• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

Konu sahibi sigarayı bırakınca topiğine uğramaz olduuuu...İlk bırakan grubtan da kimseler yok artık,meydan bize kaldııı..

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: uğruyom kız :roflol: sürekli takibimdesiniz :1ninca: bakıyorum yamuk yapmaya niyetli olan varsa zopayı elimde tutuyom :oklava:

daralıyorum gene kimseler yok

blackcim burasını günlük yazarmış gibi düşün yani kimse yok diye yazmamazlık etme ne edersen kendine edersin :) o illeti içersende kendine içmezsende kendine edersin o sebeple yanlız olduğunu düşünme biz hep buralardayız hele ben hergün gelip yazdıklarınızı okuyorum. ben bu topici ilk açtığımda ilk sayfayı okursanız eğer liste tutmaya ve para biriktirmeye niyetim vardı ama katılım olmayınca listeyi sildim :roflol: tek başına yazıp yazıp çıkıyodum günlük gibi :) sonra diğer arkadaşlarda geldi birbirimizden kuvvet aldık.. ama bu illetten kurtulanlarda buraya gelmemekte biraz haklılar.Sebebi ise o illetin adını anıp akıllarına getirmek dahi istemiyorlar.. tamamen kurtuldm dediğinde gör bak sende gelmek istemeyeceksin buraya :)

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: uğruyom kız :roflol: sürekli takibimdesiniz :1ninca: bakıyorum yamuk yapmaya niyetli olan varsa zopayı elimde tutuyom :oklava:

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey aman boş bırakma bizi bu aralaraklinialirimsmile

geçmiş sayfaları inceleyin arkadaşlar bol bol yazıyor orada herşey yapılışı etkisi daha bir çok şey

alkisalkisalkis sana katılıyorum asyaz.. arkadaşlar sıkıldığınızda bunaldığınızda bizimde aynı şeyleri yaşadığımızı bilmeniz için eski sayfaları okuyun.. ben ne ağlama nöbetleri geçirdim ama geçti bitti işte :) şimdi nasılım? Allah'a şükür süperim :lepi: eşimle ikimiz sigarayı bırakırsak sinirden cinnet geçirip birbirimizi öldürürüz diyodum ama öyle olmadı :) sigara ile savaşta biz galip çıktık :lepi: ben hayatta bırakamam diyodum ama inat ettim ve bitti.. sizde azim ederseniz yaparsınız.. yılmayın yolunuza devam edin..

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey aman boş bırakma bizi bu aralaraklinialirimsmile

yok ben buralardayım sürekli.. yazdıklarınızı okuyorum :) buarada ben o illeti bıraktığımda kahveye sarmıştım şimdi diyet yapıyorum kahvede yasak :) offf offf yani yemekte yasak kahvede yasak ama içim çook rahat :) nasılmı? sigara içmiyorum dişlerim bembeyaz,üstüm o illetten kokmuyo,bide kilo verdim oldum manken gibi :)) millet şokta :1shok: ayy nasıl hoşuma gidiyo bu durum bi bilsen a.s insanın kendine güveni geliyo a.s

saolun arkadaşşlarrrr bende bakıyım bu karabaş otuna :):) aktardan varsada alırım hemen zaten ben gün içersin bitki çayı ve for çayları tüketmekteyim bolbol ama benım bağırsaklar fazla çalışıyor ondan sonra wcden çıkamaz oluyorum :) yani fazla abur cubura vermek istemiyorum kendimi ama canım istedimi kendimii markete atıyorum hemen çiklata kola içiordum ama dün hiç abur cubur tüketmedim düzene giriyor gibi DÜnn bene az daha çok fena bişe YAPICAKDIM markete gittim ve bir paket sigara aldım daha açmadan ben napıyorum dedim burda arkadaşımızın dediği SÖzler geldi aklıma içersem tekrar bırakmak isticem kendi kendime yalvardım adeta bitsin artık yaa bitsin arkadaşlar inanın çok istiyorum sigara içmeyen biri olmakk sizin yardımlarınıızı Hİç unutmıcam ebruli SULTAN BU ARADA KİTAP İÇİN aradılarr beni adres teyidi için bugün gELir Heraldeeee HErkeze mutlu bir gün Dİliyorum GÖrüşmek Dileğiyleguclubacismile:lepi:

napıyosun senn :1shok: :1shok: :1shok: eğer 1 tane içeyim dersen %100 devamı gelir ve yolun başına dönersin.. kriz gelirse bol bol temiz hava çek içine ve su iç..

bu arada fındık fıstık abur cubur bence yeyin yani :) kendinizi ödüllendirin hayat sıkıcı olmasın size.. yeni kıyafet alın. mesela önceki sayfaları okduysanız ben baya alışveriş yapmıştım. 3 aylık parayı peşin peşin harcadım gönül rahatlığıyla :) sıkıysa tekrar başa dön :)))) yedim içtim gezdim kıyafet aldım çanta aldım ve bu bana mutluluk verdi.. sizde öyle yapın acaba bırakabilecekmiyim diyerek o illete ayırdığınız parayı bi köşede tutmayın harcayın ve ben bıraktım parasınıda kendi isteğimle harcadım bu benim hakkım diye düşünün.

Lightlifecım tebrikler sen bayağı kiloda verişsin ama ben diyeti bıraktım. Tabi sigarayada yeniden başlamadım yani halâ temizim. birde şu kiloları verebilsem hiç fena olmayacak.

Lightlifecım tebrikler sen bayağı kiloda verişsin ama ben diyeti bıraktım. Tabi sigarayada yeniden başlamadım yani halâ temizim. birde şu kiloları verebilsem hiç fena olmayacak.

olumunekankayizsmile naber kız? arada uğrayın kız buraya :) valla kurtulduk illetten adını bile duymak istemiyoz artık :) ne illetmiş hee.. evet baya kilo verdim :) monticnac diyeti yapmak istersen linki vereyim. sende yap :) baya iyi kilo verdiriyo ve çok sıkı bi diyet değil.. ama şeker hiç yok ve kısa süreli yapılacak bi diyet değil..aslında diyet değil sağlıklı yemek yeme imişş :) yani bundan kelli eski düzende yemek yok :)

bırakanların hepsini tebrik ediyorum =) ben de pek çok kez denedim bırakmayı rekorum 2.5 ay :(

şu ara sınavlarım var ama haftaya bitiyor yeniden denicem ve buraya sık sık uğrucam. umarım bu kez sizinle beraber başarırım =)

ben kitabıı bitirrdimm ebrulii sultannn çokta rahattladıımm artık gün falan saymıyorum umrumda değil herşey için teşekürler

merhaba, ben cumartesi gecesi son sigaramı içtim ve bıraktım. dün canım çok çekti ama evde oyalandım bir şekilde. ama bugün ofise gelince hiç çekilmiyor. Bunun nasıl bir bağımlılık olduğunu yokluğunda daha iyi anlıyor insan. başka hiçbir şey düşünemiyorym, işe konsantre olamıyorum. Bazen bi tane içeyim, sonra devam ederim diyorum, ama ben de farkındayım ki bir tane içsem gerisi gelecek. Hepimize kolay gelsin

merhaba, ben cumartesi gecesi son sigaramı içtim ve bıraktım. dün canım çok çekti ama evde oyalandım bir şekilde. ama bugün ofise gelince hiç çekilmiyor. Bunun nasıl bir bağımlılık olduğunu yokluğunda daha iyi anlıyor insan. başka hiçbir şey düşünemiyorym, işe konsantre olamıyorum. Bazen bi tane içeyim, sonra devam ederim diyorum, ama ben de farkındayım ki bir tane içsem gerisi gelecek. Hepimize kolay gelsin

Tebrikleralkisalkisalkis.Bıraktığına çok sevindim.Günler çok çabuk geçiyor inan ki,ilk günler biraz sıkıntı oluyor ama 1 haftayı atlatınca artık eski istek kalmıyor.Bu seferde canavar arasıra yokluyor ve bütün oyunlarını oynuyor caydırmak için.Son çırpınışları artık.3 hafta dolsaydı bi.
Dün akşam arkadaşıma gittim.Sigara kullanıyor,ama çok içmiyor.O da bırakacak inşallah.Eve geldim ayyy üstüm,saçım ne pis kokmuşkafamçokkarıştı duş aldım falan,Başıma bir ağrı girdi ki..Kokusu bile hasta etti beni.

Bu arada yüzüme bi güzellik geldi sanki.Hastalık sarısı gibi bir renk vardı yüzümde,artık cildim daha parlak,pullanma hiç yok...Aynaya baktıkca daha bi şevkleniyorum valla......bayanssulusmile

nadirem sen büyük bir aşama kaydetmişsin. umarım ben de ilk haftayı kazasız atlatırım. Benim 8 - 9 aydır koku almama sorunumda var. Bu sorun da geçer umarım.

Eğer koku alamaman sigaradan kaynaklandıysa düzelr herhalde.Ama bıraktıktan sonra ağzının tadı da değişiyor.Sabahları artık leş gibi bir ağız kokusuyla uyanmıyorum.ılk günlerde sakın pes etme.Vücudundaki olumlu gelişmeleri gördükce iyiki bırakmışım diyceksin.Önemli olan azimle yola devam etmek

Kızlaaaaar nerdesiniz???
Kimseler uğramaz oldu.Kaçamak mı yaptınız yoksa:oklava: Hadi itiraf edin de kurtulun bari:teselli:

kızlar ben bırakalı 1 yılı geçti geçen sene aralıkta bıraktım çok memnunum sigarasız hayattan bazen keyfini şöleeee elimde havasını arıyorum ama değmez diyorum...
size bi tavsiyem olucak ilk zamanlar insan tuhaf oluyor içenin karşısında kendini böle eksikli gibi falan hissediyo el alışkanlığı var onu arıyo ben onun yerine bi dr.un önerisiydi su koydum su bağardığıda diyebiliriz.elimde içenin karşısında bardakla otururdum o içtikçe bende yudum yudum (püf noktası bu)içerdim siğara içer gibi oluyo hareketiniz ozaman ve bi süre sonra sakinliyosunuz farkında olmadan
deneyin lütfen faydası olucaktır
aynı şeyi yemek yerken de yapın ekmek yerine elinize taze soğan alın marul alın bi kaşık yemek bir lokma ekmek değilde soğan olsun yani tabi kilo vermek isteyenlere
kolay gelsin hepinize

Koku almanın yanı sıra dildeki tat alma duygusunuda azaltıyor. Okuduğum bir habere göre AQ düşüklüğüde yapıyormuş. Yapılan araştırmalara göre sigara içenlerin AQ ları sigara içmeyenlerin AQ suna göre ciddi bir düşüş varmış..

Back