Hadi para biriktirmeye başlayalım

valla yapalim arkadasim yaa, ben arada yapiyomda hep dayanamiyom esim para lazim diyince veriyom napim:KK43: bi tek oglusum var 6 aylik onun icin otomatik talimat yaptim bankadan ona hep bi kenara kesiliyor, büyüyene kadar orda dursun o, evlenirken vercem eline:)
hadi baslayalim yaaaa bundan sonra yok bende para dicem:)))) kesin inanmicak:))))

ben de bugün 10 ytl atcam eve gidince pet şişeme. hadi kızlar teşvik edelim birbirimizi.

bende 20 gündür biriktiriyorum.simdilik 54 euro oldu.daha öncede biriktirmistim ama bozuk para lazim olunca hemen ordan aliyordum.daha sonra akillandim parayi 100 euro ya tamamlayinca gidip bankadan tümletiyodum.o zaman hem bozuk derdine zaten alamiyosun hemde zaten kiyamiyosun.bu sekilde 2500 yapip kendime araba aldim.simdiki hedefimse seneye izin parasi cikarip türkiye ye gelmek.:nazar:

Merhaba kızlar bende aranıza katılabilirmiyim.Bende evde cam kavanoza aybaşından beri bozuk para atıyorum.Ben evlendiğim günden beri hem çeyrek hemde nakit para biriktirdim fakat biz eşimle tek başımıza aldığımız için herşeyimizi sıkıştığımız yerde parayı çıkartıp eşime verdim taksitlerimiz borçlarımızı kapatmak için gerçekten çok sıkıştığımız bir dönemde verdim. Şimdi tekrar başladım ama bu sefer eşiminde haberi var kumbaradan oda atıyor hergun akşam eve gelince cebindeki bozuk paraları kumbaramıza atıyor.Ama sizleri okuyunca aklıma birde şöyle bişey geldi ben birde kendime ayrı eşimden habersiz bir kumbara yapayım onada ben kendi harçlıklarımı atayım bu sayede iki kumbaramız olur daha çok birikimimiz olur nasıl fikir ama.Biz borçlarımızdan dolayı kenara para atamıyoruz yada altın vs alamıyoruz.Bugünden tezi yok bende kendime bir kumbara yapıyorum.hadi bakalım.

kızlar bugün atacak param yok yol param var eşim iş için yolculuğa çıktı bu akşam yok aradım onu hiç param kalmamış bana para havale et dedim kenardaki paradan bahsetmedim şimdi bana para havale ederse ettiği miktara göre atacam kenara bizde birlikte kumbarada biriktirirdik 500 -300 -400 aldık kumbardan ama borcuımuza kullandık hep bunu tek kendim biriktirecem ve hiç yokmuş gibi davranacam

bende bugün ne yaptım biliyomusunuz eşim bozuk ları çebdeki şeyleri çıkarttığı yere boşaltmış bende gidim içinden 1 ytl aldım şişeye attım kaydirigubbakcemile3 sonra eşim dışarı çıkarken eşyalarını topluyodu bende dedimki valla eksilen hiçbirşeyden haberim yok :sm_confused: ben bişi yapmadım oda gülüyo napalım herşey evim için yerimseniben

Merhaba kızlar bende aranıza katılabilirmiyim.Bende evde cam kavanoza aybaşından beri bozuk para atıyorum.Ben evlendiğim günden beri hem çeyrek hemde nakit para biriktirdim fakat biz eşimle tek başımıza aldığımız için herşeyimizi sıkıştığımız yerde parayı çıkartıp eşime verdim taksitlerimiz borçlarımızı kapatmak için gerçekten çok sıkıştığımız bir dönemde verdim. Şimdi tekrar başladım ama bu sefer eşiminde haberi var kumbaradan oda atıyor hergun akşam eve gelince cebindeki bozuk paraları kumbaramıza atıyor.Ama sizleri okuyunca aklıma birde şöyle bişey geldi ben birde kendime ayrı eşimden habersiz bir kumbara yapayım onada ben kendi harçlıklarımı atayım bu sayede iki kumbaramız olur daha çok birikimimiz olur nasıl fikir ama.Biz borçlarımızdan dolayı kenara para atamıyoruz yada altın vs alamıyoruz.Bugünden tezi yok bende kendime bir kumbara yapıyorum.hadi bakalım.

çok haklısın arkadaşım bende senin gibi herşeyimi kendimiz almaya çalıştık inan düğünde takılan altınarı bile eşim kıredi kartına taksitle aldı evlendikten sonra kendimiz ödedik ve evlendikten sonra elimde kalsa gam yemezdim hepside gitti senağlama napalımbizde tekrar sıfırdan başladık napalım yinede uğraşalım kenarda birşeylerimiz olsun

ben de kaç kere biriktirdim. ama tam birikmeden eşime verdim. 5 ytl atma imkanım yok. bozuk ne varsa. eşime yılbaşı hediyesi kumbara aldım çok şeker bir inek simli yazılı ama dolmadı bile. benim elimde hiç para kalmıyor. maaşım kiraya gidiyor. eşimin aldığı bor harç gidiyor. ondan bozukları alıp deneyeceğim bir kere daha.:çok üzgünüm:

ben de kaç kere biriktirdim. ama tam birikmeden eşime verdim. 5 ytl atma imkanım yok. bozuk ne varsa. eşime yılbaşı hediyesi kumbara aldım çok şeker bir inek simli yazılı ama dolmadı bile. benim elimde hiç para kalmıyor. maaşım kiraya gidiyor. eşimin aldığı bor harç gidiyor. ondan bozukları alıp deneyeceğim bir kere daha.:çok üzgünüm:

:teselli: hep aynı canım yaaa. olsun sende bozukları atmaya çalış olmadı maaşlarınızı alınca bi 20 ytl atsan kenara yine de iyidir bence.
20 ytl den senede 240 ytl yapar. sene sonunda altın alırsın onunla. ama atmazsan o arada harcanıp gider bence. bu şekilde yapmaya çalış bakalım. hem bozuklarıda atacaksın arada onlarda birikir. borçlar bitince de daha çok atarsın artık hihoyyyt

gerçekten özendiriyorsunuz hihoyyyt
bende geçen hafta hesap açtırdım 300 ytl yatırdım başlangıç olarak.
bekarken daha kolay birikiyor evlilere hak veriyorum.
hadi bakalım azimle devam inş.
birde kumbara getirdim işyerine sözlüm falan gelince bozukları attırıyorum kaydirigubbakcemile3

parakartım da on gün sonra gelicekmiş istesemde çekemiyorum yani :)
bankaya da gidemiyorum iş saaterim uymuyor..
hiç kart almasam mı acaba :)

parakartım da on gün sonra gelicekmiş istesemde çekemiyorum yani :)
bankaya da gidemiyorum iş saaterim uymuyor..
hiç kart almasam mı acaba :)

evet evet sen kart alma çekemezsin parayı orda kalır bi güzel birikir valla :roflol: bende evde girişte ayakkabılık var onun üzerine çok güzel bi kumbaram vardı onu koydum. koyun şeklinde herkesin dikkatini çekiyo gelen giden cebindekini kumbaraya boşaltıyor kaydirigubbakcemile2

kumbara cidden iyi fikir, lisedeyken harçlıklarımdan artanı kumbarada biriktirir, 50 - 100 dolar / mark alırdım.döviz olunca bozmaya kıyamazdım. sositososito
bugün ben de başlayayım biriktirmeye. evdeki bozuklukları bir toplayayım bakalım. hihoyyyt

türkis cim kac zamanda biriktiridin 2500 euroyu??

nerdeyse iki senemi aldi ama söyle özetleyeyim.esimin kendine ait bir bankasi yok gelen bütün paralar benim bankama geliyor.ödemelerde yine ordan yapiliyor.her ay ödemeler farkli oluyor.oturup hesapliyorum.mesela 500 euro kaliyorsa cekecegim miktar ben esime 400 diyorum.o da zaten oturup da hesaplamiyor.böylelikle her ay 100 euro atiyorum kenara.alis veris hesaplari da benden soruldugu icin her alis veris sonrasi kalan bozuklari da bir yere atiyodum.

X