selam kızlar ben sigarayı bırakışımın 3. gününde öyle bir hastalandım ki değil içmek kokusu bile midemi kaldırıyor daha iyileşmedim bu yüzden 6.günüme kadar hiç büyük bir istek duymadım üç dört gün daha duymam heralde. psikolojik mi gerçekten midemimi üşütdüm anlayamadım ama içmek istemedim iyi oldu.zemuszemus
inşallah shadow zaten hasta olunca içemem ben bide kendimi oyalamak için abur cubur yedim o kadar karıştırıncada midem kaldırmıyor bir taş 2 kuş oldu iştahım kapandı sigara isteğim olmadı böyle sürse keşke.
benimde cildim düzelti, daha düne kadar dudaklarım soyuldu ama şimdi düzeldi pembiş pembiş oldu :) cildim parladı resmen :)bugün baktım şöle bi cildime sanki renkte bi düzelme war giibi renk farklılıklaı wardı cildimde sarı kara gibi ve mattı rengi. ama sanki bugün hafif bi pembelik war ama siilcelerde çıkıo bebeğim nie?
bende de sivilce çıktı ama geçti :)ya yemişim sivilcesini boşver onlarda özgürce çıksın tadını çıkarsınlar cildin nefes alıyor artık tatlım cici belirtiler bunlar ben her akşam mutlaka duş alıyorum mis mis parfümler sıkıp öyle yatıyorum işe yarıyor sabahları cipcici uynıyorum
:roflol: çok şaslısın.. herkez senin gibi şaslı olmuyor.. mesela benim gibi.. ben kilo vermeye çalışıyorum bide..valla tatlım arada benim midemde "bozacaksın beni" sinyalleri veriyor ama hazır iştahım açılmışken duramak istemiyorum sigaradan kurtuluşum çirozluktanda kurtuluş ümidim oldu :lepi:
kızlar bu iştahıma dur diyemiyorum ben.sürekli birşeyler canım isteyip duruyor.cokacimcoook
tam rejime girdim sigarayı bıraktım ve regl oldum.
hepsi birarada oldu.
3 ü birada gibi.kaydirigubbakcemile3
sıkıntıya sokma canım kendini.. şu dönemi atlat sonrasında tam gaz başla.. sonrası senin için daha kolay olacak.. bende diyet yapıyorum. :) :teselli: yanlız değilsin.
shadowwwwwww naber tatlışım
canım en azından bi işin war ben sıyırcam kafayı ya canawar peşimdeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?