Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hadi para biriktirmeye başlayalım
- Konu Sahibi selma_
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?allah bereketini versin canım o 3 tl birikir çoğalır merak etme sen
benim kumbaralar bugün sıfırlandı
vira bismillah diyecez bakalım
kolay gelsin cümlemizehihoyyyt
yaaa canm inşallah bn bazen denıyorum sonra sahtekarlık yapıp içinden yurutuyorum:kedi: bu sefer sızın sayenızde yapmıcam lmaz: bide dıyorum bu bırıktırceğimiz paralarla neler almayı planladığımızı flandamı yazsak daha bi şevke geliriz delikafaduldensonra olay bıtıp hedefe ulaşınca hepsının resmını cekıp koyarız azmin zaferi:hooray:
- 16 Ağustos 2007
- 4.225
- 5
- 358
yaaa canm inşallah bn bazen denıyorum sonra sahtekarlık yapıp içinden yurutuyorum:kedi: bu sefer sızın sayenızde yapmıcam lmaz: bide dıyorum bu bırıktırceğimiz paralarla neler almayı planladığımızı flandamı yazsak daha bi şevke geliriz delikafaduldensonra olay bıtıp hedefe ulaşınca hepsının resmını cekıp koyarız azmin zaferi:hooray:
iyi bir fikir
ben şimdiden söyleyim ne yapacağımı yaza inşallah kısmet olursa
tatilde yiyecemmmmmmmmmmm:roflol:
[bide dıyorum bu bırıktırceğimiz paralarla neler almayı planladığımızı flandamı yazsak daha bi şevke geliriz delikafaduldensonra olay bıtıp hedefe ulaşınca hepsının resmını cekıp koyarız azmin zaferi:hooray:[/QUOTE]
canım mesela ben anneciğime:1hug: alyans almaya karar verdim babacımı kaymetmiştim küçükken şimdi onun kocası benim artık aşkıma bi yüzük almışım çokmu yani dimii opuyorumnanaktanakşama atıcam ilk paraamı kocamı tırtıklayayımyerimseniben
canım mesela ben anneciğime:1hug: alyans almaya karar verdim babacımı kaymetmiştim küçükken şimdi onun kocası benim artık aşkıma bi yüzük almışım çokmu yani dimii opuyorumnanaktanakşama atıcam ilk paraamı kocamı tırtıklayayımyerimseniben
ben az önçe kumbarama 2,5 tl attım haydi hayırlısı ilk siftam
iyi bir fikir
ben şimdiden söyleyim ne yapacağımı yaza inşallah kısmet olursa
tatilde yiyecemmmmmmmmmmm:roflol:
o kadar dayanbılcekmıyız dersın canm ya :bbo::bbo:
[bide dıyorum bu bırıktırceğimiz paralarla neler almayı planladığımızı flandamı yazsak daha bi şevke geliriz delikafaduldensonra olay bıtıp hedefe ulaşınca hepsının resmını cekıp koyarız azmin zaferi:hooray:
canım mesela ben anneciğime:1hug: alyans almaya karar verdim babacımı kaymetmiştim küçükken şimdi onun kocası benim artık aşkıma bi yüzük almışım çokmu yani dimii opuyorumnanaktanakşama atıcam ilk paraamı kocamı tırtıklayayımyerimseniben[/QUOTE]
canım bnm ne güzel düşünmüşsün :lepi: hadi hayırlısı
az önce 500 bin attım siftahı yaptımm opuyorumnanaktan
500 bin derken?CADIARZUCADIARZUCADIARZU
canım bnm ne güzel düşünmüşsün :lepi: hadi hayırlısı[/QUOTE]
Allah anneninde seninde yardımcın olsun.Babanında mekanı cennet olsun inşallah.
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiskızceler günaydınlar
ne o biriktirdiklerinizi sayıp harçıyormusunuz:roflol:
bende 17 haftada 900 tl biriktirdim
bugün eşim gidip dolar alacak bana hihoyyyt
ve biriktirmeye devam
500 bin derken?CADIARZUCADIARZUCADIARZU
50 KURUŞ :roflol:
Yeni para birimine geçemedim hala
50 KURUŞ :roflol:
Yeni para birimine geçemedim hala
ne bileyim biraz şaşırdımda olur olur neden olmasın!:kedi:
turkbayragi
haklısın yeni paraya çevrilince
biraz şaşırılacak bir meblağ oluyor hihoyyyt
ne bileyim biraz şaşırdımda olur olur neden olmasın!:kedi:
haklısın yeni paraya çevrilince
biraz şaşırılacak bir meblağ oluyor hihoyyyt
canım bnm ne güzel düşünmüşsün :lepi: hadi hayırlısı
Allah anneninde seninde yardımcın olsun.Babanında mekanı cennet olsun inşallah.[/QUOTE]
amin bitanemm saolasın Allah razı olsun,çok seviyorum annişimi ALLAH hepimizin annesine uzun ömürler versin annem hasta olduğu için senağlamadaha kıymetli o benim opuyorumnanaktanherşeyim