Hadi para biriktirmeye başlayalım

burcu deniz aydın lımıısn
bende 3 sene aydındaydım ailem hala orda
eşimin tayini dolayısıyla evlendim bi süreliğine buraya geldim(urfaya)

kızlar galiba nazar oldu kumbirişime ühhüü ühhüü reklamlarda biçocuk vardı aklıma geldi nerden geldiyse neise güzellerim kkperiler çıkıyorum bugün birdaha giremem belkide Allaha emanet olun hepciğiniz kumbirişleriniz bereketli olsun ağzınaca paracıklarla dolsun inşallah

burcu deniz aydın lımıısn
bende 3 sene aydındaydım ailem hala orda
eşimin tayini dolayısıyla evlendim bi süreliğine buraya geldim(urfaya)
evet canım, aslen izmirliyim ama burda çalışıyorum biyandanda yüksek okuyorum..
güzeldir ege değilmi işte her yeri cennetopuyorumnanaktan

heheheh tamam yaa
borçları hesaba katmamıştım been :roflol:

benim aklımdan hiç çıkmıyolarkii:roflol:

bende ekime kadar atmıyorum :)
kumbarayı açtım şimcik yeni kumbara almam lazım
tabi bide içinden çıkan paralarla altın alıcam azcık annemciminde alırım 3 çeyrek yaparım ben onu kaydirigubbakcemile3

ben üniversite 1. sınıfta deli gibi birikitrirdim, ilk dönem 3 tane ceyrek almıştım anneme, arada aldıgım hedıyelerde cabası=) ilk kez evden uzakta yaşıyodum, buyüzden paramı kullanmaktan korkuyodum kaydirigubbakcemile3 ama sonraaa gözüm açıldı tabii gelsin kıafetler gitsin kozmetiklerkaydirigubbakcemile3 şimdi çalışıyorum, ana baba parası yemeye benzemiyo tabii bi cimriyim bi cimriyim sormayınhihoyyyt

ben üniversite 1. sınıfta deli gibi birikitrirdim, ilk dönem 3 tane ceyrek almıştım anneme, arada aldıgım hedıyelerde cabası=) ilk kez evden uzakta yaşıyodum, buyüzden paramı kullanmaktan korkuyodum kaydirigubbakcemile3 ama sonraaa gözüm açıldı tabii gelsin kıafetler gitsin kozmetiklerkaydirigubbakcemile3 şimdi çalışıyorum, ana baba parası yemeye benzemiyo tabii bi cimriyim bi cimriyim sormayınhihoyyyt

aa o zaman ben daha çok para harcıyodum valla
şimdi işe başladım gördüm zoru sigaranın markası değişti sonracıma alışveriş falan azaldıı
zor kazanılıyomuş cnm valla anladım :roflol:

aa o zaman ben daha çok para harcıyodum valla
şimdi işe başladım gördüm zoru sigaranın markası değişti sonracıma alışveriş falan azaldıı
zor kazanılıyomuş cnm valla anladım :roflol:

benim en büyük kazancım sigara içmemem heralde.. sigara içenler baya para harcıyolar gördüğüm kadarıyla:eek:lmaz: ama parfüme azcık zaafım var işte o fenahihoyyyt

efenim artık okula suyumu doldurup götürüorum yani günlük 50 kuruş tasarruf ayda 15 lira hiç yoktan iyidir dimi kaydirigubbakcemile2

efenim artık okula suyumu doldurup götürüorum yani günlük 50 kuruş tasarruf ayda 15 lira hiç yoktan iyidir dimi kaydirigubbakcemile2

üniversitedeyken ben de öyle yapardım çünkü kantinde faiş fiyata su

satarlardı...

sadece oda değil bitki çayını çok severim ben sıcak su alıp kantinden sallama bitki

çaylarımı içtiğim çok olmuştur . kantindekiler hep takılırdı " yap bir açık sıcak su"

diyekaydirigubbakcemile3...bursum baan kalıyordu walla böyle böyle para biriktiriyordum...​

Beni de koyun listeye ama nasil olcak orasini pek anlayamadim?
su an 5 lira felen attim kenara yani 5 euro Allah bereket versin ...

kızlar uzun bir aradan sonra buraya yazmak istedim...bende para biriktiriyordum bu topic sayesinde sositosositovalla bu aralar öyle bir işime yaradı ki(paracıklar)anlatamam insanın kenarında bir güvencesi olmak gibi yokmuş sadece paylaşmak istedim...para biriktirmaye devamzemuszemus

kızlar benim oğlan paranın yeri,ni gördü ve babasından para isteyip baba bak şurda aanemin kumbarası var oıraya at dedi eeşimde gülerek oooooo şebnem hanım benden iyisiniz dedi öfffffffffff gıcık

X