Hadi para biriktirmeye başlayalım

hoşgeldin cnm a.s.
amacımız biriktirmek zaten ne kadar koyabilsen yine sana kardır

merhaba kızlar...
öğrenciyken iyi para biriktirirdim ama kendi paramı kazanmaya baslayınca durum değişti...
kızlar aklımı basıma getirdiniz.. tesekkurler.. her maasımı aldıgım gun altın alıp koyacagım kenara...para olunca harcanır.. bide evde hep 50 kr 1lra falan ortalarda geziyordu. şimdi onlarıda bir toplalayım. damlaya damlaya göl olur degil mi??alkisalkisalkis

oğlum sabah markete gidince artan 1.5 tl koyabildim bugün ...ama artacak inşallah

slm esse iyi geceler senidemi uyku tutmadı
cnm yazını gormedencıkmısım:kedi:
koy kız koy
ben daha çıkıp alamadım bi kumbirik
inşallah alınca koyucam resminia.s.
ben gecen sene almıstım :)
kagıt paralar esımle ortak degerlendırıyoruz
bozukları atabılıyorum sadece onun ıcn
benım kumbara fakır olucak aranızda:)
sızler doldurursunuz kumbaramıkaydirigubbakcemile3

evde, çantada bulduğum tüm bozukları attım bugün hihoyyythihoyyythihoyyyt

kızlar yalnız ben sizin gibi 2-3 ytl atmıyorum..aybaşında eşim maaşı alınca kira,mutfak,faturalar dışında kalanın büyüüüük bi kısmını alıyorum..geri kalanla geçinmek zorunda kalıyor:))) har vurup harman savuramıyor

valla en iyisini yapıyorsun tatlım vereliniortak

ben öğrenciyim ailemden gizli üç beş bişeyler koyuyorum şimdiden kenara işte maaş olmadığı için kenara atma gibi bi durum yok allah hepimizin kumbarasına bereket versin

bende biriktirmeden duramam 2 gündür başladım bir de küçük bi kumbaram var eşim de bozuk para atar içine ayda bir gelirse bir bilezik yapmayı düşünüyorum ew hanımıyım günde 30 ytl eşim bırakır 20 si ewin masrafı on direk kumbaraya 300 öle bozuklarda 150-200 biraz da üstünü tamamlayıp bilezik bende 2 gündür başladım ilk bileziğimi yaptım kasada giyime tonlarca para gözüme geliyor neyse bol biriktirmeler

selam kizlar bende bugün 6 euro attim insallah insallah o 6 euro 6 binlik olur insalllllllaaaaaaaahhhhh hihoyyyt ,,,,,hadi kizlar bol birikimler size bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…