• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

11 yıldır sigara içiyorum ve 2 gün önce bırakma kararı aldım ve bıraktım...nasıl mı ? çok zorrrrrrrrrrr dayanıyorummm her an bir tane yakabilirim:delphin::kahve::delphin:

lütfen google videolarına allen carr sigarayı bırakmanın kolay yolu yazın ve dvd leri izleyin. İnanın bu zorlanmanızı hemen bitirecek.:lepi:

herkese sigarasız muhteşem,sağlıklı,güzeeeel bi yıl diliyorum.ha bu arada 70 günlük yani sadece 2 ay 10 günlük karım 770 tl.buçuklarla 800 ü aşar.inanılmaz mutluyum.gidip 117 ekran led tv alıcam.ayda 350-400 tl verirler sanırım.KENDıMı SEVıYORUUUUUM

herkese sigarasız muhteşem,sağlıklı,güzeeeel bi yıl diliyorum.ha bu arada 70 günlük yani sadece 2 ay 10 günlük karım 770 tl.buçuklarla 800 ü aşar.inanılmaz mutluyum.gidip 117 ekran led tv alıcam.ayda 350-400 tl verirler sanırım.KENDİMİ SEVİYORUUUUUM

ooo iyisin valla...
Bende herkezin yeni yılını kutlar, sağlık mutluluk huzur para ve ciğerlerinizin bayram edeceği dumansız bir yıl diliyorum.. zemuszemus

Evet üstelik uyandığımda ağzım da küllük gibi kokmuyordu zemuszemus

Herkese iyi yıllar diliyorum.Yeni yılda sigarayı bırakan arkadaşları da tebrik ederim.vereliniortak
Bende en yakın zamanda bırakmak istiyorum.Ama nasıııııııııııııııııııl??:bbo:

Herkese iyi yıllar diliyorum.Yeni yılda sigarayı bırakan arkadaşları da tebrik ederim.vereliniortak
Bende en yakın zamanda bırakmak istiyorum.Ama nasıııııııııııııııııııl??:bbo:

CADIARZU CADIARZU CADIARZU yazdıklarımı,eskiyi bi okusan belki işe yarar. bu sayede bırakacağına inanırsın belki CADIARZU

Merhaba kızlar bende 15 senedir içtiğim birçok kez denememe rağmen bırakamadığım bu illetten 01.01.2010 tarihi itibarı ile kurtuldum.Ve bir daha o ilk içtiğim gibi tuzağa düşmeyeceğim YAŞASIN darısı bırakmak isteyenlerin başına.Bende artık o pisliğe verdiğim paraları biriktirip daha iyi şeyler için harcayacağım.Ve biliyorum ki burada bu yazdıklarımdan sonra sizlere mahcup olmayacağım.....

Ben de öyle..Yılbaşı gecesi 12:00 den önce içtim. Yeni yıla dumansız girdim şükür..ınşaallah bir daha içmeyeceğim.10 yıllık yalancı dostumu bıraktım ardımda..ılk defa denedim bırakmayı inşaallah almam ağzıma bir daha..

Ben de öyle..Yılbaşı gecesi 12:00 den önce içtim. Yeni yıla dumansız girdim şükür..İnşaallah bir daha içmeyeceğim.10 yıllık yalancı dostumu bıraktım ardımda..İlk defa denedim bırakmayı inşaallah almam ağzıma bir daha..

:asigim:

1 ocaktan itibaren bırakmaya çalışıyorum yani dünden beri:) ...ama benim aylarca içmeyip başladığım çok oldu. bunu nasıl tamamen yok edicez yaaa... bu topic çok güzel olmuş..

Merhaba kızlar bende 15 senedir içtiğim birçok kez denememe rağmen bırakamadığım bu illetten 01.01.2010 tarihi itibarı ile kurtuldum.Ve bir daha o ilk içtiğim gibi tuzağa düşmeyeceğim YAŞASIN darısı bırakmak isteyenlerin başına.Bende artık o pisliğe verdiğim paraları biriktirip daha iyi şeyler için harcayacağım.Ve biliyorum ki burada bu yazdıklarımdan sonra sizlere mahcup olmayacağım.....

Ben de öyle..Yılbaşı gecesi 12:00 den önce içtim. Yeni yıla dumansız girdim şükür..İnşaallah bir daha içmeyeceğim.10 yıllık yalancı dostumu bıraktım ardımda..İlk defa denedim bırakmayı inşaallah almam ağzıma bir daha..

1 ocaktan itibaren bırakmaya çalışıyorum yani dünden beri:) ...ama benim aylarca içmeyip başladığım çok oldu. bunu nasıl tamamen yok edicez yaaa... bu topic çok güzel olmuş..

süpersiniz kızlar :sm_cool: çok sevindim.. çok çok güzel bir karar sizin ve sevdikleriiz için.
Bu arada bende eşim için Allen carr sigarayı bırakmanın kolay yolu kitabını aldım.. aşkımda bıraksın şu illeti :1rolleyes: mutlu mesut yaşayalım :1rolleyes: bu arada kitap 14 tl. D&R den aldım çok duydum buralarda bakalım inşallah işe yarar..
şuan okuyo aşkım opuyorumnanaktan

Allen carr ı bende aldım netten 5 tl arkadaşlar bilginiz olsun.Geçen yıl almıştım ama o kadar zamlanmış olması mümkün değildir.Bu arada şu an elimde ve sona yaklaşıyorum yarın bende bırakacağım.Bu arada 14 yıldır sigara kullanıyorum günde 1 paket.Kitabı geçen yılda okumuş ve bırakma girişiminde bulunmuştum ama yeterince sindirememişim sanırım.Bilmiyorum yazanlar vardır belki ama hakikaten etkili bir kitap burda bir kaç arkadaşın yazdıklarını okuyunca allenın aman dediği tarzda düşünceler gördüm.Bu konunun bilir kişisi değilim ama aktarmak istedim.Son sigarayı içip bıraktım dedikten sonra endişe etmemek gerekiyor nikotin ihtiyacını küçük canavar olarak nitelendiriyor ve o o kadar hafif sıkıntılar yapar ki kolaylıkla atlatılır diyor.Asıl canavar bilinç altımızda bu işin çok zor olacağına inanmış olmamız diyor.Nasıl olacak becerebilecekmiyim diye düşünmememiz gerekiyor yani.Bunu tabii kitap süresince işlediği için benim anlatımımdaki kadar kuru olmuyor bunu düşünebilmek.
Geçen hafta ciğerlerimden dolayı çok sıkıntı çektim çok korktum ben ki her saat içmiycem desemde dayanamayıp içen biriolarak4,5 saat içmedim ve aklıma içmekte gelmedi çoklukla ve bunun beynin şartlanması ile alakalı olduğunu çok iyi anlamama sebep oldu.Yarın inşallah sigaraya veda edicem ve dönüpte bakmıycam bile bitmiş gitmiştir diycem.Birde ben çevreme sigarayı bıraktım falan diye duyurp oflanıp puflanmıycam nasıl gidiyor diye sorulara maruz kalmak istemiyorum bu son derece doğal ve hiç farkında değilmiş gibi davranacağım yani aldığım kararlar bu doğrultuda.Eşimde içiyor ama benim yanımda içme aman demiycem.Bıraktığımı bile kendi izlesin görsün söylemiycem.Bıraktım sinirliyim ne zaman geçecek demiycem.Bir şeyler olmasını beklemiycem.Canım çok isterseki bunu sanmıyorum dediğim gibi buna beyni şartlamak önemli tespih çekeceğim Allahım yardım etsin.
Ne biliym öyle işte kitabı okuyarak bu düşünceleri yerleştirdim beynime.Bundan kurtulmak zorundayız.Ve bu çok zor birşey değil.
Ben tam bir bağımlıyım hani basite almış yazmama bakmayın ama inanıyorum kendime ilk kez inanıyorum.Allah hepimizi amacımıza ulaştırsın inşallah

Son düzenleme:

Süpersiniz kızlar ilk başlarda zorlansanız bile görün bakın ne kadar doğru bir karar vermişim diyeceksiniz. Sadece biraz sabır.

mrb.kızlar çoğu arkadaşın 01.01.2010 tarihinde sigarayı bırakan arkadaşların arasında bende varım ama çook zormş bugün 3 gün oldu gerçi zoru başarmak önemli olan 3 gün oldu evden dışarı çıkmıyorum temizlemediğim yer kalmadı....... siz neler yapıyorsunuz...vakit geçirmek için

bende yarın bırakıyorum ... nıkotın sakızı alıcam aksamları krıze gırıyorum krız anımda yardımcı olur
aranızda nıkotın sakızı deneyenınız varmı?
ustelık ben spor yapıyorum artık bırakmak ıstıyorum ve cok kararlıyım .. umarım başarırım mucu herkese

bende yarın bırakıyorum ... nıkotın sakızı alıcam aksamları krıze gırıyorum krız anımda yardımcı olur
aranızda nıkotın sakızı deneyenınız varmı?
ustelık ben spor yapıyorum artık bırakmak ıstıyorum ve cok kararlıyım .. umarım başarırım mucu herkese

İçmek istediğiniz sürece sakız çiğnemek sonucu değişitirir mi? Nikotini sakızdan alacaksanız, sigaradan alın!

mide bulandırıyor hiç işe yaramıyor allah kahretsın bende 11yıldan sonra ılk kez bırakmaya calıştım sonuç üçüncü günde hüsran ya anlamıyorum nasıl bişey bu cok üzgünüm cokkk resmen acı cektım 3gün şu vücüdumuza yaptığımız olaya bakın en kısa zamanda tekrar denıycem inat ettım bırakcam

Allen carr ı bende aldım netten 5 tl arkadaşlar bilginiz olsun.Geçen yıl almıştım ama o kadar zamlanmış olması mümkün değildir.Bu arada şu an elimde ve sona yaklaşıyorum yarın bende bırakacağım.Bu arada 14 yıldır sigara kullanıyorum günde 1 paket.Kitabı geçen yılda okumuş ve bırakma girişiminde bulunmuştum ama yeterince sindirememişim sanırım.Bilmiyorum yazanlar vardır belki ama hakikaten etkili bir kitap burda bir kaç arkadaşın yazdıklarını okuyunca allenın aman dediği tarzda düşünceler gördüm.Bu konunun bilir kişisi değilim ama aktarmak istedim.Son sigarayı içip bıraktım dedikten sonra endişe etmemek gerekiyor nikotin ihtiyacını küçük canavar olarak nitelendiriyor ve o o kadar hafif sıkıntılar yapar ki kolaylıkla atlatılır diyor.Asıl canavar bilinç altımızda bu işin çok zor olacağına inanmış olmamız diyor.Nasıl olacak becerebilecekmiyim diye düşünmememiz gerekiyor yani.Bunu tabii kitap süresince işlediği için benim anlatımımdaki kadar kuru olmuyor bunu düşünebilmek.
Geçen hafta ciğerlerimden dolayı çok sıkıntı çektim çok korktum ben ki her saat içmiycem desemde dayanamayıp içen biriolarak4,5 saat içmedim ve aklıma içmekte gelmedi çoklukla ve bunun beynin şartlanması ile alakalı olduğunu çok iyi anlamama sebep oldu.Yarın inşallah sigaraya veda edicem ve dönüpte bakmıycam bile bitmiş gitmiştir diycem.Birde ben çevreme sigarayı bıraktım falan diye duyurp oflanıp puflanmıycam nasıl gidiyor diye sorulara maruz kalmak istemiyorum bu son derece doğal ve hiç farkında değilmiş gibi davranacağım yani aldığım kararlar bu doğrultuda.Eşimde içiyor ama benim yanımda içme aman demiycem.Bıraktığımı bile kendi izlesin görsün söylemiycem.Bıraktım sinirliyim ne zaman geçecek demiycem.Bir şeyler olmasını beklemiycem.Canım çok isterseki bunu sanmıyorum dediğim gibi buna beyni şartlamak önemli tespih çekeceğim Allahım yardım etsin.
Ne biliym öyle işte kitabı okuyarak bu düşünceleri yerleştirdim beynime.Bundan kurtulmak zorundayız.Ve bu çok zor birşey değil.
Ben tam bir bağımlıyım hani basite almış yazmama bakmayın ama inanıyorum kendime ilk kez inanıyorum.Allah hepimizi amacımıza ulaştırsın inşallah
Nasıl gidiyor merak ettim :) eşimde 2 günde kitabı bitirdi ve bugün bıraktı o illeti.. bakalım sonucu görücez opuyorumnanaktan
bu arada burdaki bazı yazıların kitaba ters olduğunu yazmışsın.. kitabın bazı yerlerini okudum para biriktirmek tirkakiyi etkilemez diyor belli zaman sonra etkisini kaybeder bu yöntem diyor..ama önemli olan kendini kandırmak değilmi?beynine bunu kabul ettirmek değilmi? ben kabul ettirdim beynime bunu. gün saymayın diyor oluruna bırakın diyor ben ilk zamanlar gün saydım parasınıda buraya yazdım ama bu olay bana şevk verdi beni hırslandırdı ama artık saymıyorum bu durumu beynime yerleştirdiğim için artık istesemde sayamıyorum :) say say nereye kadar.. nekadar oldu diye soranlara aklımdan sayıp o şekilde cevap veriyorum :)
eşinin yanında içmesine izin vermek kendine eziyet çektirmek olur ayrıca pasif içici olursun. izin verme bu sayede oda azaltmış olur sigarayı.. ben izin vermedim balkonda içti.. balkona çıkmak zor geldiği için azalttı.. zaten sigara içmeyen biri olarak sana kokusu iğrenç gelecek..
Bu arada nickinin altında zayıflayacağım yazıyor hem zayıflamak hem sigarayı bırakmak seni zorlamasın? bence ilk aşamada sigara ile vedalaş sonra zayıfla :hulya:
kitap fiyatına gelince etrafta hiç araştırmadan D&R mağazasına gittim ve oradan aldım.. internetten araştırmadım hiç.. belki internette daha ucuz olabilir bilemiyorum.
Heee kızlar babamda sigarayı bırakıcam diyo opuyorumnanaktan 3 güne kadar o da bırakıcak opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
mrb.kızlar çoğu arkadaşın 01.01.2010 tarihinde sigarayı bırakan arkadaşların arasında bende varım ama çook zormş bugün 3 gün oldu gerçi zoru başarmak önemli olan 3 gün oldu evden dışarı çıkmıyorum temizlemediğim yer kalmadı....... siz neler yapıyorsunuz...vakit geçirmek için

ben sinirlenmemeye çalıştım.... sinirleniceğim ortama girmedim.. sigara içebileceğim ortama girmemeye çalıştım.. kendime tatil verdim diyelim opuyorumnanaktan ama şimdi rahatım.. sinir stresle başedebiliyorum..arkadaş ortamlarında sigara içseler bile artık etkilemiyorum opuyorumnanaktan

Back