Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

merhaba.
ben 12 senedir sigara içiyordum.öyle bağlıyımki, sanki onu içmezsem hayatımda birşeyler eksik olacak,kendimi aciz hissedeceğim.beni resmen esir aldı ya.hiç bırakmak istemiyordum, sigarasız hayat düşünemiyordum.lmaz:
sigarayla ilgili haberleri,zararlarını hiç okumak istemezdim.sabah kalkar kalkmaz sigara yakardım,gece uykumdan uyanır içerdim yarım saat dayanamazdım.
ve içtiğim sigara şuanda 5.00 tl. eşimde içiyordu günde 10.00 tl. ayda yapar 300.00 tl. bu sigara yüzünden alacağını erteleyip,son kuruşuna sigara alıyorsun.çocuğumun rızkını yiyiyorum.bırakmaya karar verdim. ve bunları düşünen ben ve eşim 3 gündür sigara içmiyoruz.bıraktık yaşasın diyebilirim.:lepi:eşim bana ,ben eşime destek oluyorum.birbirimizi motive ediyoruz.kaydirigubbakcemile5bugün birazdaha rahatım.2 gün çok canım istemişti.
artık SAĞLIKLI VE VARLIKLI İNSAN OLACAĞIZ İNŞALLLAH.zemuszemus

tebrik ederim aramıza hoşgeldin serenay.. çok haklısın. Kendin ve sevdiklerin için çok güzel bir karar vermişsin. 3 gün içmediğine göre bu iş bitmiştir bence a.s şimdi ara ara aklına gelebilir belki biraz kriz yoklayabilir ama bu 10 gün içinde olacaktır en fazla.. 10 günü atlattınmı. ohhhh beee diyeceksin.. sık dişini sakın pes etme.. senden başka birinin heleki bir maddenin vucuduna hükmetmesine izin verme yasakkelime

kızlar ben de bıraktım 3. günüm daha ama hayatım boyunca bir daha ağzıma bile sürmek istemiyorum, sigara defteri kapanmıştır benim için, inşallah böyle devam eder, çok mutlu ve rahatım şimdiden, arada canım çok istiyor ama kalkıp geziniyorum hemen. yaşasın dumansız hava sahası!!

Hoşbulduk canım,çok sağol.bugün daha iyiyim.arada dalgalar gelip gidiyor.şekersiz sakız alıyorum ağzıma.unutacağım inşallah.
Yaşasın dumansız hava sahası
(bu sözden bile nefret ederdim ben yaa )
demekki isteyince herşey oluyormuş.

Selam ben bugun gezi duzenledim okulda panoromik muze ve forum istanbula deb akvaryuma gittik Acik Alana cikar cikmaz sigara icenleri gorunce sogu havada disarda oturup tutturenleri mutlu oldum ozgurluk buymus dedim cocuklar gormeden sigara icicem diye yorulmadim

aaa yakınıma kadar gelmişiniz bilseydim bende kaçıp gelirdim yanınıza
bende bugün direksiyon dersimden sonra 15 dk yürüyüş yaptım ilk defa gözümde büyüyen o tepeyi tıkanmadan çıkabildim :lepi: yarın yine yapıcam bu yürüyüşü iyi geliyor gerçekten. sabahları işe gelirkende erken kalkıp yürüyorum bu sabah başladım azcık ıslandım ama olsun nefesim açılıyor :dance:

bende o söze gıcıkk olurdum :))) şimdi ise en favori lafım oldu :)))

tebrik ederim canım :lepi: :lepi: hoşgeldin aramıza, dumansız hava sahasına.. :lepi: bayanssulusmile

Nerdesin sen canım naparsın ne iş yaparsın bileydim el sallardım

bende o söze gıcıkk olurdum :))) şimdi ise en favori lafım oldu :)))
lıghtçım bu ara aklıma takılan bir soru var en kıdemlimiz olarak uzmanlık gerektiren sorum şu canım.Siagaryı bıraktığımızı hangi durumda anlarız?Şimdi benim bugün 15 gün oldu canım istiyo mu bi tane içsem gibi bi düşünce gelmiyo değil ama dayanılmaz bir istek hakikaten yok vucudumun bağımlılığının bittiğinin farkındayım ama tehlike hala varmış gibi gardımı indirmedim dahaÇok üzgünüm çoook iner mi onuda bilmiyorum bir düşmana karşı gardım hep havada Çok üzgünüm çoooksigarayı bıraktım demek için erken mi acaba ?Sorulduğunda bırakmışımdır inşallah:lepi::Saruboceq: diyorum falan.....

bıraktım demek için asla erken değil. nikotin bağımlığınızı yendiniz ve şimdi psikolojik bağımlılıklarınız ile mücadele ediyorsunuz. (kahvenin yanındaki özel sigara, strese iyi gelen vs.) hepsi zamanla bitecek.

bıraktınız artık, keyfini çıkarın!:lepi:

Ben seni unutmuşum tatlımcım tamam o zaman ben sigarayı bıraktım ebrulim özgürüm bugün anladım bunu millet kapalı mekanların çıkışında hemen yakmış sigarayı dışarı temiz havaya çıktım diyemiyorsun tüttürenler kapıda anladım ki sigara içmemek gerçekten rahatlık

ha söyle işte. Kimi zaman izle bak içenleri, kendilerini zehirlemeyi asla bilinçle yapmıyorlar. Elleri otomatik gidiyor. bizde aaa bak canı sigara istedi diyoruz:) Diyorduk yani....

09 şubat dünya sigarayı boykot günü ile ilgili bir konu açtım. Bırakmak isteyen ve bırakan tüm arkadaşlarımızın desteğini isterim hanımlar.

bizden baska kurtulmak isteyenlerin eminim bize ihtiyacı var.

sevgiler,

shadowcum bugün tüm gün uyudum yani kafam hiç kalkmadı ama daha iyiyim,yaramazlık yok yani anlıcan.ama ilk güne göre daha iiyim biras başımm ağrıo.

bence ne zaman anlaşılır biliyomusun.. arkadaş sohbetlerinde aramıyorsan, stres yaptığında o aklına gelmiyosa, sinirlendiğinde hatta sinirin tavan yaptığında aklına gelmiyo gelsede rahatlıkla hemen başından savıyosan,işini rahatlıkla yapıp aklına gelmiyosa, uzun yürüyüş ardından ciğerlerin açıldığında o aklına gelmiyosa, dışarıda yürürken önünde giden adamın tüttürdüğü sigara seni rahatsız ediyorsa
bıraktım diyebilirsin a.s
ben bu saydıklarımdan çok stresli olduğum zamanlardan çok korkuyorum. Sebebi ise henüz o durumla karşılaşmadım. Diğer durumları birebir yaşadım ve başarılı bişekilde atlattım artık o durumlardan korkmuyorum ama çok stres yaparsam bilemiyorum bilmiyorumkismile Allah Yardımcımız olsun :Saruboceq:

kızlar kim para biriktiriyo kim peşinen harcadı kim abur cubura yatırım yapıyo kimler kendisine ne hediye aldı bakalım?
kendimle başlayım ben peşinen harcadım ilk 3 aylık parayı :) ve bu yöntemi şiddetle tavsiye ederim çünkü geriye dönüşünüz olmuyo :roflol: manto takım kıyafet ve çanta aldım.. önceden pazara çıkıp alışveriş yapmazdım marketten alırdım ama şimdi gönlümce istediğimden geze gezee pazardan alışveriş yapıyorum her hafta :) mesela bu hafta 2 tac 1 toka aldım pazardan :) abur cubur çok aldım çok yedim şimdi diyete başladığımda yemiyorum artık.

light lifecim bende peşin harcadım kozmetiğe yatırdım paramın hepsini şimdi istesemde içemem param kalmadı:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…