Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allen Carr- Sigarayı bırakmanın kolay yolu arkadşalar bu kitabı okuyupta satmak isteyen varsa almak istiorum bulamadım ben
Bugün 5. günüm.Huzursuzum...Regl oluyorum.Sanırım o yüzden.Ama hiç krize falan girmedim.Ağlayıp sızlanmadım.Kimseye bulaşmadan,sessiz sakin geçiriyorum günlerimi.Sigaraya ne çok zaman harcıyormuşum meğer.Aynı gündelik işlerimi yapıyorum,üstüne birde tv karşısında keyif yapıyorum.Sosyal hayatımdan vazgeçmedim.Sadece 5 gündür sigara kullanan arkadaşlarımla görüşmedim.
Sigaranın tadını kokusunu düşününce içim ürperiyor.Canım istemiyor ama 10 yıllık alışkanlıktan olsa gerek aklımdan çıkmıyor.İnşallah sigarasızlığa alışma dönemim hep böyle sakin geçer.
Destek veren arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Siz nasıl kurtulduysanız bende kurtulacağım inşallah.
Allen Carr Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu kitabını şiddetle tavsiye ediyorum.İşin mantığını(mantıksızlığını)mükemmel şekilde anlamanızı sağlıyor.Sonrasında zaten içmeye devam etsenizde her sigaranızı sorgular hale geliyorsunuz.
benide alın aranıza ben 8 ci günüm ve içmiyorum
Ben önce videoyu izlemiştim,dikkatimi çektiği için kitabı okudum ve benim için çok yararı oldu gerçekten.Evet kitabı bitirdiğimde bırakma kararıma sadık kalamadım,bırakamadım ama beynim artık uyarılmıştı ve bilincim açılmıştı.Sigarayı her içişimde beynim bunu sorguluyordu.Ve ne kadar yanlış ve saçma bir eylemde olduğumun farkındaydım artık.
Artık canım istemiyor ama aklıma geldiğinde "şu an duyduğum isteğin içerken hissettiğimden bir farkı yok.Aktif içiciyken de bu hissi günde 20 kere hissediyordum" diyorum.
Ne zaman sigara kelimesi beynimden silinecek bunu merak ediyorum?
Yoksa sürekli bununla mı yaşayacağım?
Ben önce videoyu izlemiştim,dikkatimi çektiği için kitabı okudum ve benim için çok yararı oldu gerçekten.Evet kitabı bitirdiğimde bırakma kararıma sadık kalamadım,bırakamadım ama beynim artık uyarılmıştı ve bilincim açılmıştı.Sigarayı her içişimde beynim bunu sorguluyordu.Ve ne kadar yanlış ve saçma bir eylemde olduğumun farkındaydım artık.
Artık canım istemiyor ama aklıma geldiğinde "şu an duyduğum isteğin içerken hissettiğimden bir farkı yok.Aktif içiciyken de bu hissi günde 20 kere hissediyordum" diyorum.
Ne zaman sigara kelimesi beynimden silinecek bunu merak ediyorum?
Yoksa sürekli bununla mı yaşayacağım?
3 ayı devirdiğinizde aklınızın ucuna bile gelmiyo inanın.. :lepi:
3 ayı devirdiğinizde aklınızın ucuna bile gelmiyo inanın.. :lepi: