Saç düzleştirici kesinlikle kullanma canım..başka çözüm bul,bu kürler işe yaramaz yoksa..saç köpüğü kullanabilirsin mesela..bu yağlarda bakımdan sonra biraz yatıştırır saçlarını..
ama kullanmadan olmuyor ki saç köpüğü nasıl oluyor canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saç düzleştirici kesinlikle kullanma canım..başka çözüm bul,bu kürler işe yaramaz yoksa..saç köpüğü kullanabilirsin mesela..bu yağlarda bakımdan sonra biraz yatıştırır saçlarını..
Ben sinemaki yapıyorum şimdilik devam edeceğim ama turplu kürü merak ettim sitede çok geçiyor adı..nasıl uyguluyorsunuz,dökülme yapıyor mu ?
sinemaki ne ? :)
ama kullanmadan olmuyor ki saç köpüğü nasıl oluyor canım
saçlarım pek bi ipek gibi bu aralar
düzleştirmiyorum bide yaklaşık 1 aydır şampuanımda b pantene ve bemilks var turplu kürde yapıyorum kısaydı baya baya uzadı aslınd ma bana daha uzun saçlar lazımmm iyice uzasın karamek yapacam saçlarımııı
aslında buğday tenliyim eşim ve herkez kareelin çok yakıştığını söylüyolar ki düğünümde hürrem kızılıydım ....ama şimdi siyah hint kınası yaptım buda yakıştı beni daha beyaz gösterdi ....hele bir uzasın karar verecem aslındaa şimdide sinameki yaptım saçıma bekliyorum :) sende fark ettimi kaçıncı uygulaman
sinameki bitkiaktrda satılıyo birkürü var google yazarsan çıkıyo ama ben açıklayayım 1 tutam sinamekiyi yarım çay bardağı suda 2 dakka kayntıyoruz ..ılıdıktan sonra 1 tane bemilks ampul kırıyoruz içine ( eczanede satılıyo 5 li oluyo) 1 kaşıkta badem yağı sonra bu karışımı saç diplerimize sürüyoruz 4saat kafadabeeklio sonra yıkıyoruz ...söylenene göre haftada 2 cm uzatıyomuş deneyelim bakalım kolay bir kür
simemakinin suyunu koyuyaoruz değil mi? ben google da 1 çay bardağı diye görmüştüm ama fark etmez heralde. :)
saç uzaması vs beslenmeyle alakalı olan şeylerdir sigara içki sağlıksız beslenme dışardan ne yaparsanız yapın doğru sonuca ulaştırmaz
Eki Görüntüle 630446 bu şimdiki halim 3 AAY SONRA YENİ FOTOLAR KOYACAM
İnşallah uzar,bekliyoruzz..fotograflarıma baktım şimdi saçımın boyu hep aynı yerde kalmış uçlarına sarı attırdıktan sonra, uzasın artık![]()
Ben sinemaki yapıyorum şimdilik devam edeceğim ama turplu kürü merak ettim sitede çok geçiyor adı..nasıl uyguluyorsunuz,dökülme yapıyor mu ?
benim saçlarım aşırı derecede yıpranmış durumda bu sinemakiyi çok araştrdm ve herkes gerçekten çok memnum bnde başlıycam ama okuldan hiç fırsatım yokCanım benim de 4. haftam sinameki küründe , ek olarak bir şey yapıyor musun?