• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

bende yarın bırakıyorum ... nıkotın sakızı alıcam aksamları krıze gırıyorum krız anımda yardımcı olur
aranızda nıkotın sakızı deneyenınız varmı?
ustelık ben spor yapıyorum artık bırakmak ıstıyorum ve cok kararlıyım .. umarım başarırım mucu herkese

valla ebrulinin dediği gibi içmek istiyorsan yine içersin değişen bişey olmaz.. önemli olan gerçekten bırakmak istemen.. gerçekten bırakmak istersen sakıza banta gerek yok çekeceği sıkıntı en fazla 10 gün..

canım bu sıkıntıya da gerek yok aslıda. Kabul ediyoruz- Bu iş kafada biter- Nasıl biter dersen, Allen Carr sigarayı bırakmanın kolay yolu kitap ve/veya dvd si sana çok yardımcı olacaktır. Tıpki 10 milyon insana olduğu gibi. Bana olduğu gibi yani:)

sevgilerimle,

İçmek istediğiniz sürece sakız çiğnemek sonucu değişitirir mi? Nikotini sakızdan alacaksanız, sigaradan alın!
Bu durumda bıraktığın nikotin değil sadece sigara içme alışkanlığı olur aynı vakitte aynı şeyi yapma....Eşimde denedi bunu hemde 1,5 ay direndi ama başladı tekrar...Aslında bırakmamıştı denebilir bant sakız derken elimle içiyme döndü tekrar

Nasıl gidiyor merak ettim :) eşimde 2 günde kitabı bitirdi ve bugün bıraktı o illeti.. bakalım sonucu görücez opuyorumnanaktan
bu arada burdaki bazı yazıların kitaba ters olduğunu yazmışsın.. kitabın bazı yerlerini okudum para biriktirmek tirkakiyi etkilemez diyor belli zaman sonra etkisini kaybeder bu yöntem diyor..ama önemli olan kendini kandırmak değilmi?beynine bunu kabul ettirmek değilmi? ben kabul ettirdim beynime bunu. gün saymayın diyor oluruna bırakın diyor ben ilk zamanlar gün saydım parasınıda buraya yazdım ama bu olay bana şevk verdi beni hırslandırdı ama artık saymıyorum bu durumu beynime yerleştirdiğim için artık istesemde sayamıyorum :) say say nereye kadar.. nekadar oldu diye soranlara aklımdan sayıp o şekilde cevap veriyorum :)
eşinin yanında içmesine izin vermek kendine eziyet çektirmek olur ayrıca pasif içici olursun. izin verme bu sayede oda azaltmış olur sigarayı.. ben izin vermedim balkonda içti.. balkona çıkmak zor geldiği için azalttı.. zaten sigara içmeyen biri olarak sana kokusu iğrenç gelecek..
Bu arada nickinin altında zayıflayacağım yazıyor hem zayıflamak hem sigarayı bırakmak seni zorlamasın? bence ilk aşamada sigara ile vedalaş sonra zayıfla :hulya:
kitap fiyatına gelince etrafta hiç araştırmadan D&R mağazasına gittim ve oradan aldım.. internetten araştırmadım hiç.. belki internette daha ucuz olabilir bilemiyorum.
Heee kızlar babamda sigarayı bırakıcam diyo opuyorumnanaktan 3 güne kadar o da bırakıcak opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Ne biliym lifeçığım o sıra okuduğum bi kaç şey irade ile bırakmaya dairdi senin yazdıkların değildi onun için yazdım ben bıraktım iyide gidiyor şu an öyle zorlandığım söylenemez çok şükür ama sana sorayım ilk gün mü zordur ikinci üçüncü gün mü ilk günü en zorsa süper..Neden korkuyorum biliyormusun sigarayı bıraktığım diyince iksir kaçacakmış gibi geliyor bağrınmıyorum bıraktım bıraktım diye.Bide ben gerçekten çok bağımlılardanım.İnsanlar bırakamazsın gibi bakar diye çok dillendirmiyorum.Eşimden saklamıyorum ama demedim bıraktım diye.Benim adam bi tuhaf kendi bırakınca benden talep etmedi içme etme diye ay kokuyorum dediğimde olsun hoşuma gidiyor dedi ben önünde içmedim tabii bende.Ama şu var annemler kardeşim ya çevremde o kadar çok içen var ki evlerde görüştüğüm herkes içiyor liffffffff ben yanımda içilmesin diye kaçarsam bir yerde çakılırım .Bide yıllardır zayıflıycam diye uğraşıyorum ama şu anda ilgim sigara üstünde zayıflamaya sigara sonrası açılmış nefesle sporla asılıcam.Şu an kilo almamak yada minumum almak hedefindeyim. Haberleşelim tatlım

ben sinirlenmemeye çalıştım.... sinirleniceğim ortama girmedim.. sigara içebileceğim ortama girmemeye çalıştım.. kendime tatil verdim diyelim opuyorumnanaktan ama şimdi rahatım.. sinir stresle başedebiliyorum..arkadaş ortamlarında sigara içseler bile artık etkilemiyorum opuyorumnanaktan
LİFE sen ne kadar zamandır içmiyosun şimdi.Ve ne zaman tamam kurtuldum dedin canım.

Pelince, sigara bir alışkanlık değil bağımlılıktır. ıçme isteğini kesmediğiniz sürece ilaç,araç, makine vs. çözüm getirmez. Eşinizde kuvvetle mıuhtemel bu yüzden başladı yeniden.

Bu durumda bıraktığın nikotin değil sadece sigara içme alışkanlığı olur aynı vakitte aynı şeyi yapma....Eşimde denedi bunu hemde 1,5 ay direndi ama başladı tekrar...Aslında bırakmamıştı denebilir bant sakız derken elimle içiyme döndü tekrar

Ne biliym lifeçığım o sıra okuduğum bi kaç şey irade ile bırakmaya dairdi senin yazdıkların değildi onun için yazdım ben bıraktım iyide gidiyor şu an öyle zorlandığım söylenemez çok şükür ama sana sorayım ilk gün mü zordur ikinci üçüncü gün mü ilk günü en zorsa süper..Neden korkuyorum biliyormusun sigarayı bıraktığım diyince iksir kaçacakmış gibi geliyor bağrınmıyorum bıraktım bıraktım diye.Bide ben gerçekten çok bağımlılardanım.İnsanlar bırakamazsın gibi bakar diye çok dillendirmiyorum.Eşimden saklamıyorum ama demedim bıraktım diye.Benim adam bi tuhaf kendi bırakınca benden talep etmedi içme etme diye ay kokuyorum dediğimde olsun hoşuma gidiyor dedi ben önünde içmedim tabii bende.Ama şu var annemler kardeşim ya çevremde o kadar çok içen var ki evlerde görüştüğüm herkes içiyor liffffffff ben yanımda içilmesin diye kaçarsam bir yerde çakılırım .Bide yıllardır zayıflıycam diye uğraşıyorum ama şu anda ilgim sigara üstünde zayıflamaya sigara sonrası açılmış nefesle sporla asılıcam.Şu an kilo almamak yada minumum almak hedefindeyim. Haberleşelim tatlım

LİFE sen ne kadar zamandır içmiyosun şimdi.Ve ne zaman tamam kurtuldum dedin canım.

valla içmeyeli 1 ay olucak bu ayın 10unda.
Nezaman tamam kurtuldum dedim?
kafamçokkarıştı aslında tam anlamıyla tamam kurtuldum diyemiyorum çünkü devam etmiyeceğimi bilsem şuan içsem içerim :kedi: yani içme potansiyelim mevcut hala :kedi: ama canım istemiyor ama yak bitane desen keyif için içme potansiyelim var. ama sigara krizi tutma olayı ne zaman bitti diyosan ilk 3 gün kriz tutuyo 3 günden sonra 10 güne kadar ara ara tutuyo.. 10 günden sonra beyin olayı kabulleniyo ve istemiyor opuyorumnanaktan tabiki gerçekten bırakmak istiyorsan 10 günde bitiyo..

Arkadaşlar ben de bırakmak için birçok şeyi denedim,nikotin bandı,meyan kökü..Hiçbirinin faydası yok.Hatta nerden aldım bu fikri hatırlamıyorum ama içtikten sonra her izmariti su dolu kavanoza koyup ağzını kapatıyordum,canım sigara istediğinde de önce açıp kavanozu kokluyordum,o kadar iğrenç görüntüsü vardı ki,hele kokusu kafamçokkarıştı...
Yinede içiyordum..
Çok bırakma girişimim oldu ama hep " bi keyif sigarası içeyim ya ne olacak ki?" diye düşündüğüm için hüsranla sonuçlandı.Çok üzgünüm çoook
Netten Allen Carr'ın videosunu buldum 1 saatten fazla sürüyor.3 gündür akşamları izleyeyim diyorum,tam açıyorum,"Rahatsız edilmiyeceğinizden emin olun,açık zihinle izleyin" diyor kapatıyorum.Çünkü kızım rahat vermiyor ve çok geç yatıyor.
Bırakıcam kesin yani,videoyu çok merak ediyorum bi izliyeyimde..

Ben de şu anda yarıya gelmiş olan paketim bittiği anda bırakıyorum.Dün akşam eşimle birlikte bırakma kararı aldık,başaracağız inşallah

mısra psikolog olduğuna göre insan psikolojisinden çok iyi anlıyor olman lazım bunu sana söylemem bile ters aslında. Paketin bitmesini beklemek kendini avutmaktır..Bırak paket yarım kalsın bitmesin bi köşede dursun.. Onun varlığı ilk zamanlar sana güven versin. ben o şekilde bıraktım. Dene istersen.

Lif maşallah eşine canım.Ben 2 günü çok rahat geçirdim ama 3 e girdim başladı sıkıntı akşam eve geldim (bu arada öğretmenim tam gün okuldayım) şunu anladım en çok yemek yaparken sigarayı arıyorum bi çeşit yapıp bir sigara yakıp mola verirdim ..............Ama hayret ettim kendime iki gün hiç problem yok 3'e girdim başladı bakalım hakkımızda hayırlısı.

Mısraaaaaaaaaaaaaaa eşim iş için kıbrısa gidip geliyor free shoptan bir karton bana 4 karton kendine almış ev sigara kaynıyor kendiminkini vericem ama onlada bitmiyo ki adamın kileri nereye vericem.Bu öyle bişey değil kafa o hale gelmeli ki ordu içse karşında umrun olmamalı ..........O kadar rahat değilim ama çok ta takılmıyorum ....
Bu arada zamanlama iyi oldu sigara fiyatları uçuşa geçti.Ama fiyatıda alı koymaz insanı kafaya koymadıktan sonra napar eder bulur onun parasını tiryaki.
Ben kitabı arada tekrar tekrar okuyorum okurken altını çizdiğim yerleri iyi geliyor.

Arkadaşlar ben de bırakmak için birçok şeyi denedim,nikotin bandı,meyan kökü..Hiçbirinin faydası yok.Hatta nerden aldım bu fikri hatırlamıyorum ama içtikten sonra her izmariti su dolu kavanoza koyup ağzını kapatıyordum,canım sigara istediğinde de önce açıp kavanozu kokluyordum,o kadar iğrenç görüntüsü vardı ki,hele kokusu kafamçokkarıştı...
Yinede içiyordum..
Çok bırakma girişimim oldu ama hep " bi keyif sigarası içeyim ya ne olacak ki?" diye düşündüğüm için hüsranla sonuçlandı.Çok üzgünüm çoook
Netten Allen Carr'ın videosunu buldum 1 saatten fazla sürüyor.3 gündür akşamları izleyeyim diyorum,tam açıyorum,"Rahatsız edilmiyeceğinizden emin olun,açık zihinle izleyin" diyor kapatıyorum.Çünkü kızım rahat vermiyor ve çok geç yatıyor.
Bırakıcam kesin yani,videoyu çok merak ediyorum bi izliyeyimde..

canım lütfen kendinin vererek izle. İlk kural açık ol. Paketini de yanına al hatta:)

kızlar videoyu burya koyma şansınız var mı ?
bende cebelleşiyorum sigara bırakmaya..eyvahedigeldismile

evet yaa şu videoyu bende merak ettim bırakmak istiyorum şu mereti artık.
nerden hangi siteden buldunuz allen carr'ın videsonu acaba

merhaba ben 30 yaşındayım 12 yaşımdan beri aktif olarak sigara içicisiydim taki geçen sene eşim kalp krizi geçirip anjio olup stent takılana dek eşimde 38 yaşında ve 25 yıldır sigara içiyordu ve ben sigara yüzünden eşimi kaybediyordum ve eşimde hayatını kaybediyordu bugün sigarayı bırakalı tam 1 yıl bitti size tavsiyem sigara diye bir şeyin varlığını unutun siz dünyaya çok zorluklarla seçilmiş bireyler olarak geliyorsunuz seçilmiş insanlarsınız sevdiklerinizle 1 saniye daha fazla geçirmek gibisi yok bundan ne kendinizi ne de sizi sevenleri mahrum bırakmayın ve kendinizi yavaş yavaş ve bilerek öldürmeyin

benım de ıkı gun oluyor..hep ıcımde bır bosluk var..bır turlu dolmuyor..sureklı sıgara alma ıstegım var..sureklı yerıne baska bıseyler yeme ıstegım..bır garıp oluyorum..umarım bırakırız..

buraya nasıl koyacağımı bilmiyorum videoyu ancak google videolar bölümüne allen carr yazın türkçe seslendirmesi ile bulacaksınız. PART-1 ve PART-2 var. Tamamını izlemeniz gerek.

sağlıkvideoları diye bir sitede tamamı var.1 saat 10 dk. falan sürüyor,dün yarısını izledim,sonra eşim geldi kapattım,çok ilginç...Özellikle sigarayı yeni bırakmış ve canı çok içmek isteyenler bence bayağı yardımcı olacak gibi.

kızlar facebookta antisigara diye bi grup var oraya üye olun orada videonun bi tanesi var.. ben islemedim ama orda olduğunu biliyorum oraya üyeyim.

Back