- 15 Ocak 2009
- 5.653
- 11
canım bnm ne güzel düşünmüşsün :lepi: hadi hayırlısı
canım benim saolasın evet maddi sıkıntımızda yok çok şükür ama kendim biriktirip alırsam daha kıymetli olurkaydirigubbakcemile5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bnm ne güzel düşünmüşsün :lepi: hadi hayırlısı
evet kizlar para miktarini yazanlari bi kenara not aldim.her kes tamamlasin,aksama liste yaparim.herkese bol parali gunler diliyorum :)) tabi ilk basta saglik o ayri.opuyorumnanaktan
sen listeleyip bizi yontmayamı gelecen yoksam :roflol:
delikafadulden dimi ya bak ben bunu hiç düsünmemiştim demek bu yüzden liste yapılıyor delikafaduldenkaydirigubbakcemile3
günaydın cicimmmmmmmmmm:roflol:
leyla01'e dikkat kızlar listelenip bizi yontacak duyrulurrrrrrrrr:roflol:
bende 1 tl attım bugünkü hasılatım 1,5 tl oldu kaydirigubbakcemile5
leyla benimki pek kayda değer değil yazmazsın heralede? delikafadulden
sen listeleyip bizi yontmayamı gelecen yoksam :roflol:
1.15kuruş daha attım kızlar kumbaraya siz cok yaşayın emı istikbalimi kurtarcam sayenizde delikafadulden yavvv şu listeyi baştan yapsak şey etsek işte kem küm olmamıı benneyaptımki valla listede olmayınca kafaya gore takılırmyızkı acep CADIARZU
malesef canim yaa...en son katilma tarihi dun.du.ben her gun birkac defa yaziyordum listeyi nasil sana denk gelmemis.ama uzulme,bu ay dedigin gibi kafana gore biriktir,1 kasimdan bize katilirsin
araya sıkıştır canım:roflol:öyle olurya bankalarda hastanelerdekaydirigubbakcemile3 valla kaçmış gözümden tatlım ya bnde anlamadım iş güç şaşkınmışım demekki kaçırmışım:a015:tamam canım bnm bu ay kafaya göre takılıp antreman yapım kasımda ilk başa bni yazsırnaşık şey:teytey: