Hadi para biriktirmeye başlayalım

Papatya006—4.60tl
Leyla01—18 tl
SelmaY-----------------------
Nalanna 18tl
Buzdevri------------------------
Zoia- Yarına umutlu...
Selenimo 10tl
Dicer 1tl
Seda_elt--------------------------
LolaBunny--------------------------
Sbnmcsm 3tl
Ozlem71------------------------------
Ececik35—20tl
Ayymme ----------------------------
Burcudeniz 4tl
Ilknur1979—10tl
Royem 1.80tl
Mihmandar 10.5 tl
Pamugum 7tl
Jazmin 15tl
Pptya87—5,20tl
Benimminikelam 3.50 tl
Cokmasum 20tl
Hera 20tl

Maşallah:nazar: kumbaramiza bereket.....

bu arada kızlar gün içinde attığınız para miktarını 1 kerede tam olarak yazsanız liste yapmak açısından papatya ve benim için daha kolay olacak.....

Listede onunde kocaman cizgi olanlar da paraları belirtseler cok iyi olacak,çünkü biliyorsunuz 3 gün içinde haber vermeyen bayanlarımız listeden çıkarılacak....

Son düzenleme:
fırsatım olmadı şimdi 5,5 tl attım

oğlumun odasına tablo aldım 25tl dediler cizik mizik dedim peşin 20tlye indiler 5 tl lik kazancı da kumbaraya atıyorum ayrıca

TOPLAM 10,5 tl attım

kızlar bende buraya abone oldum bende biriktiricem.Hep böyle bi topic aramıştım. Sigara içmicem burda toplıcam parasını :) şuan son sigaramı içiyorum ve artık içmicem.Yarından itibaren bende varım.Alırmısınız beni de listeye?

Son düzenleme:
kızlar bende buraya abone oldum bende biriktiricem.Hep böyle bi topic aramıştım. Sigara içmicem burda toplıcam parasını :) şuan son sigaramı içiyorum ve artık içmicem.Yarından itibaren bende varım.Alırmısınız beni de listeye?

bende senin gibi düsündümde 3 saat sonra sigarayi tütdürdüm.

ne güzel biriktiriyodum dün arkadaşım katolog getirdi valla dayanamadım makyaj malzemesi aldım gerçi iyi oldu ihtiyacım vardı ve eşime desem 1 seferde veremezdi 2 kreme 60 milyon şu sıkışıklıkta

Günaydın kızlar,hayırlı cumalar...

Bugün kumbarama 3 TL attımkaydirigubbakcemile2

ya ben geç kalmışım yarışmaya...
adımı yazdırmadım,ben gelecek ay kesin katılacam alırsanız...
şimdi ufak tefek biriktireyim yine de

17,25 tl ya buraya yazcm diye resmen heryere bütün para verdm bozukluk olsun die adamlar iyi saymıstır bana bi cubuk krakere 5 tl dolmusa 10tl ögle yemegine 20 tl kaydirigubbakcemile3 ama hepsinden bisürü bozuk param oldu lülülülülülü

kızlar bu gün 10 lira atıyorum ama hafta sonuda dahil, çünkü hafta sonuna kadar kumbaramdan ayrı kalacam, o yüzden 3 gün yerine geçsin,hafta sonu tekmil veremicem, lütfen listeden çıkarmayın tammıııııı kızzlarrrrrrkaydirigubbakcemile3

evet :))) 1 kasimdan seni ekliycem canim,ama topicten ayrilma tamam mi?opuyorumnanaktan

yok canm burlardayım bn burdan ayrılırsam yalan olur zaten para bırıktrmekkaydirigubbakcemile3 1.5tl attım bu arada kumbaraya coook zengınım cooookalkisalkisalkis

arkadaşlar kabul ederseniz bende katılmak isterim aranıza
3-5 kuruş bende atmak istiyorum bir kenara

X