Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

seni tebrik ediyorum bende 34 senedir iciyorum ve birakmaya karar verdim parasini biriktirip özel günlerimde hediyeler alacagim

kızlarrrrr ay kendimi tebrik etmek istiyorummmmmm zemuszemus az önce kuzenin önüme bir tane canavar koydu ama ben onu alıp kuzenime geri verdim yüzündeki şaşkınlık ifadesini görmeliydiniz hehe kendimle gurur duyuyorummmm yupiiiiiiiii kaydirigubbakcemile5

kim içiyo girl benim eşimde odasında içiyo akşam yemeyini yedik koca fincan türk kahvemi içiyorum bende.Karşımda içilmesinden hoşlanmıyorum ama bunada alışmamız lazım aslında

:lepi: :lepi: :lepi: işte benim tam olarak anlatmak istediğim şey buydu aslında... güçlüklere göğüs germek için üstüne üstüne gitmek ve bol bol konuşmak gerekir.. konuşmayarak duygularınızı bastırırsınız ve bu bi yerde patlak verir. a.s
gelen giden yazsın birşey..boşver yazsın çıksın... gerçek hayattada öyle değilmidir. sürekli bi iğneleme vardır başarısızlığınızla mutlu olur insanlar.. laf söylerler giderler yine karşılaştığınızda eğer başarısız olduysanız "baakk demiştim ben" derler ve bundan mutluluk duyarlar.. o sebeple kim ne derse desin yolumuzdan dönüş aslaaaaaa yokkkkk.. :umursamaz:

Tatlım benim eşimde yanımda içiyor ve senin eşinin dediği lafın aynısını ediyor..Ne yapayım ses etmiyorum beni gaza getiriyor bir yandan sigara kokusu almama, burnumun ucunda görmeme rağmen içmiyorum.

:roflol: böyle mi olduu :1shok: nasıııll yaniii inanmıyoruuum akannehir sen sen akannehir içmiyomusun yanii :dilcikar: iç kııızzz 1 tane iç ne olurki?? :1closedeyes: gerçekten bıraktığına inanmıyorum :1closedeyes: hadi bakalım inşallah başarılı olursun :uhm:
:roflol:

ben kahveden eskiye nazaran daha çok tad ve zevk alıyorum.. kokusu miss gibi.. tadıda harika geliyo eskiye göre.. önceden kahveyi çok aramazdım ama şimdi hergün 1 tane içiyorum türk kahvesi.. bazen o da kesmiyo nescafede içiyorum.. o illet kahvenin tadına birşey katmıyormuş halbuki ben o ikiliye anlam katmışım farketmeden ohaoldumsmile
o duyguyu çok iyi bilirim anneme sigara kokusu dokunduğu için öbürkü odada içerdim ev sobalı olduğu için öbürkü oda buzhaneydi. elektrikli sobayı açardım annem seslenirdi " kapıyı aaaçç koku buraya kadar geliyooo" balkon kapısını açardım :çok üzgünüm: sonrası malum bi yanım yanar bir yanım donardı :roflol: tirtirtirrrrr.... ne illet birşey yahuuuuu... offf yanii.. insana neler yaptırıyor..

ben artık yanımda sigara içenlerden etkilenmiyorum ama ilk 10 gün yanımda içilmesine müsaade etmedim.

seni tebrik ediyorum bende 34 senedir iciyorum ve birakmaya karar verdim parasini biriktirip özel günlerimde hediyeler alacagim
bravoo.. tebrik ediyorummmm..Aramıza hoş geldin.. artık sende mis gibi kokacaksın.. ellerin küllük gibi kokmayacak.. bayanssulusmile

Tatlım benim eşimde yanımda içiyor ve senin eşinin dediği lafın aynısını ediyor..Ne yapayım ses etmiyorum beni gaza getiriyor bir yandan sigara kokusu almama, burnumun ucunda görmeme rağmen içmiyorum.
içirme yanında.. bu sayede oda azaltmış olur sigarayı..

ay yok daha almam elime onu sürmem ağzıma lmaz: pembiş dudaklarım ortaya çıktı valla Şeniz bütün günde uyudum azönce mis gibi bir duş aldım saçıma fön çektim ojelerimi sürdüm çok cici oldum valla zemuszemus sıra ayak bakımda şimdi aslında yapıcak çok şeyim varmış benim yaaaakaydirigubbakcemile3

girlofshadowcum bende bırakalı 2 gün oldu ama napçamı şaşırdım çok fenayım yardımcı ol bana

girlofshadowcum bende bırakalı 2 gün oldu ama napçamı şaşırdım çok fenayım yardımcı ol bana

canım benim ilk önce yapacaın şey bıraktığını kimseye söyle canım istemiyor de geçiştir yoksa bıraktığını anladıklarında deli gibi üstün geliyorlar insanın destek olacaklarına köstek oluyorlar, o küçük canavar aklına geldiği anda hemen buraya bir yorum yaz ne olursa olsun hiç önemli değil ağla zırla aburcubur bişiler ye devamlı, ayna hep karşında dursun zemuszemus devamlı cildindeki değişiklikleri takip et ozaman işte o illete birdaha dokunasın gelmiyor canım bide sabahları boğazında ağrı olmadan ağzında hoş bir tatla uyanmak varmış ilk defa uyanıyorum bu kadar huzurlu biraz irade tatlişkom onu zaten sen yarattın sen izin verdin hayatına girmesine şimdi göndermek yine senin elinde başarıcağına inanıyoruz sende inan canım kaydirigubbakcemile5

canım çok haklısın gerçekten cildim çok bozuldu,saçlarım döküldü.sen nezamandır içmiosun ve nasılsın.ayrıca gerçekten çok poztifsn hayran oldum

canım çok haklısın gerçekten cildim çok bozuldu,saçlarım döküldü.sen nezamandır içmiosun ve nasılsın.ayrıca gerçekten çok poztifsn hayran oldum

canım bugün 6. günüm daha yeni sayılırım aslında, ilk 3 gün bende çok zorlanmıştım sonra neden yapamıcaksın ki dedim. ama artık bırakmak zorundaydım hem kendime hemde başkasına karşı sorumluluklarım vardı opuyorumnanaktan bu arada nekadar zamandım içtiğimi bende bırakmaya karar verince hesapladım tam 11 yıldır içiyormuşum ben bu canavarı son 3 yılıda sevgilime karşı savaş vererek geçti onu kaybetmektense canavarı bırakmayı tercih ettim şimdi çok üzülüyorum biliyormusun keşke daha önce bıraksaymışım. 33,5 tl kardayım bu hafta hergün bir paket gidiyordu, tabi ben biriktiremiyorum cayip obur oldum gün içinde o parayı aburcubura harcıyorum hihoyyyt

wallla ben 23 yasındayım 4 yıldır içiodum ama hem maddi hem manewi yıktı beni bu illet.ama çokcanım istioooooooeyvahedigeldismile2 gün 2 asır gibi geldi becerebilirim dimiii

wallla ben 23 yasındayım 4 yıldır içiodum ama hem maddi hem manewi yıktı beni bu illet.ama çokcanım istioooooooeyvahedigeldismile2 gün 2 asır gibi geldi becerebilirim dimiii

yapma ama tatlım böyle kendini negatif düşüncelere itiyorsun, önce kendine güven çevrendekilere aldırma bile biliyorum ilk 3 gün resmen kendinle savaşıyorsun nikotinin vücudundan atılma süresi 72 saattir devamlı duş al güzel kokular sürün dişlerini fırçala boş durma ders çalış yada evde başka bişilerle ilgilen ne bileyim güzzel bir film aç mısır patlat yanına bide taze sıkılmış meyve suyu masraf deme sakın bunlara ama zaten o illet için hergün dünyanın parasını veriyordum dimi en önemlisi kendini sakın kandırma laelaelaelaelae burada kendine çok destek bulacaksın canım unutma olumunekankayizsmile

canım peki 3 günden sonra rahatlarım dimi biras,ay çokiyi geldin bana walla kendime güvenim geldi iyi hissediorum şu an.ben sigaraya werdiğm paraları toplayıp kendime yeni ciciler alıcam,sen abur cubura mı yatırıosun,sanırım zayıfsın ama ben acık tombikimkaydirigubbakcemile3

süpergirllllll başarıcaksın emin ol canım bak şimdiden ciciler almak için palnlar yapmaya başladın bile alkisalkisalkis bende yakında kendime araba alıyorum canım alkisalkisalkis canavara vereceğim parayı benzine verip sefamı sürücemmmm bu arada ben çok zayıfın tatlım inşallah kilo almamada vesile olacak bu kurtuluşsositososito
şimdi dişlerimi fırçaladım meyva suyumu içtim parfümümü sıktım ve yatıyorummm
iyigeceler canım ben hep burdayım aklına geldikçe yaz bişiler okişşşolumunekankayizsmile

Son düzenleme:
sende benim gibi ew hanımısın yane ehehheh yarın görüşürüz tatlım ii geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…