Tamam canim senide ekliorum listeye.a.sben de varım kızlar yazıın beni de
Tatlim bu ayin degil diger ayin onunda cocstardayiz.Bu ayin 9 nda zaten kumbaralarimizi acip birincimizi ilan ediyorz.günde 5 ytl ayda 100 ytl hadi heveslendim valla ayın 10 da cocostardayız neler var menüde ay çok şeker valla yapalım her gün yapalım ama saat verelim buluşma için çünkü çalışıyoruz mesela akşam 7 nasıl
Canim hemen ekliyorum senide listeye.a.s.arkadaşlar bende varım kabul ederseniz bencede iyi fikir ben zaten kumbara biriktiriyorumsizlerden gelen desteklerle daha çok birikim yapabilirim banada uyar ayda 100 ytl hadi bakalım ALLAH bol kazançlar nasip etsin (amin).
Amann sen eksik kal beee.Ne ciktin yine karsima:mymeka:[*]cocostar
[*]-mutluluk-
[*]bambusi
[*]whitedaisy24
[*]minilya
[*]sulugöz
[*]kk-delisi
[*]beyza55
[*]KardelenMasaliM
*loveli
*şekeyy
beni nie cAĞIRMADIN KISSSSklava:
günde 5 ytl ayda 100 ytl hadi heveslendim valla ayın 10 da cocostardayız neler var menüde ay çok şeker valla yapalım her gün yapalım ama saat verelim buluşma için çünkü çalışıyoruz mesela akşam 7 nasıl
bu nasıl canım biraz bilgi verirmisin ben boş durmayıp birşeyler yapmak istiyorum
bu nasıl canım biraz bilgi verirmisin ben boş durmayıp birşeyler yapmak istiyorum
Size zamanında cevap yazamadığım için özür dilerim.
Maddi imkan yaratmak ve bunun içinde çabalamak hepimizin gayreti.bende bu konuda yardımcı olabilmek amacı ile güvendiğim arkadaşlara bir miktar terlik vererek onların avon benzeri bir yapılanma ile prim usulü çalışmalarını sağlamak istiyorum..tabiki bu sayı ne kadar çoğalırsa siz ve benim için kazanç olacak.mesela 25.00 satılacak bir terlikten 5.00 liralık kazanç planlanırsa.kanımca iyi bir kazanım olur..ilgililer özel mesaj atarsa konuşabiliriz. :lepi: