Hadi para biriktirmeye başlayalım

bide bi arkadas koca tırtıklama sanatını banada ögretin demiş kocam yok ama bu kumbara olayını uğurböcüğüme anlattıp senide tırtıklıycam sonra evlencegimiz zaman dökcem bozuklukları ortaya demiştim:)) ben şakasına takılmıstım ama o sagolsun her bozuklugu oldugunda tırtıklamıycakmısın beni der bende kendi paramı kazandıgım için çok utandım öyle diyip verdiginde almadım hatta saka yapmıstım diye ama seni benimi var diyip zorla verdi:)))

bizamanlar fakir ama gururlu bi kumbaram vardı.. diycem 1 ekimden sonra görürsünüzkaydirigubbakcemile3

herkese merhaba
kumbaralar hazır mı 1 Ekim e

zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktan:enbuyukkk::sm_cool::sm_cool:sositosositosositososito

Ben de nihayet bir kumbara aldım ve içine eşimle beraber atmaya başladık paralarımızı.Tabii ki çoğunluk ben atıyorum o ayrıkaydirigubbakcemile3

İçindeki parayı ısrarla saymamak için sabrediyorum:kedi:

bugün ayın 29' u olduğuna göre 1 ekime eylül 31 çekiyorsa 2 gün kaldı yarışmaya yani kızlar 1 ekimde para biriktirme yarışına başlıyoruz 1 ay sonunda para miktarını açıklıyoruz.

ŞenizŞenizŞeniz
Şimdi Anladım Canım yaw bende diyorum ne oluyor :)yerimseniben

1 ekimden para biriktirmeye baslayanlar....
Papatya006
Leyla01
SelmaY
Nalanna
Buzdevri
Zoia
Selenimo
Dicer
Seda_elt
LolaBunny
Sbnmcsm
Ozlem71
Ececik35
Ayymme
Burcudeniz
Ilknur1979
Royem
Mihmandar
Corummlucadı
Pamugum

Dikkat:Listeye girmek isteyenler icin son gun 30 Eylul.

Kizlar gozumden kacan olduysa kusura bakmasin,lutfen bana bildirsin.hemen eklerim.

benimde 1 inek kumbaram var hergün para atarım
içine bazen beş bazen üç ne olursa en son oğlumun bayram
harçlıklarını attım
saydım 2oo tl yakın para var içinde
oğlum için birikim yapıyorum ben ilerde okula başlar lazım olur
diye eşiminde haberi var mutfakta bir köşede duruyo
eşimde atar cebinde bozukluk varsa
ama kumbara taşıcak artık
çok doldu ben onları ya altın yapıcam yada dolar

Papatya006
Leyla01
SelmaY
Nalanna
Buzdevri
Zoia
Selenimo
Dicer
Seda_elt
LolaBunny
Sbnmcsm
Ozlem71
Ececik35
Ayymme
Burcudeniz
Ilknur1979
Royem
Mihmandar
Corummlucadı
Pamugum

Kizlar gozumden kacan olduysa kusura bakmasin,lutfen bana bildirsin.hemen eklerim.

Canım 1 Ekim itibariyle beni de ekle listeyeyerimseniben

Papatya006
Leyla01
SelmaY
Nalanna
Buzdevri
Zoia
Selenimo
Dicer
Seda_elt
LolaBunny
Sbnmcsm
Ozlem71
Ececik35
Ayymme
Burcudeniz
Ilknur1979
Royem
Mihmandar
Corummlucadı
Pamugum
Jazmin

benimde 1 inek kumbaram var hergün para atarım
içine bazen beş bazen üç ne olursa en son oğlumun bayram
harçlıklarını attım
saydım 2oo tl yakın para var içinde
oğlum için birikim yapıyorum ben ilerde okula başlar lazım olur
diye eşiminde haberi var mutfakta bir köşede duruyo
eşimde atar cebinde bozukluk varsa
ama kumbara taşıcak artık
çok doldu ben onları ya altın yapıcam yada dolar

bende çocuklarımın bayram paralarıyla onların adına kumbara hesabı açtırdım, kaydirigubbakcemile3 ikisininde ayrı ayrı hesabı var, 2 sene filan oldu, baya hatrı sayılır bir para oldu, özellikle küçük oğlum hırs yaptı ben :jeyyar: büyüyünce üniversiteye giderken ferrari alacağım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 diyor, annesinin oğlu nolucak yerimseniben büyüğüm biraz harcama derdinde 12 yaşında onun kendi özel harcamaları var para biriktiremiyor kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

kızlar benide ekleyin bende para biriktircem hatta bugün den başladım 2.50 liram var cebimde attım bi köşeye hadi allah büyük hepimize bereket yağsın inş.

Ben de hemen hemen hergün elimde ne kadar bzoukluk varsa atıyorum.Kocişi de zorlucam bakalım:)

X