Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
shadowcum bugün tüm gün uyudum yani kafam hiç kalkmadı ama daha iyiyim,yaramazlık yok yani anlıcan.ama ilk güne göre daha iiyim biras başımm ağrıo.
kızlar kim para biriktiriyo kim peşinen harcadı kim abur cubura yatırım yapıyo kimler kendisine ne hediye aldı bakalım?
kendimle başlayım ben peşinen harcadım ilk 3 aylık parayı :) ve bu yöntemi şiddetle tavsiye ederim çünkü geriye dönüşünüz olmuyo :roflol: manto takım kıyafet ve çanta aldım.. önceden pazara çıkıp alışveriş yapmazdım marketten alırdım ama şimdi gönlümce istediğimden geze gezee pazardan alışveriş yapıyorum her hafta :) mesela bu hafta 2 tac 1 toka aldım pazardan :) abur cubur çok aldım çok yedim şimdi diyete başladığımda yemiyorum artık.
shadow sana ihtiyacım war bak yakarım bitane gellllleyvahedigeldismile
Light hakket tecrubesin canim cok iyi tarif etmissin kurtulusu.sanirim 3 ay denir ya sinirlendiginde aklina gelmemesi icin ancadir
Benim masraf buyuk tumagiz porselen yqpicam kurban kesicem adagim var
ohhh sen bendensin :)) harcarken insanın içi huzurlu oluyo dimi :)light lifecim bende peşin harcadım kozmetiğe yatırdım paramın hepsini şimdi istesemde içemem param kalmadı:kedi:
kıııızz okadar ağır yükün altına girme bence.. biriktir paranı belli süre sonra al derim..lifecımm beni biliyorsun zaten söylemeye gerek yok :kedi: paso aburcubur yatırımı yapıyorum şimdilik ama mart ayınca kendimi 3 yıllık iyi bir borca sokuyorum hehe istemesemde içemem zaten dönüşü olmaz gireceğim yolun araba alıyorum ödül olarak kendimeeeee opuyorumnanaktan
bende dişciye gitmeliyim ama sürekli erteliyorum yaaa.. offfff boshayallersmileLight hakket tecrubesin canim cok iyi tarif etmissin kurtulusu.sanirim 3 ay denir ya sinirlendiginde aklina gelmemesi icin ancadir
Benim masraf buyuk tumagiz porselen yqpicam kurban kesicem adagim var
shadowcum nerelerdesin
shadow sana ihtiyacım war bak yakarım bitane gellllleyvahedigeldismile
aa ikizler ha çok tatlı ya,canım benim ağzımda yara çıktı hayatım
tatlım dişlerini mi temizletiosun işe yararmı bend eyapim.beyazlıomu hayatım.bide ciltte farklılaşma warmı?
benim de cildim çok kuru canım pul pul dökülüo bide nescafe çok tüketiorum onuda bırakmalıyım sanırım,ama bugün canım pek istemedi gerçi hep uyudum ama