• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

yawrum iş tatildir ya bu karda işe mi gidilir boswerrrrrrr.walla sunu sölim savaş baldar yasemini bukuo artık arkadası gördü ve onu aradı orda da bitti bebeğimmm.

kızlar iyi olduu bu topigi bulduğum =)
şimdilik çıkayım iyi geceler opuyorumnanaktan

lightcım ben diziyi kaçırdım bu gece tv' im bozuk :(( ama yarın sabahtan işe gidince izlemeye başlıcam.bu diziler yüzünden bir gün kovulucam işten aklinialirimsmile
yeşilçaya gelince 1 defa denedim yok pırasa yemeğine ve roka ya tövbe ettiğim gibi onada ettim ömrümün sonuna kadar yasaklı 3 madde olucaklar

hahahah bende rokadan nefret ederim acayip bi kokusu var yiyemiyorum ama pırasayı çok severim :)

yawrum iş tatildir ya bu karda işe mi gidilir boswerrrrrrr.walla sunu sölim savaş baldar yasemini bukuo artık arkadası gördü ve onu aradı orda da bitti bebeğimmm.

waşşşş desene haftaya adrenalin başlıyor haha ben yarın daha erken iş başı yapıp raporlarımı tamamlaım yoksa çatlıcam meraktan

hahahah bende rokadan nefret ederim acayip bi kokusu var yiyemiyorum ama pırasayı çok severim :)

ya pırasa bana çok anlamsız ve lezzetsiz gelen bir yemek gerçi ben bir kere denedim şimdi zorla yedirdiler belkide ondan bir antipati oluştu bu soğanlı bitkiye karşı ama görmeye bile tahammül edemiyor, tabi birde 27 yıllık annem her pras pişirdiğinde vereyim bir tabak diye baskı yapınca cinnet geçiriyorum resmen delikafadulden

shadowum geç oldu sen sabahları nası kalkıosun walla enerjine hayranım bebeğimkaydirigubbakcemile

kızar krizi tutanlar ağlamak zırlamak isteyenler canı sıkılıpta benim gibi pırasadan muhabbet etmek isteyenler sabah 08:00 dan itibaran bu topikte online' ım beklerim şekerler alkisalkisalkis
şimdi dişlerimi fırçalayıp parfümümü sıkıp yatanzi valla pilim bitti hepinize iyi geceler burnuşunuzu yesin cüceler
kız sserm sende yat uyu yarın erken kalk bak gece geç saatlere kadar oturuyorsun aklım sende kalıyor valla şeytan kandıracak diye kuzummmm gir sıcak yatağına iç sıcak sütünü yat hadi sende ( annen göre bu ilgimi kıskanacak valla ) kaydirigubbakcemile3

waşşşş desene haftaya adrenalin başlıyor haha ben yarın daha erken iş başı yapıp raporlarımı tamamlaım yoksa çatlıcam meraktan

ya pırasa bana çok anlamsız ve lezzetsiz gelen bir yemek gerçi ben bir kere denedim şimdi zorla yedirdiler belkide ondan bir antipati oluştu bu soğanlı bitkiye karşı ama görmeye bile tahammül edemiyor, tabi birde 27 yıllık annem her pras pişirdiğinde vereyim bir tabak diye baskı yapınca cinnet geçiriyorum resmen delikafadulden

yaşını söylemeyen sen miydin opuyorumnanaktan

taamm bebeğ,m bende yatayım ki sabah erken kalkayım yine konuşalım ok çok öptüm mis kokuluuuuuu:gitme:

hee kızlar evde kuru kayısı buılundurun hem zayıflamanıza hemde bişeyler atıştırmak istediğinizde yardımınıza koşmuş oluyor :) benden söylemesi. :) şuan ben yiyorum ama sırf zayıflamak için :)

ozaman yarın erken kalkıp sana bol limonlu pırasa yapıcam işten gelince yersin böceğimmmmkaydirigubbakcemile2

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile3
sabah valla koşturarak geldim işe yine şimdi dün akşam kaçırdığım dizimi izlemeye başlıcam hehe beklesin raporlar walla
ssermcim illa benim iiçin bişi yapmak istiyorsan kereviz yap tatlım ohhhh bayılırım ben ona alkisalkisalkis

3 haftadır sigara içmeyen bırı olarak kendımı mükemmel hissedıyorum kızlar öncelıkle ebruli sultan a cok tşkr edıyorum verdıgı destek ve gonderdıgı kıtap ıcın allen car okudumm ve gercektende işe yaradıı kendımı daha ıyı hıssedıyorum yanı yok boyle bişey neden bukadar zaman ıçtım bılmıyorumm hem farkına bıle vardım cildimdekı olumlu gelişmeyıııı paramda cebımde ... kılo da almadımm iştahım normal ... bol bol bıtkı cayi içiyorumm cok iyi yaa herkeze tavsıyem bırakın... ben bırakmadan once dıyordum kendıme ya sınırlenırsem ne yapıcam hemen sıgaraya sarılıyordum cunkii ama düşündümm sıgara içtımmı ssinirlerımı gecırıyormu derdıme derman oluyormu YOKKK eee daha ne ıcıyorumm neden esir olayımkı buna .. HAYAT ZOR AMA KENDIMIZI ZEHıRLEYEREK DAHADA ZORLAŞTIRIYORUZZZ...

Back