kızlar beni de yazarmısınız bugün ilk günümm:umursamaz:
ya bende 2 gündür içmiyorum ama çok zor dayanıyorum napıcam işllah bırmayı başarırım
benım de ıkı gun oluyor..hep ıcımde bır bosluk var..bır turlu dolmuyor..sureklı sıgara alma ıstegım var..sureklı yerıne baska bıseyler yeme ıstegım..bır garıp oluyorum..umarım bırakırız..
kızlar facebookta antisigara diye bi grup var oraya üye olun orada videonun bi tanesi var.. ben islemedim ama orda olduğunu biliyorum oraya üyeyim.
nursunazcım googlede sağlıkvideoları yaz. sağlıkvideoları.com açılıyo orda ana sayfada bu video var.. burda b arkadaş yazmış ben baktım orda var ordanda seyredilebilir.. video aynısı zaten.
Kızlar bilmem hakkımda ne düşünecek ne diyeceksiniz ama ama ben bırakamadım.Gerçi arkasına sığınma diyeceksiniz ama eşimle boşanma kararı aşamasındayım bu 8 gün o kadar zor geçiyorki beynim çatlıycak gibi hayatımın kararı belki de; bir yuvayı yıkmak kolay değil 8 seneden sonra ;ama artık bitti yüreğimdeki herşey; öldü ruhum artık; duygu kalmadı bende. 30 yaşındayım bu yaştan sonra artık ona katlanamıycam ne diyim Allah utandırmasın inşallah kızım benim için doğru karar bu dur.Her neyse nasıl doluysam yazdımda yazdım kusura bakmayın ama malesef ben hala sigarayla birlikteyim maleseffff
Kızlar bilmem hakkımda ne düşünecek ne diyeceksiniz ama ama ben bırakamadım.Gerçi arkasına sığınma diyeceksiniz ama eşimle boşanma kararı aşamasındayım bu 8 gün o kadar zor geçiyorki beynim çatlıycak gibi hayatımın kararı belki de; bir yuvayı yıkmak kolay değil 8 seneden sonra ;ama artık bitti yüreğimdeki herşey; öldü ruhum artık; duygu kalmadı bende. 30 yaşındayım bu yaştan sonra artık ona katlanamıycam ne diyim Allah utandırmasın inşallah kızım benim için doğru karar bu dur.Her neyse nasıl doluysam yazdımda yazdım kusura bakmayın ama malesef ben hala sigarayla birlikteyim maleseffff
Ben kitabada o siteyede bakıyorum darlık hissettikçe light sen bırakalı epey oldu dimi arkadaşımnursunazım ben videoyu tam olarak bitiremedim canım.. annemler şuan bendeler onlar gitsinler hem kitabı hem videoyu bitiricem.. şuan yarım kaldı ikiside..
Kızlar yazdıklarınız için çok teşekkür ederim.Evet sigara illetinden henüz kurtulamadım inşallah kurtulucam başka çaresi yok.O beni bırakmadan ben onu bırakacağım.Boşanma olayına gelince bu zamana kadar evliliğin sürme nedeni hep kızımdı.Ama bende mutlu olmak istiyorum artık.Bu evlilik beni sonunda ya verem eder ya kanser.Gerçi dört duvar arasındakini Allah tan başkası bilmez ben ne kadarda anlatmaya çalışsamda tam olarak başaramam Ama şunu bilinki başka çarem kalmadı.Hepinize teşekkür ediyorum saolun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?