• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

bende artık bırakmak istiyorum. ne zamandır bu forumu takip ediyorum. Kendimi yavaş yavaş bu fikre alıştırıyorum. ben sigara içmediğimde nasıl etkileri olacağını düşünerek motive olmaya çalışıyorum. Umarım sizlerle birlikte sigarasız bir paylaşımımız olur.

Valla bravo canım dün allen carr'ın videolarını izledim de ne kadar aptalız ya resmen kölelik bu sigara içmek... ve bugun hiç paket almadım arkadaştan 1 tane otlandım o kadar bilmiyorumkismile inşallah bir daha da ne marketten ne arkadaştan alırım yerimseniben

Aynen eşimde sigarayı kölelik olarak nitelendiriyor.Kendi paramızla düzenli birşekilde kendimizi zehirliyoruz.Ne saçma.:olmaz: İnternette Allen Carr'ın e-kitabı da var.Google dan arama yaparsan bulursun.Orjinalinden eksik ama olsun.Okumanı tavsiye ederim.İnsanın yüzüne resmen soğuk su çarpıyor.

ben allenin kitabını bekliyorum o gelse sinirlerimi kriziimi atlatmak için onu okursa yatışabiliceğimi düşünüyorum zor günleri atlattım gibi bişe bugün 11 günümm

ben bir ay bırakıp tekrar başladımm çok pişmanımm sakın yapmayın arkadaşlarr görüyorsunuz hiç değmez aynı zahmeti cekmeye krizlere girmeye artık dönüşü olmıcakk

bende artık bırakmak istiyorum. ne zamandır bu forumu takip ediyorum. Kendimi yavaş yavaş bu fikre alıştırıyorum. ben sigara içmediğimde nasıl etkileri olacağını düşünerek motive olmaya çalışıyorum. Umarım sizlerle birlikte sigarasız bir paylaşımımız olur.

İnan ki bir sigarayı söndürüp,diğerini yakıncaya kadar ki hissettiğin duygu ve istekten başka birşey duymuyorsun.Canım her istediğinde "farzetki az önce sigaramı içtim ve söndürdüm.Şimdi ise yine canım çekiyor,içersem yine isteyeceğim...." diyorum ve atlatıyorum.Zaten nasıl sigarayla yaşamaya alıştıysak,sigarasız yaşamaya da alışabiliriz.Benim 8. günüm ve ilk defa bu kadar uzun sürdü.İlk günler yaşadığım sıkıntı ve gerilimin hiç bitmeyeceğini düşündüğüm için her defasında uzatmadan tekrar başlıyordum.Ama zaman geçtikce aslında sıkıntı da azalıyor ve vücudumuz,beynimiz,ellerimiz sigara alışkanlığını unutmaya başlıyor.Kimse çok kolay olacağını söylemiyor zaten.Muhakkak ki bazı sinirsel bozukluklar,kararsızlıklar,ikilemler yaşıycaz.Kararımızı sorgulayıp,beynimizle savaşıcaz .eğer bırakma sebeplerimizin ne kadar mantıklı ve sigara içmenin ne kadar mantıksız olduğuna inanırsak hiç kriz yaşamadan,kararımızı sorgulamadan,kendimizi kötü hissetmeden kolayca kurtulacağımıza inanıyorum ben.Sigarayı bıraktığın için mutlu olursan kriza de girmezsin.Aslında krizlerin,ağlayıp yakınmaların da kendi beynimizin ürünü olduğuna inanıyorum
İnşallah tez zamanda kesin kararını verir bırakırsın sende.opuyorumnanaktan

Black ciğim valla pes ettiğini düşünmüştüm.Ama atlattığına çok sevindim.Bak görüyormusun ne kadar çok bırakmayı isteyenler var.Aslında içen herkes birgün bırakabilmeyi ümit ediyor.Sadece gözleri korkuyor.Sigarasız bir hayatın çok boş olacağını düşünüyorlar.Aynı bir zamanlar bizim de düşündüğümüz gibi:)))

nadirem desteğin için teşekkürler. Sigarayı bırakmak için içimde gerçek bir istek var. önceden böyle değildim. Yakında bırakıp sizlerle paylaşağım

ben allenin kitabını bekliyorum o gelse sinirlerimi kriziimi atlatmak için onu okursa yatışabiliceğimi düşünüyorum zor günleri atlattım gibi bişe bugün 11 günümm

bugün kargo şirketi adres teyidi için arayacaktı seni ne oldu? alabildin mi kitabını?

daralıyorum gene kimseler yok

a.s.Merhaba canım,öncelikle seni tebrik ediyorum:lepi:biraz zorlanacaksın ama güzel günler yakındır,sana tavsiyem spor yap yürüyüş için uygun biryer varsa yürü,yada spor için çok güzel cd ler var d&r larda onlardan al hareketleri felan gösteriyorlargamyoncuiremsu daha önceki sayfalarda gördün mü bilmem karabaş otu çayı sigara isteğini alıyor çay gibi demle iç çok iyi geliyor,bol bol bitki çayları iç inanki çok iyi geliyor yatıştırıyor ,ama lütfen pes etmeeeeolumunekankayizsmile:lepi:

Bugün aldım ben de Karabaş otu.Sigara isteğini alıyomuş,sakinleştiriyormuş.1 saat kadar önce içmiştim,bir ağırlık,hafiflik çöktü üstüme ondan herhalde.Üstelik sağlık için çok faydalı bir bitki.Sigara bir tarafa, şifa niyetine içmek lazım yani

geçmiş sayfaları inceleyin arkadaşlar bol bol yazıyor orada herşey yapılışı etkisi daha bir çok şey

saolun arkadaşşlarrrr bende bakıyım bu karabaş otuna :):) aktardan varsada alırım hemen zaten ben gün içersin bitki çayı ve for çayları tüketmekteyim bolbol ama benım bağırsaklar fazla çalışıyor ondan sonra wcden çıkamaz oluyorum :) yani fazla abur cubura vermek istemiyorum kendimi ama canım istedimi kendimii markete atıyorum hemen çiklata kola içiordum ama dün hiç abur cubur tüketmedim düzene giriyor gibi DÜnn bene az daha çok fena bişe YAPICAKDIM markete gittim ve bir paket sigara aldım daha açmadan ben napıyorum dedim burda arkadaşımızın dediği SÖzler geldi aklıma içersem tekrar bırakmak isticem kendi kendime yalvardım adeta bitsin artık yaa bitsin arkadaşlar inanın çok istiyorum sigara içmeyen biri olmakk sizin yardımlarınıızı Hıç unutmıcam ebruli SULTAN BU ARADA KıTAP ıÇıN aradılarr beni adres teyidi için bugün gELir Heraldeeee HErkeze mutlu bir gün Dıliyorum GÖrüşmek Dileğiyleguclubacismile:lepi:

Günaydın kızlar a.s.aman haaa dikkat dikkatt boşa kürek çekmeyin, blackheart sabret güzel günler yakındır

saolun arkadaşşlarrrr bende bakıyım bu karabaş otuna :):) aktardan varsada alırım hemen zaten ben gün içersin bitki çayı ve for çayları tüketmekteyim bolbol ama benım bağırsaklar fazla çalışıyor ondan sonra wcden çıkamaz oluyorum :) yani fazla abur cubura vermek istemiyorum kendimi ama canım istedimi kendimii markete atıyorum hemen çiklata kola içiordum ama dün hiç abur cubur tüketmedim düzene giriyor gibi DÜnn bene az daha çok fena bişe YAPICAKDIM markete gittim ve bir paket sigara aldım daha açmadan ben napıyorum dedim burda arkadaşımızın dediği SÖzler geldi aklıma içersem tekrar bırakmak isticem kendi kendime yalvardım adeta bitsin artık yaa bitsin arkadaşlar inanın çok istiyorum sigara içmeyen biri olmakk sizin yardımlarınıızı Hİç unutmıcam ebruli SULTAN BU ARADA KİTAP İÇİN aradılarr beni adres teyidi için bugün gELir Heraldeeee HErkeze mutlu bir gün Dİliyorum GÖrüşmek Dileğiyleguclubacismile:lepi:

Sabırlı ol biraz canım,10 günü aştın düşünsene...Artık vazgeçemeyiz,az kaldı,başaracağız bizde!!!
İlk günler bende bisküvi,kraker falan onlara ağırlık vermiştim.Artık kuşburnu içiyorum,pekmez içiyorum,gerçi ben kilo almak istediğim için kilo yapıcı şeyler tüketiyorum.Karabaş otunu sigarayı bırakma konusunda çok övüyorlar,sen de aktarda bi araştır bakalım.İnsanı yatıştırıyor.Gece bebek gibi uyumuşum ya..boshayallersmile

Konu sahibi sigarayı bırakınca topiğine uğramaz olduuuu...ılk bırakan grubtan da kimseler yok artık,meydan bize kaldııı..

Back