How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

kızlar beni de yazarmısınız bugün ilk günümm:umursamaz:

ssermcim öncelikle tebrik ediyorum seni canım.. liste olayına gelince listemiz yok maalesef.. liste olayını önceleri ben yaptım ama kimse katılmayınca bıraktım :) listeyide sildim :) ama para biriktirmek seni şevklendirecekse( bende etkili oldu) kendin bi kenara yazabilirsin..

ya bende 2 gündür içmiyorum ama çok zor dayanıyorum napıcam işllah bırmayı başarırım

benım de ıkı gun oluyor..hep ıcımde bır bosluk var..bır turlu dolmuyor..sureklı sıgara alma ıstegım var..sureklı yerıne baska bıseyler yeme ıstegım..bır garıp oluyorum..umarım bırakırız..

tebrikler kızlarr.. Size allen carr- sigarayı bırakmanın kolay yolu adlı kitabını öneririm oukuyun bence.. eşim okudu bıraktı..

:1hug:
kızlar facebookta antisigara diye bi grup var oraya üye olun orada videonun bi tanesi var.. ben islemedim ama orda olduğunu biliyorum oraya üyeyim.

canım ben bu facebook dan anlamıyorum.bi de biçok olay okuyunca üye olup öyle sitelerin potansiyelini artırmak istemiyorum.tek kişi de olsa.bak burda iyiyiz.sen ordaki videoyu buraya taşıyamıyo musunzemuszemus bilmiyorumkismile

nursunazcım googlede sağlıkvideoları yaz. sağlıkvideoları.com açılıyo orda ana sayfada bu video var.. burda b arkadaş yazmış ben baktım orda var ordanda seyredilebilir.. video aynısı zaten.

bnde adayım ama henüz bırakmadım ........ şu allen carr ı çok methini duyduk onuda okumak gerek sanırım :)

Kızlar bilmem hakkımda ne düşünecek ne diyeceksiniz ama ama ben bırakamadım.Gerçi arkasına sığınma diyeceksiniz ama eşimle boşanma kararı aşamasındayım bu 8 gün o kadar zor geçiyorki beynim çatlıycak gibi hayatımın kararı belki de; bir yuvayı yıkmak kolay değil 8 seneden sonra ;ama artık bitti yüreğimdeki herşey; öldü ruhum artık; duygu kalmadı bende. 30 yaşındayım bu yaştan sonra artık ona katlanamıycam ne diyim Allah utandırmasın inşallah kızım benim için doğru karar bu dur.Her neyse nasıl doluysam yazdımda yazdım kusura bakmayın ama malesef ben hala sigarayla birlikteyim maleseffff

nursunazcım googlede sağlıkvideoları yaz. sağlıkvideoları.com açılıyo orda ana sayfada bu video var.. burda b arkadaş yazmış ben baktım orda var ordanda seyredilebilir.. video aynısı zaten.

canım baktım.inanılmaz.iyiki bırakmışım diyorumvereliniortak

Kızlar bilmem hakkımda ne düşünecek ne diyeceksiniz ama ama ben bırakamadım.Gerçi arkasına sığınma diyeceksiniz ama eşimle boşanma kararı aşamasındayım bu 8 gün o kadar zor geçiyorki beynim çatlıycak gibi hayatımın kararı belki de; bir yuvayı yıkmak kolay değil 8 seneden sonra ;ama artık bitti yüreğimdeki herşey; öldü ruhum artık; duygu kalmadı bende. 30 yaşındayım bu yaştan sonra artık ona katlanamıycam ne diyim Allah utandırmasın inşallah kızım benim için doğru karar bu dur.Her neyse nasıl doluysam yazdımda yazdım kusura bakmayın ama malesef ben hala sigarayla birlikteyim maleseffff

kararını vermişsin ama bi kez daha düşünsen derim canım.durumuna sen ve özellikle çocuğun açısından çok üzüldüm.babasız büyüyecek ve bunun kararını da sen vermiş oluyosun.sebep ne olursa olsun.ilerde seni yargılamaz umarım beni niye babasız bıraktın diye.
inan durummun çok zor olduğunu anlıyorum.yine de sigarayı bırak,sakinleştirici al ama eşini bırakma.kızın için tekrar düşün:uhm: senağlama :emir_bebek: senağlama

Allah yardımcın olsun.. şu aşamada sigarayı bırak desemde bırakamıcaksın biliyorum.. o sebeple şuan için ailene odaklan.. kurtarabileceğini düşünüyosan aileni birarada tutabilmek için enerjini sarfet derim.
Üzüldüm yaaa..

nursunazım ben videoyu tam olarak bitiremedim canım.. annemler şuan bendeler onlar gitsinler hem kitabı hem videoyu bitiricem.. şuan yarım kaldı ikiside..

Kızlar ben 5. günümü tamamladım ama 2 gündür bayağı zorlanıyorum yokkkkkkkkk iiçmem içmemde ne zaman rahatlıycam merak ediyorum sizlerin tecrübeleri nasıl acaba?
Ama cildimde değişim var ve çok güzel yorumlar alıyorum bana bi güzellik gelmiş bu yorumlar bıraktığımı bilmeyenlerden geliyor hemde...ben pek dillendirmiyorum bıraktım diye nasıl gidiyor tarzı sorular hoşuma gitmiyor çünkü.Bide enerjim gelmeye başladı şimdiden böyleyse 2 3 ay sonra herhalde en az 5 yaş genç hissederim kendimi.Allah yolumuzu kolay etsin sıkıntıları bitirsin inşallah.ılknurum enerjini sorunlarına ver sen canım problemlerini hayırlısı neyse hallet sonra bu zıkkımla ilgilenirsin şimdi çok zorlar bırakma çabası seni.Bende sinirlilik yapmadı ama sinirde yapar denir Allah yardımcın olsun arkadaşım.

Ah ..ah...Buraya da yazmışım inşaallah ben de bırakabilirim diye.10 yıllık bedbaht bir tiryakiy(d)im..
Neyse efendim bu sene kendi kendime 'Ben bu laneti bırakmalıyım ve 31-12-2009 Saat 00:00 'dan sonra sigarasız hayata merhaba' diyebilmeliyim dedim.Şükür öyle de oldu..Yılbaşı gecesi son sigaramı içtim 12'den önce.
Bugün de 8. gündeyiz elhamdülillah..
ınşaallah daimi olur bu kararım, Allah'a çok dua etttim bırakmama yardım et Rabbim diye..Şükürler olsun.
Allah hepinizin yardımcısı olsun ve bu illetten kurtarsın bizi ..
Sadece smilede sevimli bir duman olarak kalsın o kadar...:delphin:

arkadaşlar sigarayı bırakmanın kolay yolu kitabını bulamayan arkadaşlarım özellikle, Lig Radyo 92.3 de Dumansız spor programında mesaj gönderenler kitabı kazanab iliyorlar. bilginize...

Yeni bırakan arkadaşlar tebrikler benim 1 ayı geçti bu ara aklıma bile gelmiyor hemde son zamları duyunca iyiki bırakmışım dedim.

Kızlar yazdıklarınız için çok teşekkür ederim.Evet sigara illetinden henüz kurtulamadım inşallah kurtulucam başka çaresi yok.O beni bırakmadan ben onu bırakacağım.Boşanma olayına gelince bu zamana kadar evliliğin sürme nedeni hep kızımdı.Ama bende mutlu olmak istiyorum artık.Bu evlilik beni sonunda ya verem eder ya kanser.Gerçi dört duvar arasındakini Allah tan başkası bilmez ben ne kadarda anlatmaya çalışsamda tam olarak başaramam Ama şunu bilinki başka çarem kalmadı.Hepinize teşekkür ediyorum saolun.

Herkese selam...
Dün bıraktım ben de.kaydirigubbakcemile5
2-3 ayda bir bırakma girişiminde bulunuyorum ve hep tek sigara içeyim derken geri başlıyorum.Artık hiç içmemek istiyorum ama hep içesim var yaa..
Ama karar verdim;içmeyeceğim!!!alkisalkisalkis

Kızlar yazdıklarınız için çok teşekkür ederim.Evet sigara illetinden henüz kurtulamadım inşallah kurtulucam başka çaresi yok.O beni bırakmadan ben onu bırakacağım.Boşanma olayına gelince bu zamana kadar evliliğin sürme nedeni hep kızımdı.Ama bende mutlu olmak istiyorum artık.Bu evlilik beni sonunda ya verem eder ya kanser.Gerçi dört duvar arasındakini Allah tan başkası bilmez ben ne kadarda anlatmaya çalışsamda tam olarak başaramam Ama şunu bilinki başka çarem kalmadı.Hepinize teşekkür ediyorum saolun.

Allah yardımcın olsun canım bilirim sorunlu bir evliliği sürdürmenin ne kadar zor olduğunu bende aslında tam dört yıl önce bırakmıştım sigarayı 3 yıl içmedim sonra eşim yüzünden tekrar başladım ve 1 yıl içtim. şimdi yeniden bıraktım. İnşallah sende bu zor günlerini atlatınca bırakırsın canım Allah hayırlısını versin.

Back