• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

iyi yapıyosun yoksa atlatamayız bende hemen yazıyorum bişiler rahatlıyorum .cilt bakımından geldim şimdi ooo tertemiz,mis gibi.sonrada diş bakımına başlıcam hayatım.ücretle ilgili bilgi verebilirmisin dişleerimi temizletmek istiyorum bebeğim

iyi yapıyosun yoksa atlatamayız bende hemen yazıyorum bişiler rahatlıyorum .cilt bakımından geldim şimdi ooo tertemiz,mis gibi.sonrada diş bakımına başlıcam hayatım.ücretle ilgili bilgi verebilirmisin dişleerimi temizletmek istiyorum bebeğim

tatlım diş temizletmeyi 80 tl ye yaptırıyorum ama benim bir kanal tedavisi 2 dolgu 2 de 20' lik diş çekimi vardı hepsi indirimli 400 tl ye yapılıyor ben 1,5 aylık sigara parasını dişçiye yatırdım valla :lepi:

tamam canım benim 20 lik diş ameliyatla alındı çapada çok canım yandı.dua et ki çıkmış seninkiler hayatım.bunlardan sonra bide cilt bakımına git ohh mis gibii

tamam canım benim 20 lik diş ameliyatla alındı çapada çok canım yandı.dua et ki çıkmış seninkiler hayatım.bunlardan sonra bide cilt bakımına git ohh mis gibii
benim cildim çok hassas tatlım ya o yüzdem kimyasal ürünler süremiyorum bakım yaptırdım birkaç kere daha kötü oldu su bile dokunsa tepki veriyor nasıl bir cilt tipi anlamdım valla
nese ben kaçar kuşummm evden devam ederiz kocaman öpüldünnnnolumunekankayizsmile

Ben bugün yatıp yuvarlanıyorum oğlumdan hastalık geçti galiba her yanım ağrıyo boğazım kaşınıyor.Girl yürü git lannnnnnnnn deseydin ya tatlım.Sserm maşallah canım sana.Lıght merhaba canım

laracım geçmiş olsun hayatım kız boşver yat yuvarlan bol bol miskinlik yap canım benim.dediğini yapmayı çok istedim ama içimden yürü git len ne işi bu saatte dedim bkışlarımlada belli ettim zaten :oklava:

kızlaar bugün kendime hakim olmaya çalıştım
tamam bırakamadım ama azalttım 10 tane içmişim yatana kadar 2 tane daha içsem
8 tane daha az içmiş olurum biliyorum çok iyi bi sonuç değil ama idare eder dimi :kedi:

Ocağın 12 de tam bir yıl oldu sigarayla arkadaşlığımızı bitireli
ve bir daha asla başlamayı düşünmüyorum ... nerdeyse astım oluyormuşum
ve hiç zorlanmadım öyle abartılacak bişey değilmiş :)

Ocağın 12 de tam bir yıl oldu sigarayla arkadaşlığımızı bitireli
ve bir daha asla başlamayı düşünmüyorum ... nerdeyse astım oluyormuşum
ve hiç zorlanmadım öyle abartılacak bişey değilmiş :)

hadi beeee süpersin valla kadercim seni bütün tpicteki arkadaşlar adınada tebrik ediyorummmmmm vereliniortak
ay darısı başımıza inşallahhhhhhhhh:nazar:

herkes nereye gitti dünden beri hiç uğrayan yok bak şüphelenmeye başladım ama CADIARZU
arada uğrayın şu topice kızlar yaaaaa

hadi ya çok geçmiş olsun canımmmmm
okadar çokmu yağdı tatlım ordai sen nasıl düştün çok bi hasarın varmı ay dikkat kendine üzüldüm şimdi tatlım

yok canım ya biras popoyu kırdık eheheh ay bugün canım acayip istioo o canavarı napçammmmmmmm

selam light' cım nasılsın tatlım ya yoktun nezamandır. Bak bu şaşkın sserm nediyor sende bişiler söyle şuna yaaa canavarı istiyormuş çok ayıp :olmaz:

Back