Hadi para biriktirmeye başlayalım

ben genelde para biriktirmede zorlanmıyorum
benim sorunum hiç paralarımı altına dövize v.s ye çevirememem
o kadar biriktiririm sonra mutlaka ne yapıp ne edip harcarım mutlaka bişey çıkar:nazar:
bazen kendime işkence yapmayım hiç biriktirmeye uğraşmayayım bari diyorum:eek:klava:

allah bereketini versin canım o 3 tl birikir çoğalır merak etme sen
benim kumbaralar bugün sıfırlandı
vira bismillah diyecez bakalım
kolay gelsin cümlemizehihoyyyt

yaaa canm inşallah bn bazen denıyorum sonra sahtekarlık yapıp içinden yurutuyorum:kedi: bu sefer sızın sayenızde yapmıcam :eek:lmaz: bide dıyorum bu bırıktırceğimiz paralarla neler almayı planladığımızı flandamı yazsak daha bi şevke geliriz delikafaduldensonra olay bıtıp hedefe ulaşınca hepsının resmını cekıp koyarız azmin zaferi:hooray:

yaaa canm inşallah bn bazen denıyorum sonra sahtekarlık yapıp içinden yurutuyorum:kedi: bu sefer sızın sayenızde yapmıcam :eek:lmaz: bide dıyorum bu bırıktırceğimiz paralarla neler almayı planladığımızı flandamı yazsak daha bi şevke geliriz delikafaduldensonra olay bıtıp hedefe ulaşınca hepsının resmını cekıp koyarız azmin zaferi:hooray:

iyi bir fikir
ben şimdiden söyleyim ne yapacağımı yaza inşallah kısmet olursa
tatilde yiyecemmmmmmmmmmm:roflol:

[bide dıyorum bu bırıktırceğimiz paralarla neler almayı planladığımızı flandamı yazsak daha bi şevke geliriz delikafaduldensonra olay bıtıp hedefe ulaşınca hepsının resmını cekıp koyarız azmin zaferi:hooray:[/QUOTE]

canım mesela ben anneciğime:1hug: alyans almaya karar verdim babacımı kaymetmiştim küçükken şimdi onun kocası benim artık aşkıma bi yüzük almışım çokmu yani dimii opuyorumnanaktanakşama atıcam ilk paraamı kocamı tırtıklayayımyerimseniben

[bide dıyorum bu bırıktırceğimiz paralarla neler almayı planladığımızı flandamı yazsak daha bi şevke geliriz delikafaduldensonra olay bıtıp hedefe ulaşınca hepsının resmını cekıp koyarız azmin zaferi:hooray:

canım mesela ben anneciğime:1hug: alyans almaya karar verdim babacımı kaymetmiştim küçükken şimdi onun kocası benim artık aşkıma bi yüzük almışım çokmu yani dimii opuyorumnanaktanakşama atıcam ilk paraamı kocamı tırtıklayayımyerimseniben[/QUOTE]

canım bnm ne güzel düşünmüşsün :lepi: hadi hayırlısı

leylam benden bugun 20 tl. dedesi verdi oğluma onu atıyorum akşama bozuk bulursam yine atarım a.s.

canım mesela ben anneciğime:1hug: alyans almaya karar verdim babacımı kaymetmiştim küçükken şimdi onun kocası benim artık aşkıma bi yüzük almışım çokmu yani dimii opuyorumnanaktanakşama atıcam ilk paraamı kocamı tırtıklayayımyerimseniben

canım bnm ne güzel düşünmüşsün :lepi: hadi hayırlısı[/QUOTE]

Allah anneninde seninde yardımcın olsun.Babanında mekanı cennet olsun inşallah.

evet kizlar para miktarini yazanlari bi kenara not aldim.her kes tamamlasin,aksama liste yaparim.herkese bol parali gunler diliyorum :)) tabi ilk basta saglik o ayri.opuyorumnanaktan

bende 1 tl attım bugünkü hasılatım 1,5 tl oldu kaydirigubbakcemile5

leyla benimki pek kayda değer değil yazmazsın heralede? delikafadulden

canım bnm ne güzel düşünmüşsün :lepi: hadi hayırlısı

Allah anneninde seninde yardımcın olsun.Babanında mekanı cennet olsun inşallah.[/QUOTE]
amin bitanemm saolasın Allah razı olsun,çok seviyorum annişimi ALLAH hepimizin annesine uzun ömürler versin annem hasta olduğu için senağlamadaha kıymetli o benim opuyorumnanaktanherşeyim

X