Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

9 ağustos uyar mı blue cum sana nette yoğun olarak bulunup birbirimize omuz verebileceğimiz bir vakit olmalı.O zamana kadar kafamızda bu işi başaracağımıza şartlanalım.Bide sen allen car'ın kitabını okumuşmuydun?Ben kitabı ikinci kez okuyacağım insanı yüreklendiriyor kafasındaki öcülerden arındırıyor.Onuda okuyalım sende oku tamam mı yoldaşım tatıcım

ben okudum da pek işe yaramadı daha doğrusu ilk okuduğumda yaradı ama 2. ci okuyuşumda banamısın demedi ama okurum 9 ağustos olur benim için hem ramazanda girecek ya daha iyi olur

Selam ben KK nın eski üyelerindemi kısa bir dönem önce üyeliğimi iptal ettirdim ve şimdi yeniden açtım.

Nette yaptığım kısa bi gezintiden sonra karı-kocanın 20 yıl boyunca sigara içmesi demek bi ev ve araba parasını havaya atmak demekmiş, ki ben bi kız annesiyim ona model olmam lazım diye bi anda plansızca sigarayı bırakmaya karar verdim.

Ben dün Saat 11.-- sularında bir daha içmemek üzere sigarayı bırakmaya yeltendim , yaklaşık 29 saat oldu içmeyelim, aslında tekrar açmammın sebebi birbirimize destek olmak istememdir. Benim gibi yeni bırakan arkadaşlar varsa çözüm öneri alışverişi yapalım, sigarasız günler olsun inşallah.

Henüz kimse yazmamış aktif bi topik değilmi burası.!

laracım hayırlı olsun bugün 9 ağustos..

hayırlı olsun yeliz. emin ol ki kendin ve sevdiklerin için için çok güzel bir karar aldın. bende bırakalı 8 ay oldu. ilk zamanlar sadece zorlanıyorsun sonrasında aklına çok nadiren geliyo :)

Bırakan arkadaslar nasıl bıraktıklarını da yazarlar mı acaba?
Bıktım tozu aldım sadece 4 gün kullandım ama yine de canım cok sigara çekti ve ben daha önce sigara firmasında calıstım onun da etkisi oldu sigara içmem de biliyorum hersey kafada bitiyor ama arkadaslar bırakmak istiyorsanız sigara markasını değiştirin tam tat bir ürün kullanıyorsanız onun zıttını kullanın içe çekik filtre kullanın bir dönem tiksinti yasıyorsunuz ben de yaptım bütün bunları ama sigara sektöründe calısmam da etken oldu ufacık bir fikir vermek istedim

ben 14 yıldır sigara kullanıyordum ve bırakmayı hiç düşünmedim istemedimde bi gün ufak ufak öksürük başladı sonra şiddetlendi ama nasıl artık bütün iç organlarım sanki yer değiştiriyordu gözümden yaşlar geldi 30 ağustos doktora gittim astım teşisi kondu ve ciğer yaşım 45 çıktı ve ben 28 yaşındayım bi anda dünya döndü başıma sanki ilaç tedavisi falan 1 hafta hiç içmedim sigara kesin karar verdim bırakcam dedim zaten öksürükten dolayı içmek mümkün değildi şimdi biraz iyileştim başladı şeytan beni dürtmeye kendimi boşlukta gibi hissediyorum çay kahve içemiyorum sanki tadı çıkmıyo yanımda içen arkadaşın sigarasından 1 nefes falan aldım tadıda hoş gelmedi 10 gün içmeyince ama yinede canım istiyo bi ara ağladım ya bir keyfim vardı oda gitti diye offfff ne lanet bişey hiç tiksinmicemmi ben bundan ki ben hammileyken bile hiç tiksinmedim ve utanarak sölüyorum ki içtimde çok şükür oğlumda bi sorun olmadı 1 hafta hiç ağzıma sürmedim ve ciğer yaşım 37 ye düştü yani içmeyince ciğeler hemen toparlıyo kendini bunuda öğrendim ama tamamen nasıl kurtulcam yani bi nefes bile çekmek istemicem tiksincem bunu istiyorum acaba nikotin sakızları nasıl kullanan varmı ondan almayı düşünüyorum işallah lanet şey çıkar hayatımdan tamamen hepimizin

slm arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum doğruyu isterseniz sigarayı bırakmayı çok istiyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum ne olur yardım edin bana normalde çok azimliyim eşimde destek bana bırakırsın ben buna inanıyorum diyor önemli olan benim inanmam dimi

üstelik ben yaklaşık 10 yıllık astım hastasıyımeskiden çok az içerdim son 4 yılda ciddi bir rahatsızlık geçirince günde 1-1,5 pakete kadar çıktımşimdi yarım paket içiyorum
geçenlerde çok rahatsızdım doktora gittim astım için sigarayı bırakmadan gelme dedi bana((çok üzüldüm lütfen desteklerinizi bekliyorum

offffff yaaa her konuda irademe güvenirim ama bu illet yokmu oofffff ooofffff
düşünün kızlar kendi irademle 100 kilodan 68 kiloya indim eğer bunu başardıysam
sigara konusunuda başarabilirim dimii
çünkü eşim ve çevremdekiler öyle söylüyorlar
hadi hayırlısı diyeyim kızlar

bende varım demek istiyorum ama olmuyor çook denedim olmuyor lanet olsun yaa başladığım güne bıktım artık hergün aynı strese girmekten yoruldum bi kerede bıraksam bi süre sıkıntısını çekerim biter gider böyle daha beter tütüne son bile kullandım ama faranjit başlangıcı olduğu için iyi gelmedi

bak canım benim bugün 5.günüm,ve bugün çok rahatım.şükür ALLAH ıma atlattım sayılır.sende bırak ve bir tane bile içme inan gerisi geliyor.hadi kolay gelsin...guclubacismile

cnmmm tebrik ederimm seni ): tmm tekrar denemeye değer ama işte sürekli başa dönünce insanın şevki kırılıyor ben daha önce bi kere başardım çokta etkisini gördümm ama maalesef tek bi tane dedim ve devamı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…