Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Blue tarih belirleyelim mi seninle burda birlikte hırlaya zırlaya bırakırız ne dersin? ağustos başı gibi
9 ağustos uyar mı blue cum sana nette yoğun olarak bulunup birbirimize omuz verebileceğimiz bir vakit olmalı.O zamana kadar kafamızda bu işi başaracağımıza şartlanalım.Bide sen allen car'ın kitabını okumuşmuydun?Ben kitabı ikinci kez okuyacağım insanı yüreklendiriyor kafasındaki öcülerden arındırıyor.Onuda okuyalım sende oku tamam mı yoldaşım tatıcım
Selam ben KK nın eski üyelerindemi kısa bir dönem önce üyeliğimi iptal ettirdim ve şimdi yeniden açtım.
Nette yaptığım kısa bi gezintiden sonra karı-kocanın 20 yıl boyunca sigara içmesi demek bi ev ve araba parasını havaya atmak demekmiş, ki ben bi kız annesiyim ona model olmam lazım diye bi anda plansızca sigarayı bırakmaya karar verdim.
Ben dün Saat 11.-- sularında bir daha içmemek üzere sigarayı bırakmaya yeltendim , yaklaşık 29 saat oldu içmeyelim, aslında tekrar açmammın sebebi birbirimize destek olmak istememdir. Benim gibi yeni bırakan arkadaşlar varsa çözüm öneri alışverişi yapalım, sigarasız günler olsun inşallah.
Offfffffff lightım idolüm 9 değil 19 da geçti ama bende tık yok yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sürünüyorum buralarda canım.Nasılsın?laracım hayırlı olsun bugün 9 ağustos..
bende varım demek istiyorum ama olmuyor çook denedim olmuyor lanet olsun yaa başladığım güne bıktım artık hergün aynı strese girmekten yoruldum bi kerede bıraksam bi süre sıkıntısını çekerim biter gider böyle daha beter tütüne son bile kullandım ama faranjit başlangıcı olduğu için iyi gelmedi