Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

teşekkür ediyorum laracım Şeniz keşke tekrar almasaydın şu illeti eline silah gibi bişey bu. hani derlerya alma eline şeytan doldurur diye. silah misali elimize almak bile tehlikeli şakaya gelmiyor 1 tane içime çekmeden içeyim sonrasında zaten içmem dememeli 1i içen 2 yi de 3 üde içip eski temposuna dönüyor ve ne yazıkki sil baştan ama sil baştan BAŞLAYABİLMEK de güzel. ne insanlar görüyorum o taptaze ciğerleri dumanla boğuyorlar ve ben böyle mutluyum bırakmayı düşünmüyorum diyorlar
her akşam yürüyüşe çıkıyorum parka. ordaki çoğu insanın bir elinde sigara bir elinde çocuğu(o çocuğun yerinde olmak istemezdim). Anne babasının yanında içemeyenler karanlık köşelerde gizli saklı zehirliyor kendini ; nekadar aciz bir durum... kimiside sevgilisiyle temiz havada manzaraya karşı zehirliyorlar kendilerini.. onları gördükçe acıyorum onlara inanki bişey yapmak yardımcı olmak istiyorum ama bişey diyemiyorum
1 hafta önce komşumuzun eşi rahatsızlandı ciğerlerde iltihaplanma,kalpte kireçlenme damar tıkanıklığı... sebep ; sigara.. doktor ne zamandır içmiyorsun demiş 1 senedir içmiyorum demiş doktor çok geç demiş.. oğluda sigarayı bırakmak istemeyenlerdendi ama babasını görünce oda bırakmak istiyor şimdi.. onada kitabı tavsiye ettim ve aldı okumaya başladı.
inşallah sende bu illet karşısında inat edip başarılı olursun.. sakın ama sakın yılma, korkma.. benim evimde 1 paket var ama aklıma bile gelmiyor :lepi: umarım seni de dumansız hava sahasında görürüz laracım..:lepi:

ınşallah idolüm tatlım inşallah ben geçen sefer bir karton sigaranın kurbanı oldum tam bıraktım eşim kıbrısa gitmişti iş için dönüşte karton almış ucuz oluyor ya nispeten senin mantık süper ama bende tutmadı o yüzden bugün son paketim elimde onu bitirip bende dumansız hava sahasına gireceğim ama istiyorum ki benimle birlikte bırakan arkadaşlarda olsun şurda yoldaşlık edelim birbirimize bu bana güç veriyor herkesede verir eminim
kimse yok muuuuuuuuuuuuuuuuu kızlar hadi birlikte merhaba diyelim ben 2 hafta bırakmıştım ve hemen etkisini gösteriyor zehirsizlik cildine yansıyor enerjin hemen farkediyor aslında bıraktığında yaşadığın yoksunluğun yanında gelenler o kadar güzel ki önceden düşünemezdim bırakmayı mümkün değil sanırdım ama 2 hafta içmeyen bırakabilir ve dahası gerçekten hikaye değil bıraktığının 2.günü farkedilen güzellikleri 6 ay geçtikten sonra düşünemiyorum bile yaaaaaaaaaaaaaa nasip

ınşallah idolüm tatlım inşallaha.s. ben geçen sefer bir karton sigaranın kurbanı oldum tam bıraktım eşim kıbrısa gitmişti iş için dönüşte karton almış ucuz oluyor ya nispeten senin mantık süper ama bende tutmadı o yüzden bugün son paketim elimde onu bitirip bende dumansız hava sahasına gireceğim ama istiyorum ki benimle birlikte bırakan arkadaşlarda olsun şurda yoldaşlık edelim birbirimize bu bana güç veriyor herkesede verir eminim
kimse yok muuuuuuuuuuuuuuuuu kızlar hadi birlikte merhaba diyelim ben 2 hafta bırakmıştım ve hemen etkisini gösteriyor zehirsizlik cildine yansıyor enerjin hemen farkediyor aslında bıraktığında yaşadığın yoksunluğun yanında gelenler o kadar güzel ki önceden düşünemezdim bırakmayı mümkün değil sanırdım ama 2 hafta içmeyen bırakabilir ve dahası gerçekten hikaye değil bıraktığının 2.günü farkedilen güzellikleri 6 ay geçtikten sonra düşünemiyorum bile yaaaaaaaaaaaaaa nasip:Saruboceq:

laracım bende varım akşam 9,30 dan beri içmiyorum çok kötüyüm ama dayanmak istiyorum artık bırakacağım demek değil bıraktım demek istiyorum

bırakana kadar her fırsatta deneyeceğim ya tamamen bağımlı olur yada bırakırım akşamdan beri daha hiç içmedim inşallah dayanacağım

kesin karalı ol.. gözlerim morarıp çatlasamda içmicem de ve buna kendini inandır.. ozaman inanki aklına daha nadir gelicek bu zehir.. onun isteklerine cevap verme ki o da umudunu kessin senden yerimseniben ama unutma onsuz yaptığın her eylemin ilkinde kendini sana hatırlatacaktır benim bu yazki tatile çıkmamda aklıma gelmesi gibi. ama umursamazsan geldiği gibi gidiyor.. sakın ama sakın yılmaa kararlı ol.. inşallah sende misler gibi kokarsın artık :lepi:

teşekkür ederim çok canım çektiğinde karabaş otu aldım onu kaynatıp pet şişeye koydum akşm lavobaya gidip gargara yapıyorum midemi bulandırdığı için istemem geçiyor 1 hafta dayanabilsem sonrası daha hafif geçer diye düşünüyorum

Lightlife son paketimi bitirmedim çok azalttım ama bişey sorucam canım sana ben yazlığa gidicem orda annemler feci içiciler ve asla bana saygı gösteremezler 2 paket içiyor annem babam abim mümkün değil kaçarak içmeleri sıcak sıcak gidip onların arasında çok zor olur gibi geliyor doğru zaman mı değil diyorum gidip dönünce mi bıraksam ramazanda geliyor hayır kendimi kandırmıyorumbirini söndürüp diğerini yakarlar malesef orda çok zorlanırım dayanamam biliyorum yaaaaaaaaaaaa gitmesemde olmaz tecrübeli hatunum akıl ver bana
Bluee tebrik ederim canım başlanmış iş bitmiş iştir de içme kızzzzzzzzzzz bende kesin bırakıcam bu böyle olmayacak.........Cildin güzelleşmeye başlamıştır.vividentin şekersiz exstra mentollü sakızını al çok ferahlatıyor benim 2 haftalık bi denemem olmuştu da.Ama bu defa bıraktığımda asla içmiyeceğim.
Bi de bilyosunudur tek bir sigara diye bişey yok 1 hafta sonra ben gayet rahat bıraktım diyosun haftada bir tane içerim diye düşünüyosun ben öyle yaptım 1 hafta sonra bi tane içtim sonra 5 gün daha geçti bi tane daha dedim ve yürüdüm gittim batırdım işi........Bunun tek bir tanesi falan yok yani....
KANDıLıNıZ MÜBAREK OLSUN BU ARADA HASTAYIM BıŞEY YAPAMIYORUM BURALARDA PıNEKLıYORUM MALESEF

Bende hamile olmadan önce bıraktım ama ben hiç tiryaki olmadım zevk için içiyordum.2 hafta full içipte bi hafta hiç içmediğim bile oldu zaten bayağdırda hiç içmiyorum

laracım bu illeti bırakmak için bigün belirle o güne kadar psikolojini iyice hazırla ve ogün senin gayet rahat olacağın stressiz geçireceğin bi gün olsun( annenlerin yanında olmadığın bi gün :)) ramazana kadar bu illetten kurtulmak istiyosan annenlerin yanındaki tatilini kısa keseceksin ve ramazandan önce bu illetten kurtulacaksın tatlım.. ramazan senin için bir fırsat olabilir.. farzetki doktor kesinlikle bırakman lazım diye şart koştu napıcaksın??? alsanaalsanasmile olmaz mı diceksin? biran önce kurtulmaya çalışacaksın dimi boshayallersmile o sebeple tatilini kısa kesebilirsin tatlım..

kızlar 60 saattir içmiyorum ama çok kötüyüm duvara tırmana bilirim

:)))) tırmansanda çatlasanda patlasanda unutma bugünler geçeceeeeekkk ve kazanan sen olacaksın :lepi: sakın geri adım atma alkisalkisalkis sonunda misler gibi kokucaksın ve arkadaşların sana imrenerek bakıcak bayanssulusmile

bende bırakmıştım geçen ay 20 gün içmedim ama etrafta içen birileri olunca bitane içim derken baktımki tekrar sigaraya başlamışım

ahhh beee tatlıımm yaaaa inşallah şaka yapıyosundur içmedin dimi :sinifsinif: o kadar çabana azmine yazık oldu.. dahası sana yazık olduu :gitme: keşke içmeseydin.. ciğerlerini boğmasaydın kendi ellerinle :gitme: kendi ellerinle ve beyninle kendini öldürmeseydin bu sigara çok acımasız bişey insanı kendi kendinin katili yapıyor akannehir hiç masum bişey değil hiçççç... alsanaalsanasmile

malesef canım lanet olsun ki o sigarayı yaktım ellerimle birde paket aldım başka bahara artık paket bitsin yeniden deneyeceğim bırakana kadar durmak yok alıştırma yapıyorum diye düşün

Blue tarih belirleyelim mi seninle burda birlikte hırlaya zırlaya bırakırız ne dersin? ağustos başı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…