Hadi para biriktirmeye başlayalım

evet arkadaşlar bencede en iyisi bir kumbara edinip en azından günlük elimizde olan bozuklukları atıp ufakda olsa kenarda bir para olur.

Papatya0606—4.60tl*2tl
Leyla01—18 tl*6.60tl
SelmaY :uhm: 0tl
Nalanna 18tl*3.80tl
Buzdevri :uhm: :uhm:
Zoia- 0tl*3.5tl
Selenimo 10tl*10tl
Dicer 1tl :uhm:
Seda_elt :uhm: :uhm:
LolaBunny 0tl*10tl
Sbnmcsm 3tl*10tl
Ozlem71 :uhm: :uhm:
Ececik35—20tl*5tl
Ayymme :uhm: :uhm:
Burcudeniz 4tl :uhm:
Ilknur1979—10tl*10tl
Royem 1.80tl*0tl
Mihmandar 10.5tl*3tl
Pamugum 7tl*17.25tl
Jazmin 15tl*3tl
Pptya87—5,20tl*0tl
Benimminikelam 3.50tl*6.80tl
Cokmasum 20tl*10tl
Hera 20tl :uhm:

Maşallah:nazar: kumbaramiza bereket.....

bu arada kızlar gün içinde attığınız para miktarını 1 kerede tam olarak yazsanız liste yapmak açısından leyla 01 ve benim için daha kolay olacak..

Listede onunde :uhm: simgesini gören arkadaşlar paraları belirtseler cok iyi olacak,çünkü biliyorsunuz 3 gün içinde haber vermeyen bayanlarımız listeden çıkarılacak....
Gün içinde atılan para miktarinı gece 12 ye kadar bildirin kızlar...
aksi takdirde bildirimi geçiken para listeye işlenmiycektir o gün için.. .................

Son düzenleme:
papatya ve leyla süpersiniz yani ne diyeyim size...
bende bir özenti bir özenti bozuklukların yüzüne bakmazdım şimdi 5 kuruş değerli oldu:))

bugün 8,25 tl attım yarın giremem nete bu aksama kadar olan hasılat ve pazar gününü ptesi yazarım artık kızlar

aşk-ı memnu dizisindeki bihterin telfonundan almak istiyorum.netten fiyatlarına baktım 200 tl.o teli.çok istiorm.biriktirmem lazım

Papatya0606—4.60tl*2tl

Burcudeniz 4tl :uhm:

Maşallah:nazar: kumbaramiza bereket.....
bu arada kızlar gün içinde attığınız para miktarını 1 kerede tam olarak yazsanız liste yapmak açısından leyla 01 ve benim için daha kolay olacak..

Listede onunde :uhm: simgesini gören arkadaşlar paraları belirtseler cok iyi olacak,çünkü biliyorsunuz 3 gün içinde haber vermeyen bayanlarımız listeden çıkarılacak....
Gün içinde atılan para miktarinı gece 12 ye kadar bildirin kızlar...
aksi takdirde bildirimi geçiken para listeye işlenmiycektir o gün için.. .................

canım ayın 1'inde 4tl, dün 1tl bugün 5tl atabildim.. akşamları yazamıyorum pek nette sorun var..
:icecream:

ben bugün atamadım kumbarama
6 tl ekleyecektim alışverişe gitmiştik büyük oğlan kaktüs çiceği istedi kıramadım bir büyügüne bir küçük oğlana aldım

ben bugün çarşıya gidecektim çok olur diye düşünüyordum ama misafir geldi gidemedim o yüzden bugün atamıyorum yarına kısmet

hatırlarsan geçen gün atamadığımı bildirmiştim
3gün deniliyodu şimdi 12 anlamadım ben bu işi

atamadığına bildirdiğinde 0 tl yazdık zaten..
bakarsan görürsün cnm

3 gn üstüste yazmayan siliniyor
gün içindede gece 12 ye kadar attım ve şu kadar attım
yada atamadım die bildirmek gerekiyor
o gn içinde bildirmeyip sonradan bildiren listeye işlenmiyor
(geçmiş günün miktarı)
şimdi anlamışındır sanırım...

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar;

3 gündür burada telefon ve net o lmadığı için ancak girebiliyorum;

3 ekim : 2 tl
2 ekim : 5 tl
1 ekim : 10 tl biriktirdiklerim......hepinize sevgiler :))

X