Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 ay geride kaldı .zordu ama ben başardım sonunda , darısı tüm tiryakilerin başına hihoyyyt
bırakılabiliniyormu bu meret
ben beceremedim
bırakılabiliniyormu bu meret
ben beceremedim
Kızlar bugüne kadar hiç bırakmayı düşünmedim ve denemedim ama artık yetti bence zatende çok gereksiz, yalnız bırakanlardan bir destek bekliyorum, şu sersemlik konsantrasyon eksikliği, halsizlik, boşlukta hissi ne kadar sürede geçiyor? bunu hızlı atlatmanın yolları varmı ? benimle yaşadıklarınızı paylaşırmısınız lütfen... kaç gün sonra rahata erdiniz ... yani canım asla sigara istemiyor ama çok sersem gibi hissediyorum resmen kafam uyuşuyor... kafamçokkarıştı
benim bırakma tarihim 8 nisan o gün bugündür çok şükür o illetle bir daha buluşmadık.Allah buluşturmasın bir daha.Bence bırakmanın ve etkilerini hızlı bir şekilde atmanın en iyi yolu su içmek ama çok çok içmek benim şahsen masamda sürekli suyum var ve elimde sürekli bardağım var yudum yudum içiyorum.İlk günler 3 litre rahat içiyordum.ben çok faydasını gördüm suyun bir de çok keskin mentol tadı olan naneli draje bunlarla ilk günlerimi atlattım.çok şükür şuan iyiyim ve drajelere filan ihtiyacım yok.:lepi::enbuyukkk:
bende 20 yıldır günde 2 pakate yakın içiyordum şu sigarayı. Birkaç kez bırakmaya çalıştım ama başarılı olamadım. Artık sigarayı bırakmayı kesinlikle kafama koymuştum bırakacaktım. Allen Carr videosunu izledim daha sonrada Allen Car ın 110 sayfalık e-kitabını okudum. son siaramıda içtim ve dört gündür de sigarayı hiç içmedim. Ayrıca eşiminde içmesine rağmen sigara içmek hiç istemiyorum. Arkadaşlar ben bu sigarayı bırakmada beynime söz geçirdim ve BAŞARDIM..
14 yaşımda beri kullanıyodum aynı zamanda astım hastasıyım.... çok şükür 2 hafta oldu bıraktım rahatım yaa hafiflemiş gbiyim.. sigraya verceğim parayla meyve alıyorum... :)))