• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

tamam tatlım beklom seni ben edirnede her kış ağlıom felaket yawwwww donuoz hayatım nese sana kolay gele ben burdayımm

bugün çok canım istedi hala da istiyor çıldırmak üzereyim tanrım yardım et içmek istemiyorumm

hiç duymamış olalım oda neymiş ne içmek istiyorsun tanımıyorsun sen öyle bişeyi çıkar at aklından kabustu bitti tatlım deriin derin nefes al güzell şeyler düşün daha olmadı git mis kokulu bir duş al rahatla etkili oluyor şekercim seningibi zorlandık ama yenilmedikk :1hug:

hiç duymamış olalım oda neymiş ne içmek istiyorsun tanımıyorsun sen öyle bişeyi çıkar at aklından kabustu bitti tatlım deriin derin nefes al güzell şeyler düşün daha olmadı git mis kokulu bir duş al rahatla etkili oluyor şekercim seningibi zorlandık ama yenilmedikk :1hug:

ilaç gibi geldi bu mesaj ohhh :1hug: teşkür ederim desteğinden dolayı, hiiiç canım istemiyo şu an, arada krizdi geldi gitti :dilcikar: mis gibi meyve soydum yiyorum, o pis şey de neymiş değmez valla :umursamaz:

ay evet tatlım yok öyle pis bişi hayatımızda kötü bir kabustu artık uyandık canım benim afiyet olsun ye sen meyveni.cokacimcoook bir kaçgün sonra güleceksin bu haline ama benden söyelmesi kaydirigubbakcemile3

ağız tadım tam anlamıyla yerine geldi walla sabah zehir gibi bi ağızla uyanmamak pek hoşmuş wallahi.bide cildime ayrı bi renk geldi tatlım seninde oldumu o canlılık cildindeolumunekankayizsmile

geldimmmmmm ohhh misler gibi kahvemi içiyom şimdii

Bende bende kahve içimi dindiriyor bi de derlerki anımsatan şeyleri içmeyin arasıra kahve ile sigara içenler için olabilir anımsatma ama günde bir paket içene herşey anımsatıyor.Sıcak şeyler içmek bana iyi geliyor çay yeşilçay ne varsa hepsi iyi.
Burda herkes ben gibi.....Neye yanıyorum biliyomusunuz 3 hafta sonra rahatlıycaksın denir ya bu hafta sonu benim 3 haftam dolacak ama bu süre zarfında içtiğim 2 tane bunu geciktirmiş oldu.Hay benim şaşkın aklımabenneyaptımki

tabi oldu olmazmı dudaklarımın pembe olduğunu yıllar sonra fark ettim bayanssulusmile ve ilk defa tenimde sabahları parfüm kokusuyla uyanıyorum önceden ağzım zehir gibi üstüm ve saçlarım leş gibi kokardı meğer bende güzel kokabiliyormuşum

ay bende öle ya nekadar pismişim oysaki temizim artık mis gibiyim walla shadowumm şimdide dizime bakıom aşk ve ceza eheheheh

Bende bende kahve içimi dindiriyor bi de derlerki anımsatan şeyleri içmeyin arasıra kahve ile sigara içenler için olabilir anımsatma ama günde bir paket içene herşey anımsatıyor.Sıcak şeyler içmek bana iyi geliyor çay yeşilçay ne varsa hepsi iyi.
Burda herkes ben gibi.....Neye yanıyorum biliyomusunuz 3 hafta sonra rahatlıycaksın denir ya bu hafta sonu benim 3 haftam dolacak ama bu süre zarfında içtiğim 2 tane bunu geciktirmiş oldu.Hay benim şaşkın aklımabenneyaptımki

olsun geçmişte kaldı o yanlış tatlişkom şimdi burda bizimlesin seninle birlikte bırakan bizler varız artık.bu arada yeşil çayın sigarayı bırakanlar için iyi olduğunu okumuştum içebilen varsa denesin ben oldum olası hazetmem yeşil çaydan :P

yok iyiyim canım oğlum hasta arada onunla ilgileniyorum.Bol suya gömdüm kendimi noldum bugün bilmem sağol canımmmmmmmmmmm çok sağol.Çay demledim içicem birazdan ister misin normalinden:))

çok geçmiş olsun canım iyileşir inşallah en kısa sürede.
ben kahvemi içtim çay sefasına çoktan başladım kızlar siz geç kalmışsınızzemuszemus

Back