Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bravo canım dün allen carr'ın videolarını izledim de ne kadar aptalız ya resmen kölelik bu sigara içmek... ve bugun hiç paket almadım arkadaştan 1 tane otlandım o kadar bilmiyorumkismile inşallah bir daha da ne marketten ne arkadaştan alırım yerimseniben
bende artık bırakmak istiyorum. ne zamandır bu forumu takip ediyorum. Kendimi yavaş yavaş bu fikre alıştırıyorum. ben sigara içmediğimde nasıl etkileri olacağını düşünerek motive olmaya çalışıyorum. Umarım sizlerle birlikte sigarasız bir paylaşımımız olur.
ben allenin kitabını bekliyorum o gelse sinirlerimi kriziimi atlatmak için onu okursa yatışabiliceğimi düşünüyorum zor günleri atlattım gibi bişe bugün 11 günümm
bugün kargo şirketi adres teyidi için arayacaktı seni ne oldu? alabildin mi kitabını?
daralıyorum gene kimseler yok
saolun arkadaşşlarrrr bende bakıyım bu karabaş otuna :):) aktardan varsada alırım hemen zaten ben gün içersin bitki çayı ve for çayları tüketmekteyim bolbol ama benım bağırsaklar fazla çalışıyor ondan sonra wcden çıkamaz oluyorum :) yani fazla abur cubura vermek istemiyorum kendimi ama canım istedimi kendimii markete atıyorum hemen çiklata kola içiordum ama dün hiç abur cubur tüketmedim düzene giriyor gibi DÜnn bene az daha çok fena bişe YAPICAKDIM markete gittim ve bir paket sigara aldım daha açmadan ben napıyorum dedim burda arkadaşımızın dediği SÖzler geldi aklıma içersem tekrar bırakmak isticem kendi kendime yalvardım adeta bitsin artık yaa bitsin arkadaşlar inanın çok istiyorum sigara içmeyen biri olmakk sizin yardımlarınıızı Hİç unutmıcam ebruli SULTAN BU ARADA KİTAP İÇİN aradılarr beni adres teyidi için bugün gELir Heraldeeee HErkeze mutlu bir gün Dİliyorum GÖrüşmek Dileğiyleguclubacismile:lepi: