Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu gün sigara içmediğim 3.gün...
tam 17 yıldır günde 2 paket sigara içen biri olarak,iyi gittiğimi söyleyebilirim.sadece şu varki fazla yemeğe başladım...1 ay önce diyete başlayıp 6 kilo vermiştim.sanırım o 6 kiloyu 1 hafta 10 günde geri alacağımohaoldumsmile
ve kahve alışkanlığımdan da vazgeçmeliyim.çünkü ne zaman kahve içsem sigara arıyorum..
offf sanki bu gün biraz zorluyor beni...ne zaman geçecek bu ben diyetteyim der gibi, ben sigarayı bırakıyorum deme hissinin olumsuzluğu....
hmm birde mutlaka tavsiye edilmiştir, bende önereyim Allen Carr' ın "Sigarayı bırakmanın kolay yolu" adlı kitabını okudum bırakmaya karar verdiğimde, çok faydasını gördüm. Kitap diğer yöntemlerden çok farklı yaklaşıyor olaya. Sigara içmenin anlamsızlığına vakıf oluyorsunuz. Alın ve okuyun arkadaşlar.
bu gün sigara içmediğim 3.gün...
tam 17 yıldır günde 2 paket sigara içen biri olarak,iyi gittiğimi söyleyebilirim.sadece şu varki fazla yemeğe başladım...1 ay önce diyete başlayıp 6 kilo vermiştim.sanırım o 6 kiloyu 1 hafta 10 günde geri alacağımohaoldumsmile
ve kahve alışkanlığımdan da vazgeçmeliyim.çünkü ne zaman kahve içsem sigara arıyorum..
offf sanki bu gün biraz zorluyor beni...ne zaman geçecek bu ben diyetteyim der gibi, ben sigarayı bırakıyorum deme hissinin olumsuzluğu....
hmm birde mutlaka tavsiye edilmiştir, bende önereyim Allen Carr' ın "Sigarayı bırakmanın kolay yolu" adlı kitabını okudum bırakmaya karar verdiğimde, çok faydasını gördüm. Kitap diğer yöntemlerden çok farklı yaklaşıyor olaya. Sigara içmenin anlamsızlığına vakıf oluyorsunuz. Alın ve okuyun arkadaşlar.
tebrikler Vera:) o kitabı TR de yapan ekip ile çalışıyorum ve bu mesajları tüm ekiple paylaşıyorum ben.
selamlar,
evet o kitabı zaten bırakmak isteyen herkeze tavsiye ediyorum hatta doktoruma bile tavsiye ettim. a.s eşimde o kitap sayesinde 1 günde bırakıverdi a.s
tebrikler Vera:) o kitabı TR de yapan ekip ile çalışıyorum ve bu mesajları tüm ekiple paylaşıyorum ben.
selamlar,
sevgili ebruli, o kadar hayırlı bir işe vesile oluyorsunuzki. Ne zaman aklıma gelse yazara hayır dualar gönderiyorum. tabi bu iyilik hareketini devam ettiren ekibi gözardı etmemek lazım, hepinize teşekkürler...selamlar a.s.
Merhaba kızlar..
Sigarayı bıraktım diye yazdığımdan beri neredeyse 1 ay geçti ve ben de o günden beri yazılanları okudum ama hiç yazmadım.Çünkü haftası olmadan tekrar içmeye başlamıştım.Çok utandığım ve mahçup olduğum için de söyleyemedim.
Ve şuanda 2 gündür sigara içmiyorum.Bıraktığımı hissediyorum,bir ara içesim geldi ama pis kokmak istemediğim için vazgeçtim.
Bugün sigara kullanmayan arkadaşlarım bana geldi.Sigaraya hiç ihtiyaç duymadan çok keyifli olduklarını gördüm.Benim için bu iyi oldu.Azmimi artırdı.
Ayrıca burada sigarayı bırakmış bütün kızları çok kıskanıyorum ve imreniyorum.İnşallah bende başaracağım....Başarmalıyım...Hastalanmak istemiyorum...Ömrümün sonuna kadar pis kokan bir bağımlı olarak yaşamak istemiyorum..Sigara içen bir anne modeliyle büyüyüp kızımın da büyüdüğünde sigara içmesini asla istemiyorum...
Sigaradan sonsuza dek kurtulmak istiyorummmm