How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

ah ..ah...buraya da yazmışım inşaallah ben de bırakabilirim diye.10 yıllık bedbaht bir tiryakiy(d)im..
Neyse efendim bu sene kendi kendime 'ben bu laneti bırakmalıyım ve 31-12-2009 saat 00:00 'dan sonra sigarasız hayata merhaba' diyebilmeliyim dedim.şükür öyle de oldu..yılbaşı gecesi son sigaramı içtim 12'den önce.
Bugün de 8. Gündeyiz elhamdülillah..
Inşaallah daimi olur bu kararım, allah'a çok dua etttim bırakmama yardım et rabbim diye..şükürler olsun.
Allah hepinizin yardımcısı olsun ve bu illetten kurtarsın bizi ..
Sadece smilede sevimli bir duman olarak kalsın o kadar...:delphin:
bugün iki kez ağır bir nikotin krizi tuttu beni tam bir hafta oldu ve bu derece zorlanmamıştım bundan önceki günlerde nedendir bi yerde yanlışım mı var ya da son can çekişmelerimi çok mücadele veriyo gibiyim bi tane iç yoluna devam et diyor içim ama yok diyorum engelliyorum allahım nolur yardım et nolur yarabbim

BENDE İSTİYORUM VE BIRAKICAMDA HEM PARAMA HEM CANIMA YAZIK BUNU BİLE BİLE SENELERDİR İÇİYORUZ BU NASIL BİR ACİZLİKTİR YA İÇTİĞİM ZAMANLAR NEFRET EDİYORUM ARTIK KENDİMDEN CİLDİM MATLAŞTI TUHAF Bİ RENK ALDI VE DAHA YAŞIM 22 SİVİLCE PROBLEMİM VAR NE UYGULARSAM UYGULAYIM GEÇMİYOOOOO NEDEN Mİ NEDENİ ORTADA İÇTEN MAHFEDİYORUM KENDİMİ NİŞANLIM BIRAKMA KARARI ALDI VE 4.GÜNÜ O BENDEN İKİ KAT FAZLA İÇİYODU O BIRAKTIYSA BENDE BIRAKCAM HAYDİ DESTEK OLUN BANA LÜTFENNNNeyvahedigeldismile

eee bugun pazartesi söyleyin bakalım hanımlar kimin hava sahası dumansız artık?

bugün iki kez ağır bir nikotin krizi tuttu beni tam bir hafta oldu ve bu derece zorlanmamıştım bundan önceki günlerde nedendir bi yerde yanlışım mı var ya da son can çekişmelerimi çok mücadele veriyo gibiyim bi tane iç yoluna devam et diyor içim ama yok diyorum engelliyorum allahım nolur yardım et nolur yarabbim
pelincecim o içindeki sese sakın uyma.. o ses her tiryakiye uğruyo :1no2: sakkınn kulak asma.. o sese uyarsan devamı gelir.. uymazsan rahatsın artık :lepi: nikotin krizlerine gelince onlar gelip geçici şeyler ilgini dağıtmaya çalış başka şeylere odaklan. çık dışarı bol bol nefes al ciğerlerin açıldıkca eminimki kendini daha iyi hissedeceksin. Ben sıkıntı çekmedimmi çektim tabiki ağlama krizlerim uzun süre terketmedi beni ama inat ettim dönmedim geriye.. sende dönme canım. bu arada cildim inanılmaz değişti daha parlak oldu ve rengi açıldı. sende bu gelişmeleri görünce kendinle daha da gurur duyacaksın. yerimseniben

BENDE İSTİYORUM VE BIRAKICAMDA HEM PARAMA HEM CANIMA YAZIK BUNU BİLE BİLE SENELERDİR İÇİYORUZ BU NASIL BİR ACİZLİKTİR YA İÇTİĞİM ZAMANLAR NEFRET EDİYORUM ARTIK KENDİMDEN CİLDİM MATLAŞTI TUHAF Bİ RENK ALDI VE DAHA YAŞIM 22 SİVİLCE PROBLEMİM VAR NE UYGULARSAM UYGULAYIM GEÇMİYOOOOO NEDEN Mİ NEDENİ ORTADA İÇTEN MAHFEDİYORUM KENDİMİ NİŞANLIM BIRAKMA KARARI ALDI VE 4.GÜNÜ O BENDEN İKİ KAT FAZLA İÇİYODU O BIRAKTIYSA BENDE BIRAKCAM HAYDİ DESTEK OLUN BANA LÜTFENNNNeyvahedigeldismile

madem bu kadar bırakmak istiyorsun ozaman sana kimse engel olmamalı.. heleki bir "madde" hiç engel olmamalı!!!
ama o maddeden ayrılmak için arkasından matem tutmak istemiyosan allen carr-sigarayı bırakmanın kolay yolu isimli kitabı alıp oku derim.. ben okumadım kendi irademle bıraktım.. kendi kendimi telkin edip oyaladım kendikendimle konuştum ve kendimi ikna ettim. bunu yapamıyorsan al kitabı oku eminimki sana da yardımcı olacaktır.. daha 22 yaşındasın çok gençsin yazık etme bu güzel yıllarına.. eşim kitabı okudu 1,5 günde ve hiç aklında yokken bıraktı.. ben bile şaşırdım kaydirigubbakcemile3 oyüzden kitabı okumasamda tavsiye edebiliyorum lakin eşim birini söndürüp diğerini yakan o derece tiryaki birisiydi ve bırakmak aklından geçmiyordu işidi de çok stresli olduğundan bırakmak düşüncesi aklının ucundan geçmiyordu.. çarşıda dolaşırken kitapçıya giridk başka bişey almak için o an bu kitap geldi aklıma ve alalımmı dedim.. bilmem dedi? bumu bıraktıracak dedi ağzını bükerek :) alalım madem dedi.. aldık yolda okumaya başladı ve hemen bitirdi. bi daha ağzına sürmedi o illeti.. al canım oku bence..

lıghtlife sağol canım ağladım zırladım dayandım.Oğluşumla dualar ettim.Ya eşim içiyo evde dün sanırım bundan çok etkilendim bugün hiç krizim olmadı misal hafif canım istedi geçti.Okulda koku almıyorum tabii.Offfffff çok zordu inşallah daha gelmez o derecesi.Çok korktum çokkkkkkkk.
Burda neyi nasıl yaşadığımızı yazalım herkes bilsin aynı şeyleri çektiğini insan yaşarken yok bu derecesini yaşamıyolardır diye düşünmesin bilsin.
Bide ben birşeyi farkettim zaten cuma günü başlamıştı bende sıkıntı hafta sonu eşimde içicek nasıl geçecek şu hafta sonunu bi aklatsam diye ve bu krizi ben bilinç altımla kendim getirdim sanırım.Hani ilk günler olsa nikotin isteğinin gücü dersin kaç gün geçmiş vücut gelmediğine bi şekilde alışmaya başlamış ben resmen düşünce gücüyle kendim bomlattım bunu....
Lıght şimdi nasılsın canım 1 ay maşallah sana.Sheeeeeeeeee sanada tatlım ne güzelsiniz bende o günleri görürüm inşallah kilo durumlarınız nasıl acaba?

merhabalar ben bıraktım ama çok yeni 1 hafta oldu daha ama canım istemedi, ona vereceğim paraları kumbaraya atıyorum 1 yıl içinde ne zaman olur bilmem ama evleneceğim bu yüzden paramı sigaraya harcamamam lazım diye düşündm bana şans dileyin :)

merhabalar ben bıraktım ama çok yeni 1 hafta oldu daha ama canım istemedi, ona vereceğim paraları kumbaraya atıyorum 1 yıl içinde ne zaman olur bilmem ama evleneceğim bu yüzden paramı sigaraya harcamamam lazım diye düşündm bana şans dileyin :)

bol şans vereliniortak

lıghtlife sağol canım ağladım zırladım dayandım.Oğluşumla dualar ettim.Ya eşim içiyo evde dün sanırım bundan çok etkilendim bugün hiç krizim olmadı misal hafif canım istedi geçti.Okulda koku almıyorum tabii.Offfffff çok zordu inşallah daha gelmez o derecesi.Çok korktum çokkkkkkkk.
Burda neyi nasıl yaşadığımızı yazalım herkes bilsin aynı şeyleri çektiğini insan yaşarken yok bu derecesini yaşamıyolardır diye düşünmesin bilsin.
Bide ben birşeyi farkettim zaten cuma günü başlamıştı bende sıkıntı hafta sonu eşimde içicek nasıl geçecek şu hafta sonunu bi aklatsam diye ve bu krizi ben bilinç altımla kendim getirdim sanırım.Hani ilk günler olsa nikotin isteğinin gücü dersin kaç gün geçmiş vücut gelmediğine bi şekilde alışmaya başlamış ben resmen düşünce gücüyle kendim bomlattım bunu....
Lıght şimdi nasılsın canım 1 ay maşallah sana.Sheeeeeeeeee sanada tatlım ne güzelsiniz bende o günleri görürüm inşallah kilo durumlarınız nasıl acaba?

şuan çok rahatım canım.. sigara aklıma gelmiyo değil geliyo ama canımın istediğinden değil kurtuldum diye düşündüğümden geliyo :) kriz mıriz kalmadı.. tık yok yani :roflol:

bol şanslarkaydirigubbakcemile5 eşimle biz :1hug:bıraktık daha önce nedenlerini yazmıştım biz tam 3500tl para biriktirdik:lepi: ve arabamızıgamyoncuiremsu değiştirdik

Bende iyiyim çok şükür bugün 9. gün oldu dün hiç canım istemedi bugün azcık çok azcık istedi.Şu an şu kıvamdayım içsem içerim ama öyle aman aman istediğimden değil bugün içen bir arkadaşım la okulda onu konuştuk içsem sadece şımarıklık olur öyle çok canım istemiyor.Arkadaşımda benden özenip bıraktı ama 2.gün yenildi ama şu bir gerçek sigara içerken imkansız gelir ya sigarayı bırakmak hani çok acayip sinirli olursun uyuşur başın her yanın oruçlu iken kaldıramazsın ya kafanı onun gibi sanılır ve belki öyledir de ama ALLEN CARR yönteminden midir nedir o kadar zor değil ben fiziksel hiç bir sıkıntı çekmedim tek sıkıntım bu aşamada evde eşimin içmesi oldu konsantre olamamak olmadı misal ki olsaydı beni mahvederdi matematik öğretmeniyim her zaman ki performansımı korudum.Allahım zor etmesin inşallah

Ben 11 kasımda girdim sanırım boshayallersmile
Tam 2 ay oluyor bayanssulusmile

sen benden 13 gün daha şanslısın bende 24 kasımda girdim. arkadaşlarım cildimin ve dudak rengimin değiştiğini söylüyorlar ayrıca diyetede başladım. ınşallah kiloda veririm. Yeni bırakan arkadaşlar çok kriz anında maden suyu için inanın faydası oluyor.

bende su lanet sigarayı bırakmak istiyorum ama bir türlü beceremiyorum bir gun icmesem ikinci gun yine kendimi içerken buluyorum

arkadaşlar bende ilk karı yaptım pazartesi akşamı saat 9 da son sigara mı içtim tam 38 saattir içmiyorum çok fazla kriz geldiğini söyleyemem ama sürekli elimde su şişesi sürekli su içiyorum hem kilo almayayım diye bilmiyorum inşallah bu sefer başarcam çünkü daha önceki denemelerimde 1 günü bile tamamlayamıyordum

bugün mutsuzum.. paylaşmak istedim nedense mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben ağlıyorum.. doya doya.. hıçkıra hıçkıra... gözlerimdeki yaşlar hiç durmuyor nedense... hep üzülen ben oluyorum nedense.. şans güldü der ya insanlar o şans bir bana gülmedi nedense..." iyilik yap denize at bir gün sana döner elbet" mafoldumben bir bana dönmedi nedense mafoldumben iyilik yap iyilik bul.. bir ben bulamadımm.. mafoldumben

Slm arkadaşlar bugünden itibaren bende sigarayı brakmaya karar vererek aranıza katılıyorum mafoldumben karamsarlığa kapılmak istemiyorum ama inşallah bu sefer bırakabilirim sizlerde bana destek olun bu konuda lütfennnnnnnn :lepi:
bende lighlife ın yöntemlerini deneyerek başlamaya karar verdim he birde dişçiden randevu aldım onlarıda kurtarmak lazım artık yerimseniben

bugün mutsuzum.. paylaşmak istedim nedense mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben ağlıyorum.. doya doya.. hıçkıra hıçkıra... gözlerimdeki yaşlar hiç durmuyor nedense... hep üzülen ben oluyorum nedense.. şans güldü der ya insanlar o şans bir bana gülmedi nedense..." iyilik yap denize at bir gün sana döner elbet" mafoldumben bir bana dönmedi nedense mafoldumben iyilik yap iyilik bul.. bir ben bulamadımm.. mafoldumben

Ağlama zaten meyyalim var beni de ağlatacaksın mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

sen benden 13 gün daha şanslısın bende 24 kasımda girdim. arkadaşlarım cildimin ve dudak rengimin değiştiğini söylüyorlar ayrıca diyetede başladım. İnşallah kiloda veririm. Yeni bırakan arkadaşlar çok kriz anında maden suyu için inanın faydası oluyor.
Bana da cildim toparlanıyormuş gibi geliyor, bakalım boshayallersmile
Bana kriz hiç gelmedi, sadece ilk günler yemek yedikten sonra yatıp kalkarken falan elim arıyodu, hiç aman yakayım bi tane canım çok istedi olmadım. Aklıma geldiğinde de başka şeylere yönlendim boshayallersmile
Slm arkadaşlar bugünden itibaren bende sigarayı brakmaya karar vererek aranıza katılıyorum mafoldumben karamsarlığa kapılmak istemiyorum ama inşallah bu sefer bırakabilirim sizlerde bana destek olun bu konuda lütfennnnnnnn :lepi:
bende lighlife ın yöntemlerini deneyerek başlamaya karar verdim he birde dişçiden randevu aldım onlarıda kurtarmak lazım artık yerimseniben

İnşallah canım, istedikten sonra o kadar kolay ki.. Nelerle baş ediyoruz, sigara neymiş :dilcikar:

Yanlız kızlar ben bu ara çok uykusuzluk çekiyorum eyvahedigeldismile
Sizde de var mı böyle bi problem boshayallersmile

sigarayı bıraktıktan sonramı uykusuzluk sorunun başladı canım, umarım bende böyle bir etki yaratmaz zaten toplasan 5 saat zor uyuyorum :Saruboceq:

Back