- 25 Mayıs 2009
- 4.933
- 5
o zaman kirayı kim ödiycek kız:roflol:
kumbaramın gönlü olsun diye sokaktamı yatıyım:roflol:elektriği var suyu var adsli var osu busu şusu var, yetmiyo yetmiyo=)
heheheh tamam yaa
borçları hesaba katmamıştım been :roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zaman kirayı kim ödiycek kız:roflol:
kumbaramın gönlü olsun diye sokaktamı yatıyım:roflol:elektriği var suyu var adsli var osu busu şusu var, yetmiyo yetmiyo=)
evet canım, aslen izmirliyim ama burda çalışıyorum biyandanda yüksek okuyorum..burcu deniz aydın lımıısn
bende 3 sene aydındaydım ailem hala orda
eşimin tayini dolayısıyla evlendim bi süreliğine buraya geldim(urfaya)
heheheh tamam yaa
borçları hesaba katmamıştım been :roflol:
ben üniversite 1. sınıfta deli gibi birikitrirdim, ilk dönem 3 tane ceyrek almıştım anneme, arada aldıgım hedıyelerde cabası=) ilk kez evden uzakta yaşıyodum, buyüzden paramı kullanmaktan korkuyodum kaydirigubbakcemile3 ama sonraaa gözüm açıldı tabii gelsin kıafetler gitsin kozmetiklerkaydirigubbakcemile3 şimdi çalışıyorum, ana baba parası yemeye benzemiyo tabii bi cimriyim bi cimriyim sormayınhihoyyyt
ben bugün atamıyorum:dilcikar: ekime saklıyorum artık napıyım
bende bayramdan beri zırnık atamadım:umursamaz:ekimde bomba gibi geliyoruz yanii:roflol:
aa o zaman ben daha çok para harcıyodum valla
şimdi işe başladım gördüm zoru sigaranın markası değişti sonracıma alışveriş falan azaldıı
zor kazanılıyomuş cnm valla anladım :roflol:
inşallah=)) ekim bizi ekmesindekaydirigubbakcemile3
efenim artık okula suyumu doldurup götürüorum yani günlük 50 kuruş tasarruf ayda 15 lira hiç yoktan iyidir dimi kaydirigubbakcemile2