• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi para biriktirmeye başlayalım

ben genelde para biriktirmede zorlanmıyorum
benim sorunum hiç paralarımı altına dövize v.s ye çevirememem
o kadar biriktiririm sonra mutlaka ne yapıp ne edip harcarım mutlaka bişey çıkar:delphin:
bazen kendime işkence yapmayım hiç biriktirmeye uğraşmayayım bari diyorum:oklava:

allah bereketini versin canım o 3 tl birikir çoğalır merak etme sen
benim kumbaralar bugün sıfırlandı
vira bismillah diyecez bakalım
kolay gelsin cümlemizehihoyyyt

yaaa canm inşallah bn bazen denıyorum sonra sahtekarlık yapıp içinden yurutuyorum:kedi: bu sefer sızın sayenızde yapmıcam :olmaz: bide dıyorum bu bırıktırceğimiz paralarla neler almayı planladığımızı flandamı yazsak daha bi şevke geliriz delikafaduldensonra olay bıtıp hedefe ulaşınca hepsının resmını cekıp koyarız azmin zaferi:hooray:

yaaa canm inşallah bn bazen denıyorum sonra sahtekarlık yapıp içinden yurutuyorum:kedi: bu sefer sızın sayenızde yapmıcam :olmaz: bide dıyorum bu bırıktırceğimiz paralarla neler almayı planladığımızı flandamı yazsak daha bi şevke geliriz delikafaduldensonra olay bıtıp hedefe ulaşınca hepsının resmını cekıp koyarız azmin zaferi:hooray:

iyi bir fikir
ben şimdiden söyleyim ne yapacağımı yaza inşallah kısmet olursa
tatilde yiyecemmmmmmmmmmm:roflol:

[bide dıyorum bu bırıktırceğimiz paralarla neler almayı planladığımızı flandamı yazsak daha bi şevke geliriz delikafaduldensonra olay bıtıp hedefe ulaşınca hepsının resmını cekıp koyarız azmin zaferi:hooray:[/QUOTE]

canım mesela ben anneciğime:1hug: alyans almaya karar verdim babacımı kaymetmiştim küçükken şimdi onun kocası benim artık aşkıma bi yüzük almışım çokmu yani dimii opuyorumnanaktanakşama atıcam ilk paraamı kocamı tırtıklayayımyerimseniben

[bide dıyorum bu bırıktırceğimiz paralarla neler almayı planladığımızı flandamı yazsak daha bi şevke geliriz delikafaduldensonra olay bıtıp hedefe ulaşınca hepsının resmını cekıp koyarız azmin zaferi:hooray:

canım mesela ben anneciğime:1hug: alyans almaya karar verdim babacımı kaymetmiştim küçükken şimdi onun kocası benim artık aşkıma bi yüzük almışım çokmu yani dimii opuyorumnanaktanakşama atıcam ilk paraamı kocamı tırtıklayayımyerimseniben[/QUOTE]

canım bnm ne güzel düşünmüşsün :lepi: hadi hayırlısı

leylam benden bugun 20 tl. dedesi verdi oğluma onu atıyorum akşama bozuk bulursam yine atarım a.s.

canım mesela ben anneciğime:1hug: alyans almaya karar verdim babacımı kaymetmiştim küçükken şimdi onun kocası benim artık aşkıma bi yüzük almışım çokmu yani dimii opuyorumnanaktanakşama atıcam ilk paraamı kocamı tırtıklayayımyerimseniben

canım bnm ne güzel düşünmüşsün :lepi: hadi hayırlısı[/QUOTE]

Allah anneninde seninde yardımcın olsun.Babanında mekanı cennet olsun inşallah.

evet kizlar para miktarini yazanlari bi kenara not aldim.her kes tamamlasin,aksama liste yaparim.herkese bol parali gunler diliyorum :)) tabi ilk basta saglik o ayri.opuyorumnanaktan

bende 1 tl attım bugünkü hasılatım 1,5 tl oldu kaydirigubbakcemile5

leyla benimki pek kayda değer değil yazmazsın heralede? delikafadulden

canım bnm ne güzel düşünmüşsün :lepi: hadi hayırlısı

Allah anneninde seninde yardımcın olsun.Babanında mekanı cennet olsun inşallah.[/QUOTE]
amin bitanemm saolasın Allah razı olsun,çok seviyorum annişimi ALLAH hepimizin annesine uzun ömürler versin annem hasta olduğu için senağlamadaha kıymetli o benim opuyorumnanaktanherşeyim

Back