Hadi para biriktirmeye başlayalım

bende çocuklarımın bayram paralarıyla onların adına kumbara hesabı açtırdım, kaydirigubbakcemile3 ikisininde ayrı ayrı hesabı var, 2 sene filan oldu, baya hatrı sayılır bir para oldu, özellikle küçük oğlum hırs yaptı ben :jeyyar: büyüyünce üniversiteye giderken ferrari alacağım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 diyor, annesinin oğlu nolucak yerimseniben büyüğüm biraz harcama derdinde 12 yaşında onun kendi özel harcamaları var para biriktiremiyor kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

ay ne kadar güzel aferin küçük oğlana ferrari alacak he inşallah alır çocuklarınıza
böyle alışkanlık edirmeniz çok güzel büyüğüde küçükden öğrenip biriktirir merak etmeyin
benimki daha 2 yasında haberi yok garibimin birseydensırnaşık şey

1 ekimden para biriktirmeye baslayanlar....
Papatya006
Leyla01
SelmaY
Nalanna
Buzdevri
Zoia
Selenimo
Dicer
Seda_elt
LolaBunny
Sbnmcsm
Ozlem71
Ececik35
Ayymme
Burcudeniz
Ilknur1979
Royem
Mihmandar
Corummlucadı
Pamugum
Jazmin
Pptya87
Benimminikelam
Cokmasum

Dikkat:Listeye girmek isteyenler icin son gun 30 Eylul.

Kizlar gozumden kacan olduysa kusura bakmasin,lutfen bana bildirsin.hemen eklerim.

Komşuların güzeli papatya0606 kalksana kız daha mı uyuyorsun.Hadi kalkta kapımı tıkla uyunınca
ah komşucum bugn uyanamadım
irem hanım gece dikince bizi ayağa...
hmm bide grip oluyorum galibaaa :sinifsinif:

slm kızlar
daha atmadım para bakım bi bozuk var mııı acaba

--------------------------------------------------------------------------------

Papatya006
Leyla01
SelmaY
Nalanna
Buzdevri
Zoia
Selenimo
Dicer
Seda_elt
LolaBunny
Sbnmcsm
Ozlem71
Ececik35
Ayymme
Burcudeniz
Ilknur1979
Royem
Mihmandar
Corummlucadı
Pamugum
Jazmin
Pptya87
Benimminikelam
Cokmasum

Evet arkadaslar yarın listemize katılmak isteyenler için son gün.1 Ekim tarihinden itibaren listede olan kişiler her gun kumbarasina attigi paralari topicte bildirecek,ben ve ya Papatya arkadasim her aksam listede olan isimlerin karşısına kumbaralara atilan para miktarlarini yazacagiz.Bugun para atamadıysanız bile onu da bildirin,isminizin karşısında yazılacak çünkü.
3 gün içerisinde ne kadar para attigini ve ya atmadığını bildirmeyen bayanlar malesef ki listeden çıkarılacaktır.

Son düzenleme:
leyla beni de ekle canım kaydirigubbakcemile5

bende 4-5 aydır kumbara da biriktiriyorum oğluşuma altın alıyorum :ecrin_bebek:

1.85 attım bgnlk..

leylacım liste çok gzl olmuş eline sağlık
yanlız cnm para miktarlarını topiğe yazsınlar arkadaşlar
burdan takip ederim bendee
sen olmadığında gncellerimm okişş...

Papatya006
Leyla01
SelmaY
Nalanna
Buzdevri
Zoia
Selenimo
Dicer
Seda_elt
LolaBunny
Sbnmcsm
Ozlem71
Ececik35
Ayymme
Burcudeniz
Ilknur1979
Royem
Mihmandar
Corummlucadı
Pamugum
Jazmin
Pptya87
Benimminikelam
Cokmasum
Hera

Evet arkadaslar yarın listemize katılmak isteyenler için son gün.1 Ekim tarihinden itibaren listede olan kişiler her gun kumbarasina attigi paralari topicte bildirecek,ben ve ya Papatya arkadasim her aksam listede olan isimlerin karşısına kumbaralara atilan para miktarlarini yazacagiz.Bugun para atamadıysanız bile onu da bildirin,isminizin karşısında yazılacak çünkü.
3 gün içerisinde ne kadar para attigini ve ya atmadığını bildirmeyen bayanlar malesef ki listeden çıkarılacaktır.

Son düzenleme:

ooo işler sıkı hadi bakalım bende ilk kez kumbara muhabbeti yapıcam ciddi ciddi.
geçen ay bi kumbara almıştım ama pek ilgilenememiştim zavallıyla ama bu sefer doldurabilirim inşallah.

Son düzenleme:
tamam ben kurallara uyacağım inşallah...nete bir problem olmazsa her gece bildiririm... acayip motive oldum....:))

bağlantım filan kopmadığı sürece ben 3 gün içinde mutlaka yazarım..
aksilik olmaz inşallah ya=( heyecan yaptım :teytey:

Ya ben hergun giremem nasil olcak simdi bu is ? kocis kizio bu aralar,evi de aksatiyorum, esimle islerimiz var disarda, nasil olcak bu is ? beni silmeyin haaaaaaaa gelebildigim zaman hemen yazarim kac attim diye bugun bende 2 euro anca !!!

ya bu sitede yok yok mu kardeşim :)

para biriktirme konusu da varmış:)

ben her gun değil de ay sonu maaştan kalanı hesabıma devrediyorum..eşim bilmez arada çakıyor tabi bişiler ama miktarını hiç bilmez..
bence her kadının kenarda köşede bişileri olması gerekiyor..

bu arada çalışmayan bayanların gunde 5 lira atması zordur bence :KK43:

hepinize kolay gelsin :)

bir de fikr vereyım size..ben altın hesabı açtırdım..paraları oraya devredip altın alışı yapıyorum..yani tl değil altın biriktiriyorum..bir gram iki gram neyse..internetten alım satım yapabiliyorsunuz veya telefonla.. önce netten bozdurup sonra bankamatikten çekebiliyorsunuz..ben çok kar ettim bi dönem bu yöntemle..

şimdi borca girdik..bi süre yapamayacağım ama :)

X