Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sırf bu konuda bende hissiyatımı paylaşabilmek için üye oldum evet bende çok kararlıyım kuzenimin sigarayı bırakışımın 4.yıldönümü demesi bugün beni bırakma konusunda ki kararlılığımı arttırdı ve evet bende bugün bırakıcam neden bırakamıyım ki bak millet nasılda kurtuluyor dedim.motive olabilmek için kadınlar kulübünde bırakanlar nasıl bırakmış ne yapmışlar derken bu konuya rastladım bende tamamdır bende kurtulcam bu illetten hemde bugün dedim.inşallah başarırım dua edin lütfen.alkisalkisalkis
hoşbulduk.dün gece karar verdim bırakıcam dedim k.k de gezinirken bu konuya rastladım bayağı okudum kunuyla ilgili mesajları.
Biribirini tanımayan insanların birbirlerinin hayatlarıyla alakalı bu kadar önemli bir mevzuda bu desteği vermesi ve grup motivasyonuna hayran kaldım bende üye oldum ve katıldım.Şu saat oldu hala içmedim ama ilk günün zorluğu var tabi canım çok istiyor ama içmiyorum moralim çok iyi değil geçicek inşallah bunlar.:mafoldumben
sırf bu konuda bende hissiyatımı paylaşabilmek için üye oldum evet bende çok kararlıyım kuzenimin sigarayı bırakışımın 4.yıldönümü demesi bugün beni bırakma konusunda ki kararlılığımı arttırdı ve evet bende bugün bırakıcam neden bırakamıyım ki bak millet nasılda kurtuluyor dedim.motive olabilmek için kadınlar kulübünde bırakanlar nasıl bırakmış ne yapmışlar derken bu konuya rastladım bende tamamdır bende kurtulcam bu illetten hemde bugün dedim.inşallah başarırım dua edin lütfen.alkisalkisalkis
desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. 2. günün akşamındayım bugünde zorluyor ama içmemekte kararlıyım.Gerçekten k.k. nün motivasyon yönünden süper bir gücü var en azından ben motive oluyorum mesajlarınızla sağolun benneyaptımki
Nerdeydin tüm gün guclubacismile içme isteği geldiğinde kendini kötü hissettiğinde gel gel yaz buralardayız bizkaydirigubbakcemile5hihoyyythihoyyyt
dışarıdaydım. alışveriş filan malum haftasonu mutfak alışverişi filan ama yinede sürekli aklımdaydı.zorluyor beni.bide en büyük zevklerimden birisidir araba kullanırken içmek o illeti.o da zorladı beni bugün arabayla ordan oraya ordan oraya gittim ama içmedim üstelik şöyle bi elimi attım yan konsolda o illetten de varmış eeee iyi içiciydim her yerde vardır zulalarım mutlaka.Çakmaklar kültablaları... "bana herşey seni hatırlatıyor" die bi şarkı varya bugün gün boyu o şarkı dilime dolaştı :)) çok komik yaa ama yinede içmedim.hihoyyyt:teytey:alkisalkisalkis teveccühlerinize kayık olmaya çalışıyorum.:)))
lightlife nasılsın nasıl gidiyor zemuszemus verdin sanırım kiloları hihoyyyt
Herkese selamzemuszemus
Valla bırakan bi daha kolay kolay uğramıyo buralara-ben de dahil-
Ne illetmiş yaa..Valla neden içmişim bunca zaman,bırakmamış olsaydım şimdiye 120 adet sigara tüketmiş olacaktım...Ki 10 yıl içinde tükettiğim sigaraları düşündükce deliriyorumakannehir
Bırakmayı isteyip de hala düşünenlere bir an önce karar verip kurtulmalarını öneriyorum.Bakın işte sigarasız da yaşanıyor,hem de sizinkinden daha temiz,misler gibi yaşıyoruz...bayanssulusmile
Cinsel hayatım bile düzene girdi inanırmısınız?Sigara İktidarsız yapıyormuş meğerse beni.
dışarıdaydım. alışveriş filan malum haftasonu mutfak alışverişi filan ama yinede sürekli aklımdaydı.zorluyor beni.bide en büyük zevklerimden birisidir araba kullanırken içmek o illeti.o da zorladı beni bugün arabayla ordan oraya ordan oraya gittim ama içmedim üstelik şöyle bi elimi attım yan konsolda o illetten de varmış eeee iyi içiciydim her yerde vardır zulalarım mutlaka.Çakmaklar kültablaları... "bana herşey seni hatırlatıyor" die bi şarkı varya bugün gün boyu o şarkı dilime dolaştı :)) çok komik yaa ama yinede içmedim.hihoyyyt:teytey:alkisalkisalkis teveccühlerinize kayık olmaya çalışıyorum.:)))
veriyorum asyazcım :) daha vericeğim çooookk kilo var :) sen nasılsın nasıl gidiyor?