• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

canım sen bütüngün uyudun tabi zombi gibi gezersin şimdi gece ama ben sabah 6:30 da kalkıyorum işe gitmek için shadow kaçarrrrrrrrrrrr
yarın erken kalmaya çalış ama yoksa geceleri vakit geçiremezsin böyle yat uyu tatlişkom

cici gecelerrr

günaydın hanımlar. Bugün nasılsınız bakalım? Nasıl gidiyor sigarasız hayat, aramıza kimleri alıyoruz?

günaydın kızlar.a.s.
bende bugün 4.güne başladım hayırlısıyla.
bu ay sigaraya vereceğimiz parayı, pazar günü eşimle kıyafet falan aldık.
istesekte sigara içemeyiz bu ay zaten.bu taktik gerçekten işe yarıyor.tabiki bu ilk ay böyle oldu,iyide oldu.sigaraya bırakmamızda katkısı büyük.
yalnız gerçekten içmezsek bırakırsak artık,bundan sonraki aylarda parasını biriktireceğiz inşallah.:Saruboceq:
herkese işlerinde kolaylıklar diliyorum.kaydirigubbakcemile5

günaydın şekerlerrrr zemuszemus

benim bugün 7. günüm ve kendimi bomba gibi hissediyorum süpergirllllll kaydirigubbakcemile4
serenaycım en iyisini yapmışsın valla giyin, süslen, ye, iç, gez, eğlen ohhh sefanız olsun tatlımmmm

selam kızlar ben sigarayı bırakışımın 3. gününde öyle bir hastalandım ki değil içmek kokusu bile midemi kaldırıyor daha iyileşmedim bu yüzden 6.günüme kadar hiç büyük bir istek duymadım üç dört gün daha duymam heralde. psikolojik mi gerçekten midemimi üşütdüm anlayamadım ama içmek istemedim iyi oldu.zemuszemus

selam kızlar ben sigarayı bırakışımın 3. gününde öyle bir hastalandım ki değil içmek kokusu bile midemi kaldırıyor daha iyileşmedim bu yüzden 6.günüme kadar hiç büyük bir istek duymadım üç dört gün daha duymam heralde. psikolojik mi gerçekten midemimi üşütdüm anlayamadım ama içmek istemedim iyi oldu.zemuszemus

smokercim çok geçmiş olsun tatlım hasta olduğuna üzüldüm ama sigara içemediğin içinde sevindim ne güzel işte bahane olmuş tiksinmişsin sigaradan şu üç günü atlatmakmış zaten önemli olan artık bende kokusuna dayanamıyorum çok kötü geliyor

inşallah shadow zaten hasta olunca içemem ben bide kendimi oyalamak için abur cubur yedim o kadar karıştırıncada midem kaldırmıyor bir taş 2 kuş oldu iştahım kapandı sigara isteğim olmadı böyle sürse keşke.

inşallah shadow zaten hasta olunca içemem ben bide kendimi oyalamak için abur cubur yedim o kadar karıştırıncada midem kaldırmıyor bir taş 2 kuş oldu iştahım kapandı sigara isteğim olmadı böyle sürse keşke.

valla tatlım arada benim midemde "bozacaksın beni" sinyalleri veriyor ama hazır iştahım açılmışken duramak istemiyorum sigaradan kurtuluşum çirozluktanda kurtuluş ümidim oldu :lepi:

bugün baktım şöle bi cildime sanki renkte bi düzelme war giibi renk farklılıklaı wardı cildimde sarı kara gibi ve mattı rengi. ama sanki bugün hafif bi pembelik war ama siilcelerde çıkıo bebeğim nie?
benimde cildim düzelti, daha düne kadar dudaklarım soyuldu ama şimdi düzeldi pembiş pembiş oldu :) cildim parladı resmen :)
buarada benimde ağzımda yara çıktı ve hala geçmedi :1closedeyes:

ya yemişim sivilcesini boşver onlarda özgürce çıksın tadını çıkarsınlar cildin nefes alıyor artık tatlım cici belirtiler bunlar ben her akşam mutlaka duş alıyorum mis mis parfümler sıkıp öyle yatıyorum işe yarıyor sabahları cipcici uynıyorum
bende de sivilce çıktı ama geçti :)
birde kızlar banyo yaparken akan pis suya bakın zamanla rengi ilk zamanlardaki gibi olmuyo.. dikkat edin gerçekten :) ilk zamanlar çok kirli oluyo sonraki günler azalıyo.. sanırım tenimizden nikotin çıkıyo :)
kendimize zamanında ettiğimiz eziyeti böylede görmüş olursunuz.

valla tatlım arada benim midemde "bozacaksın beni" sinyalleri veriyor ama hazır iştahım açılmışken duramak istemiyorum sigaradan kurtuluşum çirozluktanda kurtuluş ümidim oldu :lepi:
:roflol: çok şaslısın.. herkez senin gibi şaslı olmuyor.. mesela benim gibi.. ben kilo vermeye çalışıyorum bide..
Smoker'cım geçmiş olsun. Hastalık bu konudaki mücadeleni kolaylaştırmış ama seninde gerçekten istemiş olman etkili yoksa bu hastalıklar kesin çözüm olsaydı şimdiye kadar çoktttaaaan bırakmış olurduk kaydirigubbakcemile3

kızlar bu iştahıma dur diyemiyorum ben.sürekli birşeyler canım isteyip duruyor.cokacimcoook
tam rejime girdim sigarayı bıraktım ve regl oldum.
hepsi birarada oldu.
3 ü birada gibi.kaydirigubbakcemile3

kızlar bu iştahıma dur diyemiyorum ben.sürekli birşeyler canım isteyip duruyor.cokacimcoook
tam rejime girdim sigarayı bıraktım ve regl oldum.
hepsi birarada oldu.
3 ü birada gibi.kaydirigubbakcemile3

sıkıntıya sokma canım kendini.. şu dönemi atlat sonrasında tam gaz başla.. sonrası senin için daha kolay olacak.. bende diyet yapıyorum. :) :teselli: yanlız değilsin.

Arkadaşlar bende 16 gün önce sigarayı bıraktım fakat bu sırada haftada 1 tane sigara içtim ikinciyide az evvel içtim kendime çok kızıyorum ama dünden beri içim içimi yiyordu.Aslında şu an sanki kırılma noktası yaşıyorum napıcam çokkkkkkkkkkk üzgünüm ben çok

lara bende senle aynı durumdaydım ama sonra çok kızdım kendime saçmalıosun dedim yani böle olmaz at onu kafandan bebeğim at gitsin

sıkıntıya sokma canım kendini.. şu dönemi atlat sonrasında tam gaz başla.. sonrası senin için daha kolay olacak.. bende diyet yapıyorum. :) :teselli: yanlız değilsin.

teşekkür ederim canım,yalnız olmadığımı biliyorum.
ama böyle duba gibide gezmek istemiyorum.:kedi:
akşama kadar büroda canım sıkılıyor,sürekli atıştırmak istiyorum.yiyiyncede canım sigara istiyor aksi gibi.
yesemde istiyor,yemesemde istiyor.
en iyisi akşam yemeklerini kaldırmak.
allahım bana güç,kuvvet ver yarabbim,dayanabileyim.:Saruboceq:

canım en azından bi işin war ben sıyırcam kafayı ya canawar peşimdeeeeeee

yalan söyleme o senin peşinde falan değil sen onun peşinde takla atıyorsun bence sakın haaa şekercim dayan bikaçgün sonra güleceksin bu krizlerine walla bak bizde geçtik bu dönemden azcık dayan
kendini kandırma sakın kaydirigubbakcemile5

Back