Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende çocuklarımın bayram paralarıyla onların adına kumbara hesabı açtırdım, kaydirigubbakcemile3 ikisininde ayrı ayrı hesabı var, 2 sene filan oldu, baya hatrı sayılır bir para oldu, özellikle küçük oğlum hırs yaptı ben :jeyyar: büyüyünce üniversiteye giderken ferrari alacağım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 diyor, annesinin oğlu nolucak yerimseniben büyüğüm biraz harcama derdinde 12 yaşında onun kendi özel harcamaları var para biriktiremiyor kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
ah komşucum bugn uyanamadımKomşuların güzeli papatya0606 kalksana kız daha mı uyuyorsun.Hadi kalkta kapımı tıkla uyunınca
Dikkat:Listeye girmek isteyenler icin son gun 30 Eylul.
Evet arkadaslar yarın listemize katılmak isteyenler için son gün.1 Ekim tarihinden itibaren listede olan kişiler her gun kumbarasina attigi paralari topicte bildirecek,ben ve ya Papatya arkadasim her aksam listede olan isimlerin karşısına kumbaralara atilan para miktarlarini yazacagiz.Bugun para atamadıysanız bile onu da bildirin,isminizin karşısında yazılacak çünkü.
3 gün içerisinde ne kadar para attigini ve ya atmadığını bildirmeyen bayanlar malesef ki listeden çıkarılacaktır.
Şebnemciğim günaydın mesajını yeni gördüm. Birkaç ay önce urfaya taşındım değiştirmek kısmet olmadı şimdi ona bakacağım .Canım sen sigara içiyormuydun?