzz dimi heee bide karabaş otu aktardan temin et kullann inanki rahatlıyorsun yada sarı kantaron dene vee gör muckk:)

Aygün2008
canımm ben 20 gün kadar içmedim başladım ama sen bana bakma nasıl olsa bıraktım diyerek 1 tane içtim vee devamı geldi yani asıl önemli olan tek bi taneden bişey olmaz demiyceksin inanki bi nefes bile yeter sen ne güzel kararını vermişsin lütfenn bi daha sakın ama sakın eline alma bu çabalarını getir aklına şuan kriz yaşamının tek sebebi vücudun nikotini atıyor küçük canavar can çekişiyor bence sevinmelisin en azından temizleniyorsunn :)

sağol canım ya.bugün 7.günüm hayırlısı inşallah..zemuszemus

cnmm gün saymaa ne zaman biticek diye düşünmeee çünkü bu meret ummadığın anda bi bakmışsın elinde oluveriyor o yüzdenn bitti artıkkk yaa bitti bak bende bugün bırakmak için uğraşıyorumm veee kararlıyımmm hadi artıkk bitti sigara diye birşey yokk olmamalı biz bir zamanlar içiyorduk ama artık içmek istemiyoruzz dimi heee bide karabaş otu aktardan temin et kullann inanki rahatlıyorsun yada sarı kantaron dene vee gör muckk:)

öncelikle desteğin için tşkler cnm aslında haklısın bazen diyorum acaba gizliden içsemmi eşim görmeden :kedi:sonradan asla diyorum sen kararını verdin içmemen lazım böyle aciz olma güçlüsün sen guclubacismile
ama şu bir gerçek arkadaşlar başlaması ne kadar kolaysa bırakmasıda bir o kadar zor bişeymiş onu anladım Allah yardımcımız olsun hepimizin :Saruboceq:
bu arada karabaş otu ve sarı kantaron yağı nasıl kullanılıyor açıklarmısın cnm opuyorumnanaktan

zilan.
bugün nasılsın?
daha iyicesin demi.?
gün geçtikçe daha iyiye gidiyorum ben.akşam misafirler vardı sigara içenler vardı içlerinde,dışarıya çıkp içtiler ama nasıl canım çekti bir fırt alabilirmiyim diycektim nerdeyse,hayret bişey ya tam iyi oluyorum derken bişeyler tetikliyo sanki..

zilan.
bugün nasılsın?
daha iyicesin demi.?
gün geçtikçe daha iyiye gidiyorum ben.akşam misafirler vardı sigara içenler vardı içlerinde,dışarıya çıkp içtiler ama nasıl canım çekti bir fırt alabilirmiyim diycektim nerdeyse,hayret bişey ya tam iyi oluyorum derken bişeyler tetikliyo sanki..

sağol cnm tahmin ettiğin gibi gün geçtikçe insan daha iyi oluyo ben dün ve 1. güne göre daha iyiyim ama tabi hala cnm çok istiyorr hele kiriz esnalarında ama üstesinden gelcez Allahın izni ile

Life cığım,canım benim bugün 23. günüm bitti sositososito
Senin 2 ay oldu diye yazdığın zamanı hatırlıyorum da; ah bende görsem o günleri demiştim,nasıl imrenmiştim sana.Ama bak sonunda başardım.2 ayımı doldurdum bende...Ve artık aklıma gelmiyor,çok hafifledim.Üstümden kocaman bir yük kalkmış gibi hissediyorum kendimi.Artık sigara uzattıklarında iç geçirmeden reddedebiliyorum.

Son düzenleme:
geçicek geçicek yeterki kararlı olun..

kararlıyım ama arada bir şeytan dürtüyo -tatlicadiarzu-

ben destekçinizim sürekli takiptesiniz gözüm üzerinizde :1ninca:

tşkler bu çok iyi gelcek bana dahada sıkı tutcam işi olumunekankayizsmile elimden gelenin en iyisini yapcağıma emin ol ustam opuyorumnanaktan sonuçta sen artık terfi etmişsin darısıda hepimize :Saruboceq:

Uzun süredir erteliyordum, en son dedim şu Kpss olayı bitsin, stresim gitsin başlayacağım.Sonra sınav kısmi iptal oldu, stres gene devam ediyor , ben de kendimi zehirlemeye.Sonuçta dedim insan isterse hayat boyu streslenecek şey bulur ama o hayatı sigara ile azaltır.
Ben de yarın sigarasız ilk güne başlayacağım.Ciddi bir diyet programı ile.Böylelikle hem sigarayı bırakacağım hem de bu dönemde kilo almak yerine kilo da vereceğim.(İnşallah tabii)
Bıktım adlı naneyi kullandım bir ara 20 gün içmedim ama sonrası kolay geldi.Kafada bitityor herşey.Ve kararlıyım bu sefer.
Canım kadar sevdiğim, hayatımı şekillendiren, annem diye hitap ettiğim öğretmenim sigara sebepli kanser ve doktorların artık yapılacak birşey yok dediği evrede :gitme:
İnsanın kendini bilerek ve isteyerek öldürdüğü insanlardan birisi olmayacağım!
Zor olacak, ellerim titreyecek, ısrar eden dangalaklar çıkacak iç diye, sinir stres yapacağım, belki 8 yıllık baş belası arkadaşımdan ayrılıyorum diye için için üzüleceğim ama bu sefer bitecek!
Sigara beni öldürmeyecek, ben sigarayı hayatımdan defedeceğim, sigara ile intihar etmeyeceğim.
Herkese bu vazgeçişte kolaylıklar.

Uzun süredir erteliyordum, en son dedim şu Kpss olayı bitsin, stresim gitsin başlayacağım.Sonra sınav kısmi iptal oldu, stres gene devam ediyor , ben de kendimi zehirlemeye.Sonuçta dedim insan isterse hayat boyu streslenecek şey bulur ama o hayatı sigara ile azaltır.
Ben de yarın sigarasız ilk güne başlayacağım.Ciddi bir diyet programı ile.Böylelikle hem sigarayı bırakacağım hem de bu dönemde kilo almak yerine kilo da vereceğim.(İnşallah tabii)
Bıktım adlı naneyi kullandım bir ara 20 gün içmedim ama sonrası kolay geldi.Kafada bitityor herşey.Ve kararlıyım bu sefer.
Canım kadar sevdiğim, hayatımı şekillendiren, annem diye hitap ettiğim öğretmenim sigara sebepli kanser ve doktorların artık yapılacak birşey yok dediği evrede :gitme:
Zor olacak, ellerim titreyecek, ısrar eden dangalaklar çıkacak iç diye, sinir stres yapacağım, belki 8 yıllık baş belası arkadaşımdan ayrılıyorum diye için için üzüleceğim ama bu sefer bitecek!
Sigara beni öldürmeyecek, ben sigarayı hayatımdan defedeceğim, sigara ile intihar etmeyeceğim.

aramıza h.g arkadaşım insanın çok sevdiği birini gözlerinin önünde yavaş yavaş kaybetmesi kadar kötü bir duygu yoktur Allah sabır versin cnm ve bence bu durum seni daha çok cesaretlendirsin kararlı kılsın evet dediğin gibi herşey kafada bitiyor yeterki iste
insanlar istedikten sonra yapamayacakları şey yoktur özellikle kadınların
ben bir saat bile onsuz duramazdım ama 3 gündür içmiyorum biraz zor
geçiyor ama isteyince aşıyorsun karar verdiysen kesin bırakırsın
bundan emin ol cnm

ben defalarca kere denedim. her seferinde tek sigaraya yenildim. sen sakın yenilme. tek sigara diye birşey yok. ya hep ya hiç. kolaylıklar diliyorum.

Zilan80 & Sld teşekkürler güzel dilekleriniz ve cesaret verici sözleriniz için.
Burası güzel oldu.
Herşeyden vazgeçsem de buradakiler arada yoklar korkusuyla yaramazlık yapmayacağım.sempatiksalakcinni
Hepimize kolay gelsin.

Back