Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

merhaba arkadaslar ben 26 yasındayım ve yaklasık 10 yıl sıgara kullandım su an 4,5 aylık hamıleyım sabah bulantıları faslında sıgaradan tıksınmeye basladım ve 3 aydır ıcmıyorum ıcene de dayanamıyorum.hanı dıyorum kı keske şu tıksınmeyı saglayan hormonu bır bulsalar ve bundan ılac yapsalar cunku ınternette okuduguma gore hamılelerın %70 ı ılk 3 aylık donemde sıgaradan tiksindiği için sigarayı bırakıyormus sanırım vücudun doğal bir bebeği koruma yöntemi dediğim gibi olsa ne güzel olurdu... sizlere :Saruboceq:attığınız büyük adımın daim olması için dua ediyorum umarım en kısa zamanda çabanızın sonuçlarını alırsınız.:Saruboceq:

canım çok incesin teşekkür ediyorum dualarına ihtiyacımız var hala:kedi:bende senin ve bebeğin için burdan dualarımı gönderiyorum analı babalı büyüsün:Saruboceq:ahhh ahh o hormonu bir bulsalar gerçekten süper olcakvereliniortak

merhaba nadirem 2.5 ay olmuş benim dekaydirigubbakcemile2senin nasıl gidiyor kaçıncı gündesin ve kendini nasıl hissediyorsun?
hihoyyythihoyyythihoyyyt

Senin bayağı olmuş,ne güzel..boshayallersmile.Ben daha 6. günümdeyim.Bugüne kadar çok iyiydim de bugün çok caım çekti.Hala canın istiyor mu?Artık tamamen kurtuldum diyebiliyor musun?Bugün mantığımla kalbim bayağı savaştı ya..Ama yenilmedimaklinialirimsmile

kurtuldum diyebiliyorum. mesela bugün komşuya gittim 5 tane daha bayan vardı ve hepside pöfür pöfür içiyolardı ama içim kurum bağladı sandım :) biara camı pencereyi açtım havada soğuk kapadım tekrar.. hatta komşu sigarayı bıraktığımı unuttu sanırım,sigara tuttu bana ben aynen şöyle oldum :1shok: ben bıraktımyaaaa unuttuunnmuuu.. aaa kusura bakma dalmışım dedi :) bütüngün tüttürdüler ve inanki canım istemedi hatta daha da tiksindim rahatsız oldum..

6. günde bu kadar ister mi insanın canı yaaaa kafamçokkarıştı
Aslında bıraktığım için gerçekten çok mutluyum,evim ve ben misler gibi kokuyoruz artıkbayanssulusmile
Ama bütün gün çıkmadı aklımdan ve ilk defa ağladım ve "bi sigara keyfim vardı ondan da oldum.." noktasına kadar geldim.Niye böyle oldu anlamadım

bunlar yaşanan şeyler nadirem kesinlikle kararından dönme.. inanki o keyif sandığın şey keyif değil.. sonradan anlıyor insan.. şuan içmen için içindeki canavar konuşmaya başladı :) ama konuşup konuşup gidecek tekrar gelecek gidecek araları uzatarak gelecek ve birgün kapayı kapatıp gidecek..
yatıyorum ben iyi gecelr.. sakın sakın!!! su iç yudum yudum su iç.. pencereyi aç bol bol temiz havayı çek.. :)

Ben de bırakmak istiyorum yaa ama sanki saati saatine içiyorum bu mereti.. programlanmış gibiyim.. arkadaşlar her gun 16.55 te elinde sigara görüyoruz diyolar..:dance:

benm cildim zaten kuruydu iyice pul pul olmaya başladı artık valla sigara mafetti 5 sene sonra ne olur bilmiyorum daha 1.5 senedir falan içiyorum... ama çok zor ya bırakırsam ayda 180 tl karda olucam her ay kuaför masrafım bedaya gelir böyle düşününce süper oluyo ama yapabilirmiyim bilmiyorumCADIARZU

geçenlerde grip olmuştum. grip olunca zaten hiçbişeyden tat almadığın için canım sigara da istemiyordu. bu sayede bırakıcam dedim. 10-12 gün boyunca hiç içmedim. canım da istemedi. bu arada paket falan da almadım. sonra yavaş yavaş bi istek belirmeye başladı. ve ben kendimi sürekli bişeyler yerken buldummm cokacimcoook ben kahveyi çok severim mesela ama her kahve yapışımda o geliyordu aklıma bilmiyorumkismile işyerinde de kahve içmeden zaman geçmiyo kiiii.. sonra oturdum sinirden ağlamaya başladım. bi kahve keyfim vardı o da gitti diye. ve dayanamadım içmeye başladım tekrar. :umursamaz: belki tekrar denesem bırakırım ama bilmiyorum istemiyorum belki de fisfisfis umarım siz başarırsınız kızlar.

şuan ki ruh sağlığımı bu yorum mahvetti çok kötü durumdayım bi kriz atlatmaaya çalışırken bu yorum resmen beni tetikledi içmem için çok daralıyorum çok morelim bozuldu sinirliyim çok kızgınım patronumla anlaşamıoduk sinirli biri ama şimdi bana iyice cekilmez davranıo dayanamıcammı arkadaşlar korkuyorum tekrar oilleti elimde bulmaktannsenağlama

Merhaba canım,seni de alalım aramıza ,kurtul sende bu illetten.olumunekankayizsmile
Bırakmamış olsaydım şu ana kadar ortalama 40-45 sigara tüketmiş olacaktım...Ne fena yaabilmiyorumkismile.
Ohh iyiki bıraktımhihoyyyt

Eğer "sigarayı bırakıyorum" diye içmeseydin başlamazdın.Oysa hastalıktan dolayı canın sigara çekmemiş,sende bu fırsatı değerlendirip içmiyeyim bari demişsin.Gerçekten de bırakmayı isteyip,kesin karar verip,kararını uygulasaydın bence bırakırdın.

lmaz:lmaz:Umarım pes etmemişsindir hayatım.Dün de ben isyanlardaydım ama geçti gitti.Bugün iyiyim.Arasıra yokluyolar böyle.Zaten sigaradan keyif almadığımız için sürekli bırakmayı istemiyor muyduk?Unutma;pes edip bir sigara yaksan bile artık her sigaranda neden vazgeçtiğini sorgulayacak ve pişman olacaksın.Yine bırakma planları yapacaksın emin ol,Çünkü ben bunu çok yaşadım.Üstelik 1 sigara 10 günlük emeğini hiç edecek.
Üstelik artık başardık sayılır..Bunca zamanı sigara içmeden geçirmişken,tekrar başlamayı düşünemediğim için ben kendimi kurtulmuş olarak görüyorum.Tek isteğim beynimin bunu tamamen kabullenmesi ve bu illeti unutması.

bu arada etrafındakilere sigarayı bıraktım deme..canım istemiyo şuan,yok içmicem şimdi vs. diyerek geçiştir yoksa sigara içen kişiler inadına insanın üstüne geliyolar.. çünkü onların başaramadığını başardın sen kaydirigubbakcemile3

Valla bravo canım dün allen carr'ın videolarını izledim de ne kadar aptalız ya resmen kölelik bu sigara içmek... ve bugun hiç paket almadım arkadaştan 1 tane otlandım o kadar bilmiyorumkismile inşallah bir daha da ne marketten ne arkadaştan alırım yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…