• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

yok yok öle bi hata yapmam yapamam çünkü bütün paramı kozmetiğe yatırdım hayatım :kedi:

yok yok öle bi hata yapmam yapamam çünkü bütün paramı kozmetiğe yatırdım hayatım :kedi:

walla ben anlamam şeker bize söz verdin bikere içmicem diye :olmaz: unut artık yok öyle bir canavar kabustu geldi geçti sen geçen yıl bugünlerde gördüğün bir kabusu hatırlıyormusun yoooo hatırlamıyorsun o canavarda senin birkaç gece önce gördüğün bir kabuskötükedihüso unut gitsin artık tatlım :teselli:

ya tamam bebeğim söz werdim ama sende yalnız bırakma beni yoksa canawar yer benieheheheh

saol bebeğim ya bu arada bugün dudağımda uçuk çıktı,ama cildim felaket renklendi hayatım.ayrıca kahwemi içerken çok istemedi canım o canawaerdan gayet rahat içtim canım.

ooo sanırım sserm de bırakmış. Hoşgeldin aramıza. Lütfen yapabilecğeim birşey olursa haber verin bana.

sevgiler,

ooo sanırım sserm de bırakmış. Hoşgeldin aramıza. Lütfen yapabilecğeim birşey olursa haber verin bana.

sevgiler,

ya evet ebrulicim sonunda oda kırdı şeytanın bacağını kaydirigubbakcemile5
gerçi bütün gece kendisine teraaaapi yapıyorum onun için uykusuz kalıyorum valla bilsin artık kıymetimizide içmesin :1hug:

ebruli saol tatlım siz de olmasanız napıcam bilemiom..shadowum da saolsun çok nazımı çekio saolun canlarım.ebruli senin nekadar oldu bebeğim

ya evet ebrulicim sonunda oda kırdı şeytanın bacağını kaydirigubbakcemile5
gerçi bütün gece kendisine teraaaapi yapıyorum onun için uykusuz kalıyorum valla bilsin artık kıymetimizide içmesin :1hug:

a.s valla dayanışmanıza hayran kaldım. akşam sen burda değildin serm seni arıyodu şu halde eyvahedigeldismile
:))) dedim serm hayırdır ben yardımcı olayım? hiiçç tınlamadı beni :umursamaz: shadooow diye tuttutmuş kimseyi duymuyo görmüyo gözü

lara bende senle aynı durumdaydım ama sonra çok kızdım kendime saçmalıosun dedim yani böle olmaz at onu kafandan bebeğim at gitsin
Attım sanıyodum 16 gün oldu ama dün bi aklıma düştü bir türlü gitmiyor.En sonunda ettim bi hata ama sonuçta 16 günlük bir mücadelem var ve pes etmemde mümkün değil nolur yardım edin bana da arkadaşlar

a.s valla dayanışmanıza hayran kaldım. akşam sen burda değildin serm seni arıyodu şu halde eyvahedigeldismile
:))) dedim serm hayırdır ben yardımcı olayım? hiiçç tınlamadı beni :umursamaz: shadooow diye tuttutmuş kimseyi duymuyo görmüyo gözü
Banada bi shadoowwwwwwwwwwwwww el atsın sevabına........
PES ETMİYCEM ETMİYCEM EDEMEM KORKUYORUM BEN O PİSLİKTENNNNNNNNNNN YAAAAAAAA

evet sağolsun kendisine sigarayı bıraktırdım yeni bağımlığı benim artık kaydirigubbakcemile krizi tututukça canavar yerine ben atlıyorum hemen ortaya dur hayır yapamazsın diye ben kandırıyorum artık onu tabi bu arada onlarla ilgilenirken bende aslında canavardan uzak kalmış ouyorum canımcımmm

Attım sanıyodum 16 gün oldu ama dün bi aklıma düştü bir türlü gitmiyor.En sonunda ettim bi hata ama sonuçta 16 günlük bir mücadelem var ve pes etmemde mümkün değil nolur yardım edin bana da arkadaşlar

Banada bi shadoowwwwwwwwwwwwww el atsın sevabına........
PES ETMıYCEM ETMıYCEM EDEMEM KORKUYORUM BEN O PıSLıKTENNNNNNNNNNN YAAAAAAAA
şekerler birlikte çıktık bu yola tabiki birbirimize sonuna kadar destek olacağız laracım ben sanada terapi yaparım tatlım merk etme bütüngün işim yok nasıl olsa boş boş ofiste oturmaktansa sizinle sohbet etmek daha yararlı olumunekankayizsmile

ya tatlişkom minnet duymana gerek yok kendine güven ve azimli ol bu hepimiz için en büyük hadiye walla vereliniortak
kız bu arada bizim buraları çok kötü kar tutmuş sizin oaralar ne alemde böyle yağarsa sabah işe gidemicez :))))

tatlım ben edirnedeyim yollar kapalı bebeğim.her yer felç hayatım.kahve keyfini yaptınmı?

Senin ne kadar oldu bırakalı?
Yemek hazırlığına gidiyorum tatlım görüşürüz.Çok sağol.

canım benim bugün 1 hafta oldu daha yeni sayılırım ama çok kararlı başladım bu işe karşıma çıkacak engelleri hesapladım ama önce neler göğüs germek zorunda olduğumu bilerek başladım açıkçası ama bırakmamdaki en büyük etkenlerden biri lightlife' ın açtığı bu topic oldu buradaki destek ve hoş sohbet olmasaydı belki başaramazım iyi varsınız şekerler urdaki herkesi çok çok çokkkk seviyorummmm

bende yemek hazırlığına gidiyorum canım diğer çalışanlar gelene kadar hazır olsun yemek

light lifecim yazını görmedim ben kafam çalışmıo canawardan kurtulalı ondandır hayatım ama shadowun emeği büyük bende.walla canawar dediğim an burda

tatlım ben edirnedeyim yollar kapalı bebeğim.her yer felç hayatım.kahve keyfini yaptınmı?

kız benim memleketimdesin desene oranın kışı istanbula göre çok sert olur ya ben edirnenin soğundan inan ağladığımı bilirim :(

kahve keyfine daha var tatlişkom birazdan yemeğe oturucaz oyüzden ben biraz müsade isticem sisden ama hemen dönücemmmzemuszemus

Back