Hahahaah ikisini de hatırlıyorum. Çok gülmüştümşimdi de hatırlatıp güldürdüğün için tişikkir idirimmm
Bi babet vakası dahaSu an hala calistigim okula tayin olali bir hafta olmus, herkesle yeni yeni tanisiyorum daha. Dersten ciktim, hizli hizli merdivenlerden iniyorum ki bir cay icebileyim. Ayagimda dumduz babetler. Adimimi atmamla kendimi nefessiz yerde bulmam bir oldu. Komik olan tarafi beni goren butun ogrenciler gelip "hocam, siz o dusen hocasiniz, dimi?" diye sorup durdular. Neyse ki onlar mezun oldu artik, benim sohretim de bu sayede son buldu
Hahah ne güzel güldürmüşsün gece gece annişkoyuHee bide bana sor. Mama diyir o 2cisini mene danışmamışdun))) ne qeder gülüb
Düşen hoca olarak tanınmakSu an hala calistigim okula tayin olali bir hafta olmus, herkesle yeni yeni tanisiyorum daha. Dersten ciktim, hizli hizli merdivenlerden iniyorum ki bir cay icebileyim. Ayagimda dumduz babetler. Adimimi atmamla kendimi nefessiz yerde bulmam bir oldu. Komik olan tarafi beni goren butun ogrenciler gelip "hocam, siz o dusen hocasiniz, dimi?" diye sorup durdular. Neyse ki onlar mezun oldu artik, benim sohretim de bu sayede son buldu
Cok sukurDüşen hoca olarak tanınmakay rezillik gerçekten canım. Neyseki mezun oldular
Vardır ama rezillikler gene. Hatırladıkça uğra buraya paylaş bizimleCok sukur
Ay rezilliklerimizin çoğunda ayakkabı var yaaBi tane de benden gelsinergenlikten yeni çıkmışım düğüne gittim ilk defa topuklu ayakkabı giydim düğünün sonunda görücülerim çıkmış. Annemde dünden razı ben hicbisey bilmiyorum çocuk geldi salon kapısının oraya bana bakıyor. Annem kızım burdan geçelim dedi şimdi biz Yürüyoruz. Annem önde gidiyor benim topuklu Bi çıktı dizlerim katlanıyor çocukta öyle bakıyor ki dalga gecercesine ben annemi çağırdım Bi şekil gittim oradan sonra eve gittik babama dedim karın beni veriyor diye babam anneme dedi kızıma karışma diye allahtan o iş olmadı yoksa ömür boyu dalga geçerdi benimle
Hobby'le kontrol sendeeee diye bi reklam vardı ya kız banyoda şarkı söylüyorduHangi birini anlatsammm
Eşimin işi bazen uzun sürdüğünden uykum gelmedği zamanlar evde tek kalmaktan hoşlanmıyorum, o yüzden kafamı dağıtmak için birşeyler ile uğraşıyorum. Neyse karar verdim maske, epilasyon bakıma dair ne varsa yapayım dedim.
Gece saat 01-02 arasi ve yüksek sesle olmasada şarkı söylüyorum kendi kendime(sesim çok güzelmiş gibi name falanda yapıyorum)
Ertesi sabah parka komşuların yanına indim çekirdek muhabbet(5-6 kişiyiz) alt komşum ile eşi geldi ve herkesin içinde sesin çok güzelmiş gece bize konser verdin, şimdide versene falan dediler
Utan utan bi hal oldum
Kızlar söyle söyle diye ısrar ettiler falan çok utandım
o ara anladımki bizim ev sesi çok iyi iletiyormuş
Aklıma geldikçe gelir gelir yazarım burayaa.
Gözümde canlandıramadımKalabalık bir caddede karşıdan karşıya geçerken iki bacağımı yukarı dikip düşmüşdüm ve arkamda etek vardı:)
Gerçekten utanç vericiİlk adet olduğum zamanlar halamlara gitmiştik bahçeli evleri var çok güzel . Neyse büyük erkek kuzenim falan var kızlı erkekli baktım hortumu çeşmeye takmışlar birbirlerini suyla ıslatıyorlar nasssıl eğleniyolar imrendim aklıma da adetli olduğum gelmedi Ben de katıldım onlara bana hortumu bi tuttular ama yerlere kıppppkırmıız kanlar dökülüyorbaşta anlamadım ne olduğunu sonra onlar da bozuntuya vermediler ordan ufak ufak banyoya kaçmıştım direk amaaaa nasssıl utandım Yüzlerine bakamadım bi süre
Hazneye mi yerleştireceksiniz?Ben de şöyle bi anı var hala utanırımidrar yollarmda iltihap vardı doktor bi hap ve fitil vermiş ama bilmiyorum fitil verdiğini hatta kutunun içindekininde fitil olduğunu bilmiyodum.eczaneye ilaçları almaya gittim eczacı bey bi kutuya sabah akşam 1 tok yazdı diğerine bişey yazmayınca sordum pardon bu günde kaç kere aç mı tok mu diye..Hayır hanmefendi bunu yutmayacaksınız hazneye yerleştireceksiniz deyince başımdan aşşa kaynar sular döküldü.Hmm öylemi tamam dedikten sonra nasıl topukladım ordan o kısım ben de yok sanki bi narkoz etkisi
Hhahahhaha Allah seni almıyaaHazneye mi yerleştireceksiniz?o nasıl bi cevap yaaaaa
İyiki Recep İvedik sahnesi gibi ayrıntılı anlatmamış
Hahahaha afiyet olsun dicem de olmamış pekHhahahhaha Allah seni almıyaahiç böyle bi cevap beklemiyodum sabah kahvemi yudumlarken ağzımdan fışkırdı
Sorma hiç olmazsa o adamdan kurtuldumAy rezilliklerimizin çoğunda ayakkabı var yaabazen hayat kurtarır ama