Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok yok öle bi hata yapmam yapamam çünkü bütün paramı kozmetiğe yatırdım hayatım :kedi:
ya tamam bebeğim söz werdim ama sende yalnız bırakma beni yoksa canawar yer benieheheheh
ooo sanırım sserm de bırakmış. Hoşgeldin aramıza. Lütfen yapabilecğeim birşey olursa haber verin bana.
sevgiler,
ya evet ebrulicim sonunda oda kırdı şeytanın bacağını kaydirigubbakcemile5
gerçi bütün gece kendisine teraaaapi yapıyorum onun için uykusuz kalıyorum valla bilsin artık kıymetimizide içmesin :1hug:
Attım sanıyodum 16 gün oldu ama dün bi aklıma düştü bir türlü gitmiyor.En sonunda ettim bi hata ama sonuçta 16 günlük bir mücadelem var ve pes etmemde mümkün değil nolur yardım edin bana da arkadaşlarlara bende senle aynı durumdaydım ama sonra çok kızdım kendime saçmalıosun dedim yani böle olmaz at onu kafandan bebeğim at gitsin
Banada bi shadoowwwwwwwwwwwwww el atsın sevabına........a.s valla dayanışmanıza hayran kaldım. akşam sen burda değildin serm seni arıyodu şu halde eyvahedigeldismile
:))) dedim serm hayırdır ben yardımcı olayım? hiiçç tınlamadı beni :umursamaz: shadooow diye tuttutmuş kimseyi duymuyo görmüyo gözü
a.s valla dayanışmanıza hayran kaldım. akşam sen burda değildin serm seni arıyodu şu halde eyvahedigeldismile
:))) dedim serm hayırdır ben yardımcı olayım? hiiçç tınlamadı beni :umursamaz: shadooow diye tuttutmuş kimseyi duymuyo görmüyo gözü
şekerler birlikte çıktık bu yola tabiki birbirimize sonuna kadar destek olacağız laracım ben sanada terapi yaparım tatlım merk etme bütüngün işim yok nasıl olsa boş boş ofiste oturmaktansa sizinle sohbet etmek daha yararlı olumunekankayizsmileAttım sanıyodum 16 gün oldu ama dün bi aklıma düştü bir türlü gitmiyor.En sonunda ettim bi hata ama sonuçta 16 günlük bir mücadelem var ve pes etmemde mümkün değil nolur yardım edin bana da arkadaşlar
Banada bi shadoowwwwwwwwwwwwww el atsın sevabına........
PES ETMıYCEM ETMıYCEM EDEMEM KORKUYORUM BEN O PıSLıKTENNNNNNNNNNN YAAAAAAAA
Senin ne kadar oldu bırakalı?
Yemek hazırlığına gidiyorum tatlım görüşürüz.Çok sağol.
tatlım ben edirnedeyim yollar kapalı bebeğim.her yer felç hayatım.kahve keyfini yaptınmı?