Yıllar önce saçlarıma perma yaptırdım kuaför tam 3saat bekletti ilacı ve saçlarım yandı, daha küçüktüm orta3 e gidiyordum ve çingenelik yapmayı akıl edemedim :) saçlarım o gün bugündüt küstü resmen. Hani şu kahküllerin yanında alnımıza dığru olan yer varya? Şakak diyorlar sanırım.. Benim ordaki saçlarım kedi tüyü gibi kel kel duruyor. (Çoğu insanın orada ki saçları azdır gerçi ama benim biraz fazla az!) bende 3ay önce sadece o bölgeyi kazıdımnasılsa kökü bende diye. Ama şimdi o kadar pişmanım ki.. Çok az uzadı kahküllerimin seviyesine hemen gelir sanmıştım ama meğersem orası en yavaş uzayan yermiş. Neyse bensize nasıl bakım yaptığımı anlatayım, zeytinyağının içine sarmısak doğrayıp 15 dk fln bekletiyorum (sarmısak özünü salsın diye yoksa direk sürünce kokusu hiç çıkmıyor ama bnm yaptığım gibide asla koku olmuyor) sonra da onu yıkıyorum en son banyodan çıkınca sinameki suyunu döküyorum. 2.kürümü uyguladım daha. Sonuçları sizlerle paylaşıcam. Turp suyunu da 10kür uyguladıktan snra yapıcam
Eki Görüntüle 630586
Bu da şimdiki hali..1.kürün sonunda ve 2.kürün sonunda tekrar ekleyeceğim bakalım uzama olacak mı..
Canım benim de 4. haftam sinameki küründe , ek olarak bir şey yapıyor musun?
benim saçlarım aşırı derecede yıpranmış durumda bu sinemakiyi çok araştrdm ve herkes gerçekten çok memnum bnde başlıycam ama okuldan hiç fırsatım yok
Canım ben fotoğraf çekmedim ama bir tane kazağın üzerini işaretliyorum hep , uzama görüyorum birkaç santim ama uzamadan çok saçlarımın canlı durması hoşuma gitti. Önceden tel tel dururdu :/ ben de senin yaptığın gibi zeytinyağı ve badem yağı kullanayım o zaman. Peki sende var mı uzama canım ?
canım saçlara süper geliyo ilk kullanmada anlayacaksın zaten ama bak ne diyecem kırıklarını aldır ozaman 2 kat fayda eder ben aldırdım dökülme bile olmuyorrr
aslında şu an saçın benim istedğim boy inşallah benimkide bu boya gelirrr
canım aslında dimi 3 sene iyice uzaması gerek ama birbirine çok yakın saçlar ama güzel duruyo ya bide benim bi arkadaşım var en yakın sayılır kızın saçı omzundaydı 1 kış düzleştirici falan vurmadı kızın saçı beline geldi şimdi de herşeyi kullanıyo saçı kalçasında 40 kere boyadı ama uzuyo piskolojimi alt üst edioooo
Sen de sabret canım,her insanın yapısı farklı,mesela benim saçım ince telli hemen kırılıyor bu yüzden çok dikkat etmem lazım.senin saç tipin nasıl?.yurttayken bir arkadaşım vardı sanki düzleştiriciyle bakım yapıyor kız..her şeyi yapardı sağlıklı ve kalın telli saçları vardı..
saç tipim ince değill çok kalında değil ama çok güçlü aslına bakarsan dipten uzuyodu ama hp uctan kırılıyodu bende kestirmeye kıyamıyodum am şimdi farklı kestim ya bütün kırıkları eski boyunaa 2 ayda geldibile bundan sonra uzayan kârım olacak bideincetelli saç daha çabuk uzuyo diye duydum ama
Evet çabuk uzuyor ama çabuk kırılıyor da aynı zamanda..uçları korumak lazım..kaç kür oldu
Hayırlı olsun pollyanna_ ben de cumayı bekliyorum..fotoğraf ekle canım..bende 8 kür bitip ara sonunda tekrar eklicim..
sunagokan saçların gayet sağlıklı duruyor sakın bozma,bu şekilde baya verimli uzama olur gibi..
Canım sen turplu kürü yapacak mısın peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?