Yıllar önce saçlarıma perma yaptırdım kuaför tam 3saat bekletti ilacı ve saçlarım yandı, daha küçüktüm orta3 e gidiyordum ve çingenelik yapmayı akıl edemedim :) saçlarım o gün bugündüt küstü resmen. Hani şu kahküllerin yanında alnımıza dığru olan yer varya? Şakak diyorlar sanırım.. Benim ordaki saçlarım kedi tüyü gibi kel kel duruyor. (Çoğu insanın orada ki saçları azdır gerçi ama benim biraz fazla az!) bende 3ay önce sadece o bölgeyi kazıdımnasılsa kökü bende diye. Ama şimdi o kadar pişmanım ki.. Çok az uzadı kahküllerimin seviyesine hemen gelir sanmıştım ama meğersem orası en yavaş uzayan yermiş. Neyse bensize nasıl bakım yaptığımı anlatayım, zeytinyağının içine sarmısak doğrayıp 15 dk fln bekletiyorum (sarmısak özünü salsın diye yoksa direk sürünce kokusu hiç çıkmıyor ama bnm yaptığım gibide asla koku olmuyor) sonra da onu yıkıyorum en son banyodan çıkınca sinameki suyunu döküyorum. 2.kürümü uyguladım daha. Sonuçları sizlerle paylaşıcam. Turp suyunu da 10kür uyguladıktan snra yapıcam
CNM BENİM ŞAMPUANIMDADA SARIMSAK VAR GERÇEKTEN İYİ GELİYOR şampuanına b pantene evigen ve doğum kontürol hapıda at benim saçlarım çok canlandı elimi saçımdan alamıyorum ... uzadıda az ama olsun föne bile gerek yok saçım süper duruyo