belan geldi de sen benle ilgilenmıosun ağlarım bak ağladımmmmm.Çok üzgünüm çoook
sen ağlama gülüm dayanamam ben sanaa oy oy oyyy kız anlatsana azcık dizi nasıldı çok gerilim varmıydı valla yarın sabah erken kalkmasan şimdi izlemeye başlıcam netten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belan geldi de sen benle ilgilenmıosun ağlarım bak ağladımmmmm.Çok üzgünüm çoook
lightcım ben diziyi kaçırdım bu gece tv' im bozuk ( ama yarın sabahtan işe gidince izlemeye başlıcam.bu diziler yüzünden bir gün kovulucam işten aklinialirimsmile
yeşilçaya gelince 1 defa denedim yok pırasa yemeğine ve roka ya tövbe ettiğim gibi onada ettim ömrümün sonuna kadar yasaklı 3 madde olucaklar
yawrum iş tatildir ya bu karda işe mi gidilir boswerrrrrrr.walla sunu sölim savaş baldar yasemini bukuo artık arkadası gördü ve onu aradı orda da bitti bebeğimmm.
hahahah bende rokadan nefret ederim acayip bi kokusu var yiyemiyorum ama pırasayı çok severim :)
waşşşş desene haftaya adrenalin başlıyor haha ben yarın daha erken iş başı yapıp raporlarımı tamamlaım yoksa çatlıcam meraktan
ya pırasa bana çok anlamsız ve lezzetsiz gelen bir yemek gerçi ben bir kere denedim şimdi zorla yedirdiler belkide ondan bir antipati oluştu bu soğanlı bitkiye karşı ama görmeye bile tahammül edemiyor, tabi birde 27 yıllık annem her pras pişirdiğinde vereyim bir tabak diye baskı yapınca cinnet geçiriyorum resmen delikafadulden
yaşını söylemeyen sen miydin opuyorumnanaktan