Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herşeye üzülüyorum herşeye oturup ağlamak istiyorum zor tutuyorum kendimi sinirli değilim sadece üzgünüm,geçmişte olan şeyler kırgınlıklarım üzüntülerim aklıma geliyor,daha kolay yanıyor insanın canı:bbo:
rana senin kaç gün oldu tatlım
valla ranacım ben vermeye çalıştıklarınız alablirm tatlışım kaydirigubbakcemile3 yemek yemekten çenem ağrıyor bazen laelaelaelaelae
aaa ne oluyoruz kuzumm :uhm: o illetin etkileri mi ki acep :uhm: ? beni de ara ara yokluyolarda böyle şakkıdı
ben cumadan beri içyiroum bir anda sinşrşm bozuldu içmeyeceğim dedim... öncesinde çok denedim bırakamadım ama şimdi bir anlık sinir bıraktırdı aa tabiki arıyorum ve kendimi zor tutuyorum..
ama bebiş istiyorum ve söyle düşündüm...... bende genel sorun yok eşimde hiç yok....tek sorun yumurtalık rezerviymiş oda yaşıma göre darmış.. sigarayla mahvetmişim... düşündüm ya eşime bunu yapmaya hakkım yok... neden bebişiniz olmuyor ee sigaradan mı iyecek veya dşyeceğim. böyle esdi ve bırakdım... insaallah dua edein devamı gelir.
aaa ne oluyoruz kuzumm :uhm: o illetin etkileri mi ki acep :uhm: ? beni de ara ara yokluyolarda böyle şakkıdı
böyle yapınca geçmişi değiştirebiliyormusun hayır ozaman geleceğini geçmişle üzme.
anı düşün derim
bilmem ki tam gaz devam ediyor valla canımcım :Saruboceq:daha önce sigara içerek bastırıyormuşum galiba şimdi tahammül edemiyorum yerli yersiz konuşan geveze insanlara,kendimi dumana boğuyormuşum.içmiyorum içmiyorum ama :):lepi:
:1hug: haklısın canım teşekkürler,ama işte ansızın takk takkk diye düşüyor düşünceler artık atamıyorum aklımdan
:roflol: :roflol: :roflol: valla tahammülsüz olduk iyice dimi.. alsanaalsanasmile
tahammülsüzde değilim donup kalmak denir benimkine fazlasıyla hassas:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:
yok yok ben herşeyi pat diye söyler oldum valla sempatiksalakcinni hiç tahammülüm yok sempatiksalakcinni biri ağzımın payını verecek bigün ama bakalım ne zaman eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile2