Hadi para biriktirmeye başlayalım

hafta sonu azcıkın gezinmiştim buakşam eve geldim baktım epey harcamışım anca 40 krş çıkartabildim bu akşam kumbiriğe
ama olsn bunada şükür =)

ben evin hem annesi hemde babasıyım kızlar anlıycağınız evin ekonemisinden ben sorumluyum geçenlerde üç tane fanatik kumbarası aldım çocuklara kendime bunun özelliği çok küçük dar ağzı var para atılıyo ama geri çıkmıyo yani kumbara ağzına kadar dolacak tenekeyi kesip paracıkları öyle çıkaracaz her gün atıyorum az yada çok bakalım sonunda ne kadar birikim yapmış olacam önümüz kış belki gaz alırım belkide taksit yatırırım kısmet artık

bende de dünle bugün bişey yok malesef:s kumbara aldım haftasonu işteyim şimdi bu aralarda ablamda kalıyorum eve gittimde resmini cekip ekliycem bende :))

püffffff mirmirmirmir 3 gündür para atamadım :mymeka: ama yrn sevgilicğimden aşırcam azcık onu atarım napalı şakkıdı

bilmem kullanabilirmisin ama bi yol söyliyiim cnm
rahmetli teyzemiz vardı bi keseye koyup yatağının altına dikmişti bileziklerini kaydirigubbakcemile3 hırsız falan topu birden gelse bulamaz orası en garanti yol herhalde :) kaydirigubbakcemile3

bilmem kullanabilirmisin ama bi yol söyliyiim cnm
rahmetli teyzemiz vardı bi keseye koyup yatağının altına dikmişti bileziklerini kaydirigubbakcemile3 hırsız falan topu birden gelse bulamaz orası en garanti yol herhalde :) kaydirigubbakcemile3

güzel yöntem gercekten ya bendemi öyle yapsamki kaydirigubbakcemile2

X