Hadi para biriktirmeye başlayalım

dün hiç atamadım
bugün sabah çocuğu okula götürmek için arabaya bindim tam arabadan inecem kocama ayyyy para almayı unutmuşum hayatım bozuk varsa versene dedim valla 2 ytl varmış olsun kar kar dır heeeeee

bugün böle yolumu buldum darısı yarına:))))[/QUOTE
akşam akşam öldüm gülmekten sırnaşık şey
kızlar ya ben senelerce hiç kocadan para almadığım için alışkın değilim kocadan para istemeye şimdi de emekliyim çok şükür kendi param var ama evinde ona göre masrafı var paylaşıyoruz.

hiç anlamam öyle koca tırtıklamayı hatta ben tırtıklanırım onun için çok güldüm.:dance:
siz şöyle bi durun banada bir öğretin şu KOCA TIRTIKLAMA SANATINI. bilenler beri gelsin de öğrenelim hah hah haakaydirigubbakcemile

1 ekimden para biriktirmeye baslayanlar....
Papatya006
Leyla01
SelmaY
Nalanna
Buzdevri
Zoia
Selenimo
Dicer
Seda_elt
LolaBunny
Sbnmcsm
Ozlem71
Ececik35
Ayymme
Burcudeniz
Ilknur1979
Royem
Mihmandar
Corummlucadı

Dikkat:Listeye girmek isteyenler icin son gun 30 Eylul.

Kizlar gozumden kacan olduysa kusura bakmasin,lutfen bana bildirsin.hemen eklerim.

ya durumlar çok fena kumbaramın dibi gözüküyo...
bugün yine içinden aldım, öff maaşımı versinleer

Komşuların güzeli papatya0606 kalksana kız daha mı uyuyorsun.Hadi kalkta kapımı tıkla uyunınca

Kızlar şu yaşadığın yer kısmını nereden değiştiriyorduk. Ankara'dan Urfa'ya taşındıktan sonra değiştirmedim.

bugün ayın 29' u olduğuna göre 1 ekime eylül 31 çekiyorsa 2 gün kaldı yarışmaya yani kızlar 1 ekimde para biriktirme yarışına başlıyoruz 1 ay sonunda para miktarını açıklıyoruz.

günaydıın cnm eylül 30 a çekiyo :)

şimdi ben kumaramdaki 60 tl yi alıp cilt doktoruna gideceğim inşallah bugün haracayıp onları bitireyim yarın yepyenii bir para biriktirme kampanyasına başlamış olurum..inşallah hayırlı olur....

Son düzenleme:
şimdi ben kumaramdaki 60 tl yi alıp cilt doktoruna gideceğim inşallah bugün haracayıp onları bitireyim yarın yepyenii bir para biriktirme kampanyasına başlamış olurum..inşallah hayırlı olur....

Günaydın ! hayırdır ciltle ilgili ne gibi bir sorunun vardı?

benim en büyük kazancım sigara içmemem heralde.. sigara içenler baya para harcıyolar gördüğüm kadarıyla:eek:lmaz: ama parfüme azcık zaafım var işte o fenahihoyyyt
Bende sigara sayesinde para biriktirebiliyorum.Yani çoğunlukta para biriktirme sözkonusu olduğunda acayip kısıyorum.

selmay cım biriniz şanlıurfa biriniz ankara ???karşı komşu ???
ben bugün para atamadım malesef koçiş evde ya

Şebnemciğim günaydın mesajını yeni gördüm. Birkaç ay önce urfaya taşındım değiştirmek kısmet olmadı şimdi ona bakacağım .Canım sen sigara içiyormuydun?

X