Saç Uzatma Yöntemleri hadi saçlarımızı beraber uzatalım gün gün

Benimde sinemakide 6.haftam olcak bugün uzadımı derseniz 1.1.5 cm o aralar. Turplu suyu yapsammı bılmıyorum cok mu yorulur sizce sacım?

sunagokancım yapıyordu ikisini de saçlarının güçlendiğini filan söylüyordu etkisini görüyordu yani,sen de dene istersen..ben de turplu suyu yapmayı düşünüyorum sinemaki kürü bitince..

sunagokancım yapıyordu ikisini de saçlarının güçlendiğini filan söylüyordu etkisini görüyordu yani,sen de dene istersen..ben de turplu suyu yapmayı düşünüyorum sinemaki kürü bitince..

ya bencde yap canım saclarmza ne uygulamadkkı zaten :) ılık zeytınyagıda yap ıstersen cok ıyı gelıyor saca benmde bemiks bıtmıs pazt yapcam mecbren duzenı bozldu ....

ya bencde yap canım saclarmza ne uygulamadkkı zaten :) ılık zeytınyagıda yap ıstersen cok ıyı gelıyor saca benmde bemiks bıtmıs pazt yapcam mecbren duzenı bozldu ....

Sinemaki kürüne zeytin yağı katıyorum canım gerçekten çok güzel oluyor yumuşacık oluyor..ne varsa sürüyoruz saçımıza allah ne verdiyse yalnız sinemaki kürü baş ağrısı yapıyor ya ..

bende yapmıyor canm ya kac saat bekletıosunkı agır yapıo .. sende uzama oldumu :)

bende yapmıyor canm ya kac saat bekletıosunkı agır yapıo .. sende uzama oldumu :)

3-4 saat bekletiyorum canım ya o yüzden mi acaba kapatıyorum yine de oluyor..uzadığını hissediyorum canım artık çoklaştı gibi geliyor bir de,püskül hali gitti..senin uzadı mı peki..sen de 6.kürdesin dimi.

evet 6. Kürü bugün yapıcaktm ama yapamadm canım yarın yapıcam sacım küttü kısaydı topladıgımda ensem saclar kalıyodu smdı coook az ıyıce toplanıyo omzuma değiyo cevremdeklrde dıyo uzadı bırakma sakın bu kürü diye ben 1 yada 2 saat bekletiyorum canm

Hemen etkisini görmüşsün demek ki canım bence de bırakma..ben de az bekletim ya,,kafadan üşütcem yoksa ..Eğer küre başlamadan önce saçların kesildiyse etkisi çok daha artıyor canım ben cesaret edememiştim kendim kesmiştim biraz :))

bencede az beklet ya
bende dun kendı kendıme ucunda kırık gorunce aldm canım hergun bsıler yapıyorum ya sımdıde sacımda badem yagı var :) cok taktım uzamasına ben gogsumun altnda ıstıyorum bel falan degl ya

Ben de senin gibi takmış durumdayım canım..eminim ki faydasını göreceksin..ben bir defa sinemaki bir defa da karışık yağlardan sürüyorum..şimdi bir de lavanta kürüne başladım..ama ara geldiğinde diplerine hiç bişi sürmücem..sen sadece sinemaki mi yapıyosun canım ek olarak da bir şeyler yapıyor musun ?

sinemaki yapıyorum ılık zeytinyağı yapıyorum 29 çeşit yağ karısımı suruyorum arada sıarada badem yağı:):) bunları yapıyorum sımdlık

bugün sinameki 3. kürümü yaptım ...kızlar ben turplu su yapmıyorum artık yorar diye düşündüm sadece sinameki ve şampuanımda olanlar okadar arada yapacam turplu suyu 2 hafta bu arada ben hamileyim yeni öğrendimmmm

merhaba kızlar ben okulun açıldığı hafta sinemaki kürünü yaptım 8 hafta sonra bıraktım ve 1 karış uzadı gerçekten şimdi havuç kuru yapıcam ama bi türlü fırsatım olmuyo ve çam terebentini merak ediyorum faydası oluyo mu ?

vallaçam talebentine kimi uzatıtıyo diyo kimi saç diplerimi yaktı kuruttu dio bende anlamdım vallaaD

Tebrikler canımm yazılarından görüyorum çok sevinmiştim zaten..hamilelik döneminde saçlar çok güzelleşiyomuş senin ki daha bir güzel olcak artık...

Çamterebentin etkili oluyor canım özellikle de dökülmeye ama direk kullanma badem yağıyla karıştır..bir de şampuana ekleyebilirsin..

Tebrikler canımm yazılarından görüyorum çok sevinmiştim zaten..hamilelik döneminde saçlar çok güzelleşiyomuş senin ki daha bir güzel olcak artık...

:)) evet baya canlanıyomuş bende duydumm hayırlısı artık banada :)) yanlız şampuanımda hap varya o ters tepki edermiki bebeğe acaba yani saçıma sürdüğüm bebeğe ulaşırmıki

vallaçam talebentine kimi uzatıtıyo diyo kimi saç diplerimi yaktı kuruttu dio bende anlamdım vallaaD

bende bi deneyim bi ona elimi atmamıştım sinemaki kürü kötü kokuyo yani benim için sorun değil ama rahatsız olmasın kimse diye kaç kere yıkanıyorum

Adı ne canım ne güzelmiş o öyle en sonra bende 20 çeşitlik bir yağ vardı ..pis kokulu şey..

canım ben barcelıno dıye gıttım adam bana 29 cesıt yag karısımı verdı ustunde sadece aleovera özlü sac bakım yağı yazıyo kutuda evet braz pıs kokuuyo :)

canım ben barcelıno dıye gıttım adam bana 29 cesıt yag karısımı verdı ustunde sadece aleovera özlü sac bakım yağı yazıyo kutuda evet braz pıs kokuuyo :)

Bence seninkisi barcelinodan daha iyidir canım ama yağlar tazeyse tabi,bazı aktarlar elinde kalan son kullanma tarihi geçmiş yağları karıştırıp saç bakım yağı yapıyorlarmış ama seninkisi bir firmaya özel sanırım o nedenle sıkıntı olmaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…