• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

2 ay geride kaldı .zordu ama ben başardım sonunda , darısı tüm tiryakilerin başına hihoyyyt

Kızlar bugüne kadar hiç bırakmayı düşünmedim ve denemedim ama artık yetti bence zatende çok gereksiz, yalnız bırakanlardan bir destek bekliyorum, şu sersemlik konsantrasyon eksikliği, halsizlik, boşlukta hissi ne kadar sürede geçiyor? bunu hızlı atlatmanın yolları varmı ? benimle yaşadıklarınızı paylaşırmısınız lütfen... kaç gün sonra rahata erdiniz ... yani canım asla sigara istemiyor ama çok sersem gibi hissediyorum resmen kafam uyuşuyor... kafamçokkarıştı

bırakılabiliniyormu bu meret
ben beceremedim

Bence denemeye devam etmelisin, her bağımlının ayrı ayrı alışkanlıkları var dolasıyla herkez aynı deneme sayısında bırakamaz, ve belkide denediğin süreç senin için uygun değildi tekrar dene...
Ve cidden bırakabiliyor bir çok tanıdığım bırakan var hepsi en az 20 yıllık içici filan...

bırakılabiliniyormu bu meret
ben beceremedim

bırakılabiliyor canım geçmiş sayfalara bakarsan kaç kişi bırakmış bırakma sürecinde neler yaşamışlar görebilirsin tatlım. bende bırakamam asla diyordum ama şimdi aklıma gelmiyor inanki ve üzerine diyet yaptım kilo verdim. insan istesin yeterki yapamayacağı şey yok..

Kızlar bugüne kadar hiç bırakmayı düşünmedim ve denemedim ama artık yetti bence zatende çok gereksiz, yalnız bırakanlardan bir destek bekliyorum, şu sersemlik konsantrasyon eksikliği, halsizlik, boşlukta hissi ne kadar sürede geçiyor? bunu hızlı atlatmanın yolları varmı ? benimle yaşadıklarınızı paylaşırmısınız lütfen... kaç gün sonra rahata erdiniz ... yani canım asla sigara istemiyor ama çok sersem gibi hissediyorum resmen kafam uyuşuyor... kafamçokkarıştı

benim bırakma tarihim 8 nisan o gün bugündür çok şükür o illetle bir daha buluşmadık.Allah buluşturmasın bir daha.Bence bırakmanın ve etkilerini hızlı bir şekilde atmanın en iyi yolu su içmek ama çok çok içmek benim şahsen masamda sürekli suyum var ve elimde sürekli bardağım var yudum yudum içiyorum.İlk günler 3 litre rahat içiyordum.ben çok faydasını gördüm suyun bir de çok keskin mentol tadı olan naneli draje bunlarla ilk günlerimi atlattım.çok şükür şuan iyiyim ve drajelere filan ihtiyacım yok.:lepi::enbuyukkk:

benim bırakma tarihim 8 nisan o gün bugündür çok şükür o illetle bir daha buluşmadık.Allah buluşturmasın bir daha.Bence bırakmanın ve etkilerini hızlı bir şekilde atmanın en iyi yolu su içmek ama çok çok içmek benim şahsen masamda sürekli suyum var ve elimde sürekli bardağım var yudum yudum içiyorum.İlk günler 3 litre rahat içiyordum.ben çok faydasını gördüm suyun bir de çok keskin mentol tadı olan naneli draje bunlarla ilk günlerimi atlattım.çok şükür şuan iyiyim ve drajelere filan ihtiyacım yok.:lepi::enbuyukkk:

Su bende içiyorum hatta tıkanacak kadar :))) bugün aerobiğe gittim mekik yapamadım o kadar su içmişimki lıkır lıkır sesler geliyor ... Neyse krizi atlatmanın yolları sanırım ... bilgi için merci draje bende alıcam az sonra ...

evet yeni yemek yedim ve ilk günüm elim ayağım uyuşmaya başladı kafam bişiy almıyor derin nefes alıyorum elimi kolumu hareket ettiriyorum yok bana mısın demiyor offf offff yardım edin kızlar nasıl atlatcam krizleri ben

bende 20 yıldır günde 2 pakate yakın içiyordum şu sigarayı. Birkaç kez bırakmaya çalıştım ama başarılı olamadım. Artık sigarayı bırakmayı kesinlikle kafama koymuştum bırakacaktım. Allen Carr videosunu izledim daha sonrada Allen Car ın 110 sayfalık e-kitabını okudum. son siaramıda içtim ve dört gündür de sigarayı hiç içmedim. Ayrıca eşiminde içmesine rağmen sigara içmek hiç istemiyorum. Arkadaşlar ben bu sigarayı bırakmada beynime söz geçirdim ve BAŞARDIM..

esimle ben 6 sene olmustur sigarayi birakali.günde 10-15 tane iciyordum.
hamile kaldigim andan itibaren biraktim esimde dogumuma yakin bir zamanda birakti.simdi aklimiza bile gelmiyo sigara..ne igrenc brseymis diyorum nasil icmisiz böyyyg
kendinle alakali birsey bu birisinin demesiyle de olucak sey degil.kafanizda bitireceksiniz.
cogu kisi inanmadi bile bizim sigarayi biraktigimiza,,, eve baskin yapip cok kontrol edilmisligimizde vardir:))))sanki korkumuz var iciyoz demeye:))))))))

Son düzenleme:
bende 20 yıldır günde 2 pakate yakın içiyordum şu sigarayı. Birkaç kez bırakmaya çalıştım ama başarılı olamadım. Artık sigarayı bırakmayı kesinlikle kafama koymuştum bırakacaktım. Allen Carr videosunu izledim daha sonrada Allen Car ın 110 sayfalık e-kitabını okudum. son siaramıda içtim ve dört gündür de sigarayı hiç içmedim. Ayrıca eşiminde içmesine rağmen sigara içmek hiç istemiyorum. Arkadaşlar ben bu sigarayı bırakmada beynime söz geçirdim ve BAŞARDIM..

tebrikler :)

selam kızlar 2 haftadır tatildeydim millet pöfür pöfür sigara içiyodu otelde ilk günler aklıma geldi hatta şöyle bi tane tüttürmek vardı dedi ama sırf tatil psikolojisi ile düşünülmüş bişeydi canımın istemesinden değil yani :) sonrasında içenleri farketmedim bile çok rahat geçti :) benim için bitmiştir bu iş sempatiksalakcinni bu arada illeti ağzıma almayalı 6 ay oldu :)

14 yaşımda beri kullanıyodum aynı zamanda astım hastasıyım.... çok şükür 2 hafta oldu bıraktım rahatım yaa hafiflemiş gbiyim.. sigraya verceğim parayla meyve alıyorum... :)))

14 yaşımda beri kullanıyodum aynı zamanda astım hastasıyım.... çok şükür 2 hafta oldu bıraktım rahatım yaa hafiflemiş gbiyim.. sigraya verceğim parayla meyve alıyorum... :)))

tebrik ederim semu kendin ve sendiklerin için çok güzel bi U dönüşü yaptın hayatında alkisalkisalkis

merhaba arkadaslar bende bu ılletınnn esırıyımmm vee bırakmak ıstıorum gunde bır pakete yakın ıcıorum ve bu aradada hamılelık dusunuyorum hep hamıle kalırsam bırakacagım dıyorum ama burayı görunce sızlerı okuyunca ben neden bırakmımm dedımm ve elımde yarım paket sıgara var bu bıtınce ıcmemeyı dusunuyorum ınsallh basarırım sızlerın sayesındede

bende bugün paketi bitirdim ve bırakmak istiyorum dayanabildiğim kadar dayanacağım kahretsin ki bırakacağım diyemiyorum bu lanet olası şey beni böyle bir güvensizlik içine sokuyor çünkü

Arkadaşlar ben daha öncede denedim 2 hafta sonra tek sigarayla başladım.Şımdi bu tatili fırsat bilip bırakmak istiyorum bırakmayı düşünen var mı burda paylaşımda bulunup birbirimize destek olsak.
Lightlife benim idolümsün canım baştan itibaren okuyurum seni bir allen carr de sensin canım çok tebrik ediyorum seni.
Hadi kızlar yoldaş arıyorum kendime bu şekilde çok daha rahat bırakırız aynı dertle halleşmek iyi geliyor insana.....

Back