Uzun süredir erteliyordum, en son dedim şu Kpss olayı bitsin, stresim gitsin başlayacağım.Sonra sınav kısmi iptal oldu, stres gene devam ediyor , ben de kendimi zehirlemeye.Sonuçta dedim insan isterse hayat boyu streslenecek şey bulur ama o hayatı sigara ile azaltır.
Ben de yarın sigarasız ilk güne başlayacağım.Ciddi bir diyet programı ile.Böylelikle hem sigarayı bırakacağım hem de bu dönemde kilo almak yerine kilo da vereceğim.(İnşallah tabii)
Bıktım adlı naneyi kullandım bir ara 20 gün içmedim ama sonrası kolay geldi.Kafada bitityor herşey.Ve kararlıyım bu sefer.
Canım kadar sevdiğim, hayatımı şekillendiren, annem diye hitap ettiğim öğretmenim sigara sebepli kanser ve doktorların artık yapılacak birşey yok dediği evrede :gitme:
İnsanın kendini bilerek ve isteyerek öldürdüğü insanlardan birisi olmayacağım!
Zor olacak, ellerim titreyecek, ısrar eden dangalaklar çıkacak iç diye, sinir stres yapacağım, belki 8 yıllık baş belası arkadaşımdan ayrılıyorum diye için için üzüleceğim ama bu sefer bitecek!
Sigara beni öldürmeyecek, ben sigarayı hayatımdan defedeceğim, sigara ile intihar etmeyeceğim.
Herkese bu vazgeçişte kolaylıklar.