Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

bende aranıza yeni katıldım bende bırakmak istiyorum hiç içmedin bugün ama çıldırma üzereyim ağlıycam nerdeyse ya

kızlar selam bende kararsızlardanım
sigarayı bırakmayı göze alamıyorum sanırım :kedi:
bari biraz azaltabilsem çoook ii olcak ama hadi bakalım destekle olur inş. :enbuyukkk:

burnun güzel olmuş canım.Çay iyi oluyo valla

sağol canım ay çok eziyet çektim valla ben bu burnum yüzünden ama sonunda tutturdum güzel bir burnuşum oldu :)))

tatlım ben işteyken devamlı fincanım çay dolu bu alışkanlığımı bırakmadım ben sadece canavarı bıraktım :lepi:

bende aranıza yeni katıldım bende bırakmak istiyorum hiç içmedin bugün ama çıldırma üzereyim ağlıycam nerdeyse ya

yeldacım hoş geldin aramıza tatlım, ağla valla rahatlarsın sıkma kendini yeterki kurtulmak iste o pis illetten. bizde ağladık zırlaadık krizler atlattık canım ama azmettik destek olduk burda birbirimize sonunda başardık :hooray: emin ol burada aradığın ve ihtiyacın olan hoş ve güzel desteği bulacaksın canım

bari biraz azaltabilsem çoook ii olcak ama hadi bakalım destekle olur inş. :enbuyukkk:

slm zoia hoşgeldin, ben senden beerdim son günlerde her dakika elimde geziyordum nerdeyse günde 2 pakete yaklaştığımı fark ettiğimde yuh dedim kendi kendime oturdum aynanın karşısına içersen ne oluyor ne katıyor bana diye düşündüm önce, sonra bırakırsam neler olucak nerelerde zorlanıp nekadar sürecek diye hesapladım ve emin ol tahminimden daha az zorladı beni 11 yıl boşuna çürütmüşüm ciğerlerimi tatlım tek kerette acele biir karar verki istesende geri döneme olumunekankayizsmile biz sonuna kadar burda birbirimize desteğiz tatlişkom umarım en kısa sürede aramıza katılırsınkaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3 bende burun ameliyatımdan sonra bırakıcam diyodum günde tek sigara içiyordum ama 2 hafta snra tekrar başladım bi pakete

allen car ın kitabını daha önce de duymuştum
netten buldm ama bi türlü okumaya cesaret edemedim
başlasam sanırım onunda katkısı olur

kaydirigubbakcemile3 bende burun ameliyatımdan sonra bırakıcam diyodum günde tek sigara içiyordum ama 2 hafta snra tekrar başladım bi pakete

ben bunu her burun ameliyatımdan sonra söyledim kendime tatlım ama burnum sargılı nefes alamazken bile içmiştim ama benim bırakmama en büyük nedn kronik faranjitim çok ilerledi ses tellerime kadar indi bende yeter artık dedim
ben vücutumdan tamamn sildiriyorum bu canavarın iizlerinni dişlerime bakım yaptırmaya başladım o kekremsi tat ve taş kalıntılarından kurtulmak iyi gelicek tavsiye ederim çok pahalı bişi değil 3 haftalık sigara paran ben hesapladım valla sırnaşık şeyhihoyyyt

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ameliyattan snra ben içemememiştiim sigara değil yemek bile yiyemedim ama iyileşince yine tam gaz devam oldu mafoldumben
senin bırakalı ne kadar oldu cnm

1 hafta oldu canım allen car'ın kitabını bend duydum ama hiç araştırmadım tam olarak sana destek olacağına inanıyorsn oku mutlaka canım kendine destek olacak herşeyi yakınında tut sana köstek olacak kişi ve maddeleri uzun süre kendinden uzak tut

selamlar....ben de bırakanlardanım 11 gündür...bu topiği yeni gördüm...birbirmize destek olalım...vereliniortakmotivasyon da çok önemli bence...arada bir aramıyor değilim...yemek sonrası, kahve veya çayla vs....kafamçokkarıştıçok istiyorum ama dayanmaya çalışıyorum...inşallah başlamam yeniden...:1closedeyes:

aramıza hoşgeldin desibelcim emin ol bu topice kaltıldınğın için asla o illete gere dönemeyeceksin biz seni bırakmıca artık bizdensin olumunekankayizsmile
bizimde aklımıza gelmiyor değil hani ağlıyoruz zırlıyoruz bu topic te hepsini yapıyor sohbet ediyor ve en önemlisi mutlaka birbirimize destek oluyoruz kurtuluyoruz sonsuza kadarrrrrr:hooray: umarım sende bunu bizimle birlikte başarırsın tatlımmm

bende senin gibiyim.. sigarayı anımsatan şeyleri içmeyin derler.. mesela çay,kahve. ben daha çok içmeye başladım bunları :) heleki kahve benim için ayrı bir zevk oldu tadına vara vara içiyorum :)
o 2 sigara senin işinizorlaştırmış laracım ama zararın neresinden dönersen kardır. sen hatanın farkına varıp frenlemişsin kendini. bu da güzel.. bardağın dolu tarafına bakmak lazım.. battı balık yan gider de diyebilir devam edebilirdin. bu sefer sıfırdan başlayacaktın ve bu senin için daha da zor olacaktı ama sen işini şuan kolaylaştırdın. o sebeple sıkma canını.. tam gaz yola devam ediyoruz laracım a.s.

ay bende öle ya nekadar pismişim oysaki temizim artık mis gibiyim walla shadowumm şimdide dizime bakıom aşk ve ceza eheheheh
bittim o diziye yaa.. geçen haftada seyretmiştim. güzel dizi ben beğendim. onun için geniş aileden vazgeçtim. :)

bende yeşil çayı sevemedim yaaa.. çok faydalıymış halbuki.

yok iyiyim canım oğlum hasta arada onunla ilgileniyorum.Bol suya gömdüm kendimi noldum bugün bilmem sağol canımmmmmmmmmmm çok sağol.Çay demledim içicem birazdan ister misin normalinden:))
geçmş olsun laracım. Afiyet olsun.

topicin ilk sayfalarını okursan bizde ilk zamanlar neler yaşadık anlayabilir ve böylece kendini yanlız hissetmezsin yeldacım.. biz sürekli burdayız. gerçekten bırakmak istiyosan kesin kararını ver ve aramıza katıl. geçmiş sayfaları okumanı tavsiye ederim ama :) bak bakalım ben kaç kere ağlamışım yerimseniben ama şimdi gayet rahatım.

göze alamamak ne demek kafamçokkarıştı sen kurtulmak istiyomusun gerçekten? ozaman ALLEN CARR SİGARAYI BIRAKMANIN KOLAY YOLU kitabını al ve oku canım.. ben eşime ve enişteme bu şekilde bıraktırdım.. al oku ve etrafında bırakmak isteyenlere de ver okusunlar hayır dualarını alırsın. yerimseniben tabiki bende senin hayır duanı alırım kaydirigubbakcemile3 sonrasında konuşmak istediğin zamanlarda bu topicte seni bekleriz canım.. unutma yanlız değilsin bizler buaradayız.

belan geldi de sen benle ilgilenmıosun ağlarım bak ağladımmmmm.Çok üzgünüm çoook

hoşgeldin desibel.. tekrar başlamayı aklının ucundan geçirme.. farzetki dünyada o illetin fabrikaları kapandı vereliniortak yok.. üretimi yok opuyorumnanaktan ne güzel kokuyosun değilmi bayanssulusmile nefesinde açıldı hareketlerin hızlandı kaydirigubbakcemile2 pis kokmuyosun :sinifsinif: daha ne istiyosunn sakıın heee lmaz:

light lifecim dizisüper ya sürükleyci walla artık canawardan kaçmak için dizilere sığındım hepsini izliorm bide allen carın videolarınıvereliniortak

lightcım ben diziyi kaçırdım bu gece tv' im bozuk ( ama yarın sabahtan işe gidince izlemeye başlıcam.bu diziler yüzünden bir gün kovulucam işten aklinialirimsmile
yeşilçaya gelince 1 defa denedim yok pırasa yemeğine ve roka ya tövbe ettiğim gibi onada ettim ömrümün sonuna kadar yasaklı 3 madde olucaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…