Hadi para biriktirmeye başlayalım

bende katılmak istiyorum kızlar güne. Aslında benim hali hazırda devam eden bir günüm var ama burada yazılanları okuyunca insan daha da gaza geliyor. Ayrıca ben bi haftadır kendimi haraca bağladdım. çalışma masamın üzerindeki kutuma bütün bozuklarımı atıyorum bakalım bi ay sonunda ne kadar olacak:)))))))))):sm_cool:

Harikaaa.
Tamam kizlar ben aksama yada en gec yarin listeyi yapiyorum.
Ve ayin 10 unda basliyorz.
Bakin göreceksiniz cok karli cikacagiza.s.a.s.a.s.

Iste listemizzzz.Simdilik 9 kisiyiz.Hadi kizlar listeyi katilim sirasina göre hazirladim.Her ay listedeki siraya göre birimizde olacak gün.Günün oldugu tarihtede ikramlarimizi bekliyorz degilmi ama gün sahibinden.(sanal olarak tabikinaniknanik)

1. cocostar
  2. -mutluluk-
  3. bambusi
  4. whitedaisy24
  5. minilya
  6. sulugöz
  7. kk-delisi
  8. beyza55
  9. KardelenMasaliM

günde 5 ytl ayda 100 ytl hadi heveslendim valla ayın 10 da cocostardayız neler var menüde ay çok şeker valla yapalım her gün yapalım ama saat verelim buluşma için çünkü çalışıyoruz mesela akşam 7 nasıl

arkadaşlar bende varım kabul ederseniz bencede iyi fikir ben zaten kumbara biriktiriyorum sizlerden gelen desteklerle daha çok birikim yapabilirim banada uyar ayda 100 ytl hadi bakalım ALLAH bol kazançlar nasip etsin (amin).

[*]cocostar
[*]-mutluluk-
[*]bambusi
[*]whitedaisy24
[*]minilya
[*]sulugöz
[*]kk-delisi
[*]beyza55
[*]KardelenMasaliM
*loveli
*şekeyy

beni nie cAĞIRMADIN KISSSSklava:

ben de varım kızlar yazıın beni de
Tamam canim senide ekliorum listeye.a.s
Tatlim bu ayin degil diger ayin onunda cocstardayiz.Bu ayin 9 nda zaten kumbaralarimizi acip birincimizi ilan ediyorz.
Hatta aklima simdi geldi.Bu ayin birincisinde olsunmu ilk sira kizlar ne dersiniz.
Bulusma saati ayarlanmasi iyi fikir benimde hosuma gitti.
Birde günde 3,5 TL atmayi hesapladik canim.Ayda105 tl ediyor.Ama sen 5 TL atabilirim diyorsan tabiki senin icin daha kazancli olur.a.s

arkadaşlar bende varım kabul ederseniz bencede iyi fikir ben zaten kumbara biriktiriyorum sizlerden gelen desteklerle daha çok birikim yapabilirim banada uyar ayda 100 ytl hadi bakalım ALLAH bol kazançlar nasip etsin (amin).
Canim hemen ekliyorum senide listeye.a.s.

[*]cocostar
[*]-mutluluk-
[*]bambusi
[*]whitedaisy24
[*]minilya
[*]sulugöz
[*]kk-delisi
[*]beyza55
[*]KardelenMasaliM
*loveli
*şekeyy

beni nie cAĞIRMADIN KISSSSklava:
Amann sen eksik kal beee.Ne ciktin yine karsima:mymeka:
Saka biana askum bidenemmm.Kis sen gelmek iste yeterki.kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5

1. cocostar
  2. -mutluluk-
  3. bambusi
  4. whitedaisy24
  5. minilya
  6. sulugöz
  7. kk-delisi
  8. beyza55
  9. KardelenMasaliM
  10. loveli
  11. !ikebana22!
  12. sekey
Kizlar yeni bir baslikmi acsak acaba??

tamam ne derseniz varım ne zaman başlarsak uyar her gün size bakarım öpüyorum benim sevgili gün arkadaşlarım

vallahi çok iyi oldu bu gün olayı:))hadi biran önce başlayalım:)))kardelenmasalım aslında sen aç bi başlık daha ...ordan deam ederiz hem o zaman başlığı görenlerde belki katılmak ister..

kızlar yazdıklarınızı yeni okudum ekimin 10unda bendeymişsiniz buyrun gelin bekliyorum a.s.

şmdiden neler yapacağımı düşüneyim ben dekaydirigubbakcemile3

bu fikri çok beğendim vallahi evet aslında günümüzde bi buluşma saatide ayarlayabiliriz böylece gerçek gün havasında olur:teytey: ama herkesin ortak karar vereceği bi saat ayarlayalım

bu nasıl canım biraz bilgi verirmisin ben boş durmayıp birşeyler yapmak istiyorum

Size zamanında cevap yazamadığım için özür dilerim.
Maddi imkan yaratmak ve bunun içinde çabalamak hepimizin gayreti.bende bu konuda yardımcı olabilmek amacı ile güvendiğim arkadaşlara bir miktar terlik vererek onların avon benzeri bir yapılanma ile prim usulü çalışmalarını sağlamak istiyorum..tabiki bu sayı ne kadar çoğalırsa siz ve benim için kazanç olacak.mesela 25.00 satılacak bir terlikten 5.00 liralık kazanç planlanırsa.kanımca iyi bir kazanım olur..ilgililer özel mesaj atarsa konuşabiliriz. :lepi:

bu nasıl canım biraz bilgi verirmisin ben boş durmayıp birşeyler yapmak istiyorum

Size zamanında cevap yazamadığım için özür dilerim.
Maddi imkan yaratmak ve bunun içinde çabalamak hepimizin gayreti.bende bu konuda yardımcı olabilmek amacı ile güvendiğim arkadaşlara bir miktar terlik vererek onların avon benzeri bir yapılanma ile prim usulü çalışmalarını sağlamak istiyorum..tabiki bu sayı ne kadar çoğalırsa siz ve benim için kazanç olacak.mesela 25.00 satılacak bir terlikten 5.00 liralık kazanç planlanırsa.kanımca iyi bir kazanım olur..ilgililer özel mesaj atarsa konuşabiliriz. :lepi:

satış yapabilirsiniz ama bir şartla ikinci el ve el emeği dışında olmamak şartı ilebu özel mesajlada olsa budur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…