Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlarrrrrrrrboshayallersmile
ya akşam uğrayamadım yanınıza loplopumu bozmuşlar mafoldumben birkaç gece katılamıcam sohbetlerinize ama gündüzler hep burdayım :hulya:
buarada kızlar nasıl bir araba alacağıma karar veridim sonundaaaaaa kia picanto alıyorum çok şeker bişi yaaa görseniz bayılırsınız gel yanağımdan bir makas al der gibi duruyor :1hug:
selam kızlar
geçmş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.
Ayrıca biraz sert olacak ama o illetten 1 tane bile içenleri burada görmek istemiyorum.
Burası sigarayı bırakanların topici azaltanların değil. Bıranların şevkinin kırılmasını istemediğimden 1 tane 2 tane içtim içiyorum gibi kelimeler kabul etmiyorum..
Yanlız şu da var kişi bırakmak istiyodur gelir yazılanları okur 1 mesaj yazar ve kararını verince gelir katılır aramıza. ona destek olur yaşadıklarımızı paylaşırız ama 1 sigara içiyorum yok 2 sigara içiyorum vs.şevk kırıcı oluyor..
shadowcum üzüldüm laptopuna ama enazından gündüz buradasın :)
Araba modellerinden pek anlamam ama ne alıırsan al eminimki içi miss kokacak :)
evet daha çok yüceltiyorlar ama farkında değiller..evet tatlım. aslında birilerini etkilemeleri bir tarafa az içtiklerinden içtikleri sigarayı çok daha özel zannediyorlar. Kalpleri bir sonraki az içtiği ama içtiği sigarasının üzerinde atıyor. bu durum aslında sadece işkence yaratıyor. Farketmelerini sağlamaları gerekiyor.
Sevgiler,
sağol canım benim lopumu en kısa sürede yaptırmaya çalışıyorum valla burası bende bağımlılık yaptı artık lumunekankayizsmile
arabam çok şeker bişi olucak ve dediğin gibi misssss kokacak güzel parfümlerde alıcam içine ve kocaman bir NO SMOKİNG etiketi yapıştırıcam tatlım, zaten ikiz bebeklerimiz var 2,5 yaşında onlarda bineceği için asla içirmem arabamda lmaz:
kızdığın konuıda çok haklısın ben bile okuduğumda o yazılanları kendimi çok kötü hissettim ama allahtan irademe sahibim bu sefer ama başkalarının gerçekten şevkini kırabilecek ve sigaraya yönlendirecek etkide yazılardı üzüldüm doğrusu bırakamayanlar adına canım
Ay ne çirkin yazdım haklısın life'çığım.Hani azalttım az içiyorum falan diye yazılmasın buraya diyoruz ya canım.Ama topiğin ismi bu şekilde yazılmasına uygun sanki mesela bir paketten üç taneye indirende gelip topiğin ismine bakarak içeriği okumadan ben bırakamadım ama 3 taneye düşürdüm para biriktireceğim diye yazan olabilir sanki.Topiğin adı sigarayı bırakanların dayanışma hattı falan olabilir içerikte anlaşılmış olur ne biliym işte öylelaracım anlamadım ismi ne olsun dedin?