• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

3 haftadır sigara içmeyen bırı olarak kendımı mükemmel hissedıyorum kızlar öncelıkle ebruli sultan a cok tşkr edıyorum verdıgı destek ve gonderdıgı kıtap ıcın allen car okudumm ve gercektende işe yaradıı kendımı daha ıyı hıssedıyorum yanı yok boyle bişey neden bukadar zaman ıçtım bılmıyorumm hem farkına bıle vardım cildimdekı olumlu gelişmeyıııı paramda cebımde ... kılo da almadımm iştahım normal ... bol bol bıtkı cayi içiyorumm cok iyi yaa herkeze tavsıyem bırakın... ben bırakmadan once dıyordum kendıme ya sınırlenırsem ne yapıcam hemen sıgaraya sarılıyordum cunkii ama düşündümm sıgara içtımmı ssinirlerımı gecırıyormu derdıme derman oluyormu YOKKK eee daha ne ıcıyorumm neden esir olayımkı buna .. HAYAT ZOR AMA KENDIMIZI ZEHİRLEYEREK DAHADA ZORLAŞTIRIYORUZZZ...

Gözlerim dolu dolu okudummmmm. Kurtulduğuna çok çok çok sevindim.:nazar: 09 şubat topic inde birlikte boykot edebiliriz.

Mutluluğun hep böyle daim olsun,

aa kerewizi bende çok sewerim hayatım tamam yaparım iş çıkışı bendesin bbeğimmmm

ya kızlar inanamıyorum günde 15 sigara içen eşim 3 haftadır günde 1 taneye düşürdü paketi de bana verdi sen ver bana her gün 1 tane diye çok mutluyum bende bu konuda....

Arkadaşım ALLEN CARR SİGARAYI BIRAKMANIN KOLAY YOLUNU OKUDUN mu?Faydası oluyor inan

okumadım canım bikaçgün daha bekliyim çok kötü olursam alıp okurum şuan biraz iyiyim akşama doğru kötü oluyorm biraz su içmekte işe yarıyor gaiba biraz hiç su içmeyen ben dün 1,5 litre su içtim ama işlahh sizin sayenizde başarıcağım

yeldacım hoş geldin aramıza tatlım, ağla valla rahatlarsın sıkma kendini yeterki kurtulmak iste o pis illetten. bizde ağladık zırlaadık krizler atlattık canım ama azmettik destek olduk burda birbirimize sonunda başardık :hooray: emin ol burada aradığın ve ihtiyacın olan hoş ve güzel desteği bulacaksın canım

slm zoia hoşgeldin, ben senden beerdim son günlerde her dakika elimde geziyordum nerdeyse günde 2 pakete yaklaştığımı fark ettiğimde yuh dedim kendi kendime oturdum aynanın karşısına içersen ne oluyor ne katıyor bana diye düşündüm önce, sonra bırakırsam neler olucak nerelerde zorlanıp nekadar sürecek diye hesapladım ve emin ol tahminimden daha az zorladı beni 11 yıl boşuna çürütmüşüm ciğerlerimi tatlım tek kerette acele biir karar verki istesende geri döneme olumunekankayizsmile biz sonuna kadar burda birbirimize desteğiz tatlişkom umarım en kısa sürede aramıza katılırsınkaydirigubbakcemile5

çok teşekkür ederim canlarım şu yazıları yazmanız bile bana büyük cesaret verdi şimdi daha mutluyum çevremdeki herkez içsede burada yanlız olmadımı bilmek çok güzel daha önceden diyet yapıp 10 kilo vermitim irademle bunuda yapabilirim umarım arada sgrardan kaçamaklarda yapsamda pes etmiyucem yinede yapmamaya çalışacağım herkeze bol şanslar:)))

ARKADAŞLAR MERHABA, 21 AĞUSTOS TA SıGARAYI BIRAKTIM VE 3 ay sonra maalsef tekrar başladım.Şimdi ise tekrar bırakmaya çalışıyorum bugün 1 günüm allen car ın kitabınıda okudum hakketen güzel kitap etkili. benide aranıza alırmısınız 1 ay içtikten sonra başladığımza çok pişman oldum.Başarabilirmiyim ki tekrar?

bende senin gibiyim.. sigarayı anımsatan şeyleri içmeyin derler.. mesela çay,kahve. ben daha çok içmeye başladım bunları :) heleki kahve benim için ayrı bir zevk oldu tadına vara vara içiyorum :)
o 2 sigara senin işinizorlaştırmış laracım ama zararın neresinden dönersen kardır. sen hatanın farkına varıp frenlemişsin kendini. bu da güzel.. bardağın dolu tarafına bakmak lazım.. battı balık yan gider de diyebilir devam edebilirdin. bu sefer sıfırdan başlayacaktın ve bu senin için daha da zor olacaktı ama sen işini şuan kolaylaştırdın. o sebeple sıkma canını.. tam gaz yola devam ediyoruz laracım a.s.

bittim o diziye yaa.. geçen haftada seyretmiştim. güzel dizi ben beğendim. onun için geniş aileden vazgeçtim. :)

bende yeşil çayı sevemedim yaaa.. çok faydalıymış halbuki.

geçmş olsun laracım. Afiyet olsun.

topicin ilk sayfalarını okursan bizde ilk zamanlar neler yaşadık anlayabilir ve böylece kendini yanlız hissetmezsin yeldacım.. biz sürekli burdayız. gerçekten bırakmak istiyosan kesin kararını ver ve aramıza katıl. geçmiş sayfaları okumanı tavsiye ederim ama :) bak bakalım ben kaç kere ağlamışım yerimseniben ama şimdi gayet rahatım.

göze alamamak ne demek kafamçokkarıştı sen kurtulmak istiyomusun gerçekten? ozaman ALLEN CARR SİGARAYI BIRAKMANIN KOLAY YOLU kitabını al ve oku canım.. ben eşime ve enişteme bu şekilde bıraktırdım.. al oku ve etrafında bırakmak isteyenlere de ver okusunlar hayır dualarını alırsın. yerimseniben tabiki bende senin hayır duanı alırım kaydirigubbakcemile3 sonrasında konuşmak istediğin zamanlarda bu topicte seni bekleriz canım.. unutma yanlız değilsin bizler buaradayız.

kesin bırakmak istiyorum sayfaların hepsini okumadım ama yarısını ookudum nerdeyse sadece tek dedeğim bende başarabilirrm benim bırakalrdan eksiğim ne bukadar zayıf olmazsın dedim kendi kendime bırakmaya karar verdm:)

ya evde iyi hoş dayanılıyorda dışarı çıkıp bir çay içtimde nasıl dayanıcam cok merka ediyorum sgarayı güya yasakladılar kapalı alanlarda ama ben nereye gittysem heryerde içiliyor şuanb yanımda içen yok ama karşımda biri içrken nasıl olucak bilmiyıorum kızlar bu durumda ne yapmalıyım ne önerirsiniz

Selam kizlar at laptopum acilmiyo telden yaziyorum ZOR oluyor hatali yazilar cikarsa sifrecozun artik. Girl eskiside karekter bir burunmus AMA ben onuda begendim
Lightlife sagol canim yureklendirdin beni iyiki varsiniz.oglumdan kaptim sanirim bogazim yaniyor

Selam kizlar at laptopum acilmiyo telden yaziyorum ZOR oluyor hatali yazilar cikarsa sifrecozun artik. Girl eskiside karekter bir burunmus AMA ben onuda begendim

haha canım ben herhalinle beğeniyordum burnuşuma ama ağrıları rahat bırakmıyordu. evet karizma bir burnuştu amannnnn ben her halimle gencim, güzelim herkesi sıra sıra dizerim :P çok şımarığım bugün :kedi:

selamlar....a.s.nasıl gidiyor sigarasızlık canlar? :delphin:nikotin yoksunluğu başlayınca istek artıyormuş bu yüzden nikotin bandı yapıştırıcam doktor tavsiyesiyle....günde bir paket içyordum 2 numara bant iyi gelir dedi...aklınızda bulunsun...hihoyyyt

şuan okadar sinirliyim kii anlatamam birisi o bahsettiğin bantların hepsini üstüme yapıştırsa çok süper olacak :oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava:

ay sorma kuşum saat 4 olmuş 800 kişilik liste getirmişler aranıcak diye yarın davet varmış hiç yetişirmi yaa benim elemanlarım vardiyalı çalışıyorlar kimseye kal diyemem yorgun zaten gariplerim çok sinir ettiler valla tatlım beni

tatlım kendimizi yırtsak 2 saatte 800 kişi bilgi vermek amaçlı kayıtlı aranamaz o yüzden resti çektim yapmıyorum daha önce getirseydiniz dedim :umursamaz: yarın kopar kıyamet zemuszemus

iyi demişin boşwer sinirlenme ama terapistim benim,senin gibi olumlu bi insanı bile delirttiler ha aman boşver hayatım.canavarı bugün hiç aramadım biliyomusun mucize gibi:emir_bebek:

negüzel şekercim senin adına çok çok çok sevindimmmmm başarıcağını biliyordumm ben artık sinirlensemde kıpırdamıyorum yerimden hemen topice bişiler yazıyorum rahatlıyorum vallakaydirigubbakcemile2

Back