• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

kızlar kim para biriktiriyo kim peşinen harcadı kim abur cubura yatırım yapıyo kimler kendisine ne hediye aldı bakalım?
kendimle başlayım ben peşinen harcadım ilk 3 aylık parayı :) ve bu yöntemi şiddetle tavsiye ederim çünkü geriye dönüşünüz olmuyo :roflol: manto takım kıyafet ve çanta aldım.. önceden pazara çıkıp alışveriş yapmazdım marketten alırdım ama şimdi gönlümce istediğimden geze gezee pazardan alışveriş yapıyorum her hafta :) mesela bu hafta 2 tac 1 toka aldım pazardan :) abur cubur çok aldım çok yedim şimdi diyete başladığımda yemiyorum artık.

lifecımm beni biliyorsun zaten söylemeye gerek yok :kedi: paso aburcubur yatırımı yapıyorum şimdilik ama mart ayınca kendimi 3 yıllık iyi bir borca sokuyorum hehe istemesemde içemem zaten dönüşü olmaz gireceğim yolun araba alıyorum ödül olarak kendimeeeee opuyorumnanaktan

Light hakket tecrubesin canim cok iyi tarif etmissin kurtulusu.sanirim 3 ay denir ya sinirlendiginde aklina gelmemesi icin ancadir
Benim masraf buyuk tumagiz porselen yqpicam kurban kesicem adagim var

Light hakket tecrubesin canim cok iyi tarif etmissin kurtulusu.sanirim 3 ay denir ya sinirlendiginde aklina gelmemesi icin ancadir

:utangac: beni utandırıyosuuunn :utangac:
yine parfümleneyim barii bayanssulusmile ayy çok kokoş oldum ayoooll bayanssulusmile

light lifecim bende peşin harcadım kozmetiğe yatırdım paramın hepsini şimdi istesemde içemem param kalmadı:kedi:
ohhh sen bendensin :)) harcarken insanın içi huzurlu oluyo dimi :)
nasıl öderimden ziyade benim hakkım harcarım diyor insan :)

lifecımm beni biliyorsun zaten söylemeye gerek yok :kedi: paso aburcubur yatırımı yapıyorum şimdilik ama mart ayınca kendimi 3 yıllık iyi bir borca sokuyorum hehe istemesemde içemem zaten dönüşü olmaz gireceğim yolun araba alıyorum ödül olarak kendimeeeee opuyorumnanaktan
kıııızz okadar ağır yükün altına girme bence.. biriktir paranı belli süre sonra al derim..

bende dişciye gitmeliyim ama sürekli erteliyorum yaaa.. offfff boshayallersmile

ben de bırakmak istiyorum.eşim ve ben ayda 322 lira veriyoruz yeni zamlarla. aylardır oğluma baza, yatak alıcam hep erteliyorum. bu kış bir tane kazak almadım üstüme. ama 2 ay sonra da çok önemli bir sınava giricem. nasıl yapmalı bilmiyorum.. önerilerinizi bekliyorum.

shadowcum nerelerdesin

shadow sana ihtiyacım war bak yakarım bitane gellllleyvahedigeldismile

ya şekercim çok özürdilerimmmm bu ikizler beni yakında delirtecek :oklava: kardeşimin 2,5 yaşında ikiz kızları :emir_bebek::emir_bebek: var zilliler hiç rahat durmuyorlar teyze krizleri tuttu bu gece sormayın yanii, yeni uyudular zor kurtuldum ellerinden bu gece süt nöbeti bende :ecrin_bebek:

aa ikizler ha çok tatlı ya,canım benim ağzımda yara çıktı hayatım

ya aslında benimde ağzımda yaralar oluştu ama ben şuan dişlerimi temizltiyorum o yüzden anlayamıyorum sigarayı bıraktığım içinmi yoksa diş tedavim yüzünden mi. ama arkadaşların bazı yorumlarında okumuştum ağız ve boğaz yaraları olmuştu bir kaçındaolumunekankayizsmile takılma bukadar tatlişkom büyüyünce unuturuz hehe

tatlım dişlerini mi temizletiosun işe yararmı bend eyapim.beyazlıomu hayatım.bide ciltte farklılaşma warmı?

tatlım dişlerini mi temizletiosun işe yararmı bend eyapim.beyazlıomu hayatım.bide ciltte farklılaşma warmı?

tabi canım etkili olmazmı ben sigarayı bıraktığım gün gittim dişçiye hemen birkaç dolgum vardı yaılacak önce onları hallediyoruz haftaya temizlik işlemide başlıcam sigara yüzünden oluşan diş taşlarını aldırmak ve dişleri beyazlatmak kendine olan inancını ve güvenini arttırıyor şimdi bu bembeyaz dişleri karartamam bidaha kıyamam dişlerime.
cildime gelince tenim çok kuruydu şekercim artık sabahları nemli bir ciltle uyanıyorum ayrıca dudaklarımın pembiş rengi geldi kendine önceden sigradan dolayı hafif mor bir görüntü ve cizgi vardı

benim de cildim çok kuru canım pul pul dökülüo bide nescafe çok tüketiorum onuda bırakmalıyım sanırım,ama bugün canım pek istemedi gerçi hep uyudum ama

benim de cildim çok kuru canım pul pul dökülüo bide nescafe çok tüketiorum onuda bırakmalıyım sanırım,ama bugün canım pek istemedi gerçi hep uyudum ama

ya benim daha önceki yazılarımı okudunmu bilmiyorum ama sabahları yüzüm pul pul dökülüyordu bıraktıktan sonra annem bile sabah uyandığımda cildin ilk defa yağlı demişti acayip sevinmiştim hihoyyyt
kahveyi bende çok içiyordum ama onun yerine gün içinde meyvesuyu yada daha az kafeinli içecekler tercih ediyorum tabi kahve saatlerimi değiştirmedim sadece canavar olmadan keyfime devam ediyorum şekercim

bugün baktım şöle bi cildime sanki renkte bi düzelme war giibi renk farklılıklaı wardı cildimde sarı kara gibi ve mattı rengi. ama sanki bugün hafif bi pembelik war ama siilcelerde çıkıo bebeğim nie?

ya yemişim sivilcesini boşver onlarda özgürce çıksın tadını çıkarsınlar cildin nefes alıyor artık tatlım cici belirtiler bunlar ben her akşam mutlaka duş alıyorum mis mis parfümler sıkıp öyle yatıyorum işe yarıyor sabahları cipcici uynıyorum

haklısın bebeğ,m ilt oksijene muhtaç kaç senedir ay olcak bu iş 4 gündeyim ve karım 20 liraaa.

Back