Hadi para biriktirmeye başlayalım

benim bu aralar hiç icraat yok 2-3 gündür bide ben zaten 1 lira 50 kurus atıyrm ve yeni liraları birazda o yüzden oldu böyle :çok üzgünüm:

bende atamadım daha dışarı çıkarsam artan bozuk olursa hemen kumbaraya...

bende dışarı çıkmadığımdan heralşde ya bakalım bugün nasıl geççek hepinizwe berekeetli para biriktirmelerkaydirigubbakcemile5

ya aynı işi bende yapıyorum..ama benim koçiş sakladım yerden buluyo ..sonra ben kızınca ne yapam bozuk parayla ekmek almak iyi oluyo diyo..klava::asigim:..yerinimi değiştirsem ne..hihoyyyt

aynen şööle bakmıycağı bi köşe bul aklına gelmiyeceği hatta hedef bile şaşırtabilirsin:jeyyar:

ahahahahahah kesinlikle milyarlarımız var zannedicekler:)) bende kumbirik aldım bugün... çok komik bişey tenekeden başka yoktu.. olsaydıda almazdım ona vereceğim parayı kenara koyarım:)) zapıttım iyce:)

ahahahahahah kesinlikle milyarlarımız var zannedicekler:)) bende kumbirik aldım bugün... çok komik bişey tenekeden başka yoktu.. olsaydıda almazdım ona vereceğim parayı kenara koyarım:)) zapıttım iyce:)

resim isterizzzz delikafadulden hihoyyyt kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…