ben dayanamadım
Arkadaşlar ben daha öncede denedim 2 hafta sonra tek sigarayla başladım.Şİmdi bu tatili fırsat bilip bırakmak istiyorum bırakmayı düşünen var mı burda paylaşımda bulunup birbirimize destek olsak.
Lightlife benim idolümsün canım baştan itibaren okuyurum seni bir allen carr de sensin canım çok tebrik ediyorum seni.
Hadi kızlar yoldaş arıyorum kendime bu şekilde çok daha rahat bırakırız aynı dertle halleşmek iyi geliyor insana.....
olsun ümidini yitirme bu senn için bi tecrube oldu hiç denemeyenlere göre artıdasın yerimseniben
bırakana kadar her fırsatta deneyeceğim ya tamamen bağımlı olur yada bırakırım akşamdan beri daha hiç içmedim inşallah dayanacağım
kesin karalı ol.. gözlerim morarıp çatlasamda içmicem de ve buna kendini inandır.. ozaman inanki aklına daha nadir gelicek bu zehir.. onun isteklerine cevap verme ki o da umudunu kessin senden yerimseniben ama unutma onsuz yaptığın her eylemin ilkinde kendini sana hatırlatacaktır benim bu yazki tatile çıkmamda aklıma gelmesi gibi. ama umursamazsan geldiği gibi gidiyor.. sakın ama sakın yılmaa kararlı ol.. inşallah sende misler gibi kokarsın artık :lepi:
Lightlife son paketimi bitirmedim çok azalttım ama bişey sorucam canım sana ben yazlığa gidicem orda annemler feci içiciler ve asla bana saygı gösteremezler 2 paket içiyor annem babam abim mümkün değil kaçarak içmeleri sıcak sıcak gidip onların arasında çok zor olur gibi geliyor doğru zaman mı değil diyorum gidip dönünce mi bıraksam ramazanda geliyor hayır kendimi kandırmıyorumbirini söndürüp diğerini yakarlar malesef orda çok zorlanırım dayanamam biliyorum yaaaaaaaaaaaa gitmesemde olmaz tecrübeli hatunum akıl ver bana
Bluee tebrik ederim canım başlanmış iş bitmiş iştir de içme kızzzzzzzzzzz bende kesin bırakıcam bu böyle olmayacak.........Cildin güzelleşmeye başlamıştır.vividentin şekersiz exstra mentollü sakızını al çok ferahlatıyor benim 2 haftalık bi denemem olmuştu da.Ama bu defa bıraktığımda asla içmiyeceğim.
Bi de bilyosunudur tek bir sigara diye bişey yok 1 hafta sonra ben gayet rahat bıraktım diyosun haftada bir tane içerim diye düşünüyosun ben öyle yaptım 1 hafta sonra bi tane içtim sonra 5 gün daha geçti bi tane daha dedim ve yürüdüm gittim batırdım işi........Bunun tek bir tanesi falan yok yani....
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN BU ARADA HASTAYIM BİŞEY YAPAMIYORUM BURALARDA PİNEKLİYORUM MALESEF
kızlar 60 saattir içmiyorum ama çok kötüyüm duvara tırmana bilirim
:)))) tırmansanda çatlasanda patlasanda unutma bugünler geçeceeeeekkk ve kazanan sen olacaksın :lepi: sakın geri adım atma alkisalkisalkis sonunda misler gibi kokucaksın ve arkadaşların sana imrenerek bakıcak bayanssulusmile
DAYANAMADIM
ahhh beee tatlıımm yaaaa inşallah şaka yapıyosundur içmedin dimi :sinifsinif: o kadar çabana azmine yazık oldu.. dahası sana yazık olduu :gitme: keşke içmeseydin.. ciğerlerini boğmasaydın kendi ellerinle :gitme: kendi ellerinle ve beyninle kendini öldürmeseydin bu sigara çok acımasız bişey insanı kendi kendinin katili yapıyor akannehir hiç masum bişey değil hiçççç... alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?